- 10 Ağustos 2009
- 26.242
- 18.379
- 823
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Barışmışlarbilmiyorum huylu huyundan vazgeçmez gibi 2 çocuğuğa hamile kalma bence ayı bir adam düzelmez bence bu ayıo adamlar naif ve sevgi dolu kızları hep bulur zaten onun gibi ayı ve kaba olanına kabul etmezler
Barışmışlar
Dayaktan sanırım düşünecek yerleri zedeleniyorBuraya şiddet ve hakaret konusu açan tüm kadınlar barışıyor mutlaka
Celladına aşık olmak dedikleriDayaktan sanırım düşünecek yerleri zedeleniyorbir de bende vurdum yazmış hdhshs
Nereden biliyorsun?Barışmışlar
Valla profili kapalı Yengenc, başka bir konuda iki çocukluyum demiş. Ben de barışıp çocuk yapmış olarak algıladım.Nereden biliyorsun?
Bu kişiyle boşanmıştı, hatta
6 ay sonra başka biriyle evlenmek istiyordu. Gayet de mutluydu yeni eşiyle...bence barismamistir ya
Yok yok, yeni eşiyle mutluydu. Yeni eşinden yapmıştır çocuğu:)Valla profili kapalı Yengenc, başka bir konuda iki çocukluyum demiş. Ben de barışıp çocuk yapmış olarak algıladım.
İnşallah ya.Yok yok, yeni eşiyle mutluydu. Yeni eşinden yapmıştır çocuğu:)
Ben demiyorum ki kendisi diyor.Nereden biliyorsun?
Bu kişiyle boşanmıştı, hatta
6 ay sonra başka biriyle evlenmek istiyordu. Gayet de mutluydu yeni eşiyle...bence barismamistir ya
Arkadaşlar sonucunu yazmak istedim eşimle barıştım ikimizde karşılıklı hatalarımızı dile getirdik ve orta yol bulduk inş ben adamı boyle anlattım size ama çok iyi huylarıda var benim esimin bana çok hizmet eder ve bakar ama dir diri çok işte ... onun haricinde bende ona vurdum ödeştik .. simdi mutluyum inşallah boyle gider çok zor biri esim beni yoruyor ama bende zor
biriyim kimse dört dörtlük değil zaten bide ben aşığım iste o yüzden hepinize yorumlar için tesekkur ederim
Kız 2015teki barışma o. Sonra boşandı,atandı,yeniyi buldu istifa etti,evlendi, ikinciyi doğurdu falan...Ben demiyorum ki kendisi diyor.
Bir daha da yazmamışKız 2015teki barışma o. Sonra boşandı,atandı,yeniyi buldu istifa etti,evlendi, ikinciyi doğurdu falan...
*2015teki barışmasına şaşırmadım. Eski konulara baktım da, hamileyken karnını tekmelemis, konu sahibi başka konusunda 'hamileyken bana çiçek gibi baktı, yemeğimi yaptı' demiş... Bu konudan önce başka bir konuda çocuğun yanında dayağı yemiş,bu konuda yine sevgiyle bahsetmiş... Böyle böyle iğrenç evliliklerde nedense kadınlar çocuk doğurana kadar ayrilmiyorlar.
Benim kafam karıştı. İkinci eşi mi tekmelemiş? Çocuğun yanında döven hangisi?Kız 2015teki barışma o. Sonra boşandı,atandı,yeniyi buldu istifa etti,evlendi, ikinciyi doğurdu falan...
*2015teki barışmasına şaşırmadım. Eski konulara baktım da, hamileyken karnını tekmelemis, konu sahibi başka konusunda 'hamileyken bana çiçek gibi baktı, yemeğimi yaptı' demiş... Bu konudan önce başka bir konuda çocuğun yanında dayağı yemiş,bu konuda yine sevgiyle bahsetmiş... Böyle böyle iğrenç evliliklerde nedense kadınlar çocuk doğurana kadar ayrilmiyorlar.
Hayır yaaa, arkadaş 2015 konusunda gaza gelip hortlatmis:)Benim kafam karıştı. İkinci eşi mi tekmelemiş? Çocuğun yanında döven hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?