- Konu Sahibi benkahvecanavari
-
Mükemmel ilişki yaşadığınız kişiyi aldatmak olmuyor mu?
Gormek isteyebilir derken, belki istemez.
Bence sakin.
Ulasmasını engelle ozaman, muhattap olup yalan uydurmak yerine.Yok, onu arayacagim demis benim icin.
Evleniyorum de bakalim nolucak sonucu yazarsin buraya
Watsapp konuşması gibi karman çorman yazıp yorum bekliyorsunuz vallahi birşey anlamak imkansız olucak olsa olurdu yıllardır
Ulasmasını engelle ozaman, muhattap olup yalan uydurmak yerine.
Size laf getiren kişi, sizin durumunuzu bilmiyor mu? Saçma olmuş biraz.
Mükemmel ilişki 2 tarafında başkalarına zaafı olmaksızın birbirine aşık olmasıyla olur
Senin başkasına zaafın var gelmiş burda mükemmel ilişkim var diyorsun
Peh
Sevgiline acıdım
Genelleme bence herkesin yok.Herkesin unutamadıgı insan vardir hayatta. Fakat mukemmel iliski yasadıgım kisiye hic ihanet etmedim ve digerlerinin aksine birbirimizin degerini biliriz. Ortada acınacak bir durum yok.
Sevgiline saygin varsa eski sevgiliden laf tasiyan insanlarla konuşma.Yok, onu arayacagim demis benim icin.
Genelleme bence herkesin yok.
Seni arayan exe 'hoşt' diyemiyorsan sorun var demektirHerkesin unutamadıgı insan vardir hayatta. Fakat mukemmel iliski yasadıgım kisiye hic ihanet etmedim ve digerlerinin aksine birbirimizin degerini biliriz. Ortada acınacak bir durum yok.
Seni arayan exe 'hoşt' diyemiyorsan sorun var demektir
Kendi ağzınla yazdın adama zaafım var diye
Şunu yazman bile şimdikini duygusal yönden aldattığının kanıtı
Ama sen bir ünlüye hayranlık duyuyormuşcasına normalleştiriyorsun durumu ilginç. Neyse..
Nasıl bir mükemmel ilişkiyde adam daha size buluşalım demeden yalan düşünmeye başlamışsınız bence hayatınızdaki adama haksızlık etmeyin görüşmek istemeyen her yerden engeller geçe evleniyorum şu bu deme amacınız tepkisini ölçmek yoksa ne alaka hala düzgün hayatı var mı yok mu biliyorsunuz geldi mi gitti mi haberiniz var bari şurada birbirimizi kandırmayalımMerhaba Hanımlar,
Biraz zor bir durumdayım, uzun yıllardır takıntılı oldugum bir ilk aşkım var, ilişki yaşayamadık biraz kötü biriydi, tonlarca kez buluşmamıza rağmen olmadı, demek ki bazen sevmekte yeterli değilmiş, Allah nasip etmiyormuş. Şimdi mükemmel bir ilişkim var fakat ilk aşkım Turkiye'ye geldi, yeniden beni gormek isteyebilir. Benim de biraz zaafım olduğu gercek tabii, eğer buluşmak isterse artık bazı şeyleri tamamen bitirmek için "Evleniyorum" yalanı soylersem işler nereye gidebilir acaba? İlerde pişman olmaktan korkuyorum ama bir yandan da bu durumdan çok bunaldım, yillardir aramızda birşey olmuyor ve gerçekten hala duzgun elle tutulur bir hayatı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?