- 14 Ağustos 2018
- 20.993
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.417
- 598
- Konu Sahibi benkahvecanavari
-
engelleyin bitsin gitsin ille cevap vermek zorunda değilsiniz.ayrıca sizin mükemmel ilişkiniz falan yok adamı sevmiyosun bile.umarım adam gerçekten sevilmediğini anlar.Merhaba Hanımlar,
Biraz zor bir durumdayım, uzun yıllardır takıntılı oldugum bir ilk aşkım var, ilişki yaşayamadık biraz kötü biriydi, tonlarca kez buluşmamıza rağmen olmadı, demek ki bazen sevmekte yeterli değilmiş, Allah nasip etmiyormuş. Şimdi mükemmel bir ilişkim var fakat ilk aşkım Turkiye'ye geldi, yeniden beni gormek isteyebilir. Benim de biraz zaafım olduğu gercek tabii, eğer buluşmak isterse artık bazı şeyleri tamamen bitirmek için "Evleniyorum" yalanı soylersem işler nereye gidebilir acaba? İlerde pişman olmaktan korkuyorum ama bir yandan da bu durumdan çok bunaldım, yillardir aramızda birşey olmuyor ve gerçekten hala duzgun elle tutulur bir hayatı yok.
ah biz kadinlar zoru cok severiz adam kaba saba biri sizin ona karsi zafiniz var ama mukemel giden bir iliskin var ve boyle biri icin o MUKEMEL isliskiyi riske atacaksin gorusmek isterse garib geldi bbende yazsada arasana block cekin hic konusmayin :) iyi giden bir iliskinizi riske atmayin bence
Engellemekten yoruldum ne yaYok engellemekten yoruldum ya her seferinde, artık isin ciddi oldugunu anlamasını istiyorum cunku boyle her gormek istediginde 2 saat zaman harcayıp aylarca aramayan birine bazı seyleri soylemem lazım
adama acik kapi brakiyor her erkek gibi o da bundan yararlanmaya calisiyor kisaca kulaniyorEngellemekten yoruldum ne ya
Demek ki engelleyip açıyorsun tekrar
Adam 548 hesap açıp ulaşmıyorsa tabi
Sen istiyorsun ki adama evleniyorum diyim de az acı çeksin ne kaybettiğini görsün ağlasın falan
Çünkü gerçekten rahatsız olan biri engeller gerekirse nosunu değiştirir hatta taciz ediliyorum diye şikayet eder yine de engel olur
Ama sana göre bu dediklerim tırıvırı
Çünkü sen rahatsız olmuyorsun
Adam da 'ben onu arıcam yeaa' dercesine rahat
Her an elinin altında gibi hani
Aman neden bu kadar yazdıysam
Senin de dediğin gibi amaaaaaan bosver ya
Engellemekten yoruldum ne ya
Demek ki engelleyip açıyorsun tekrar
Adam 548 hesap açıp ulaşmıyorsa tabi
Sen istiyorsun ki adama evleniyorum diyim de az acı çeksin ne kaybettiğini görsün ağlasın falan
Çünkü gerçekten rahatsız olan biri engeller gerekirse nosunu değiştirir hatta taciz ediliyorum diye şikayet eder yine de engel olur
Ama sana göre bu dediklerim tırıvırı
Çünkü sen rahatsız olmuyorsun
Adam da 'ben onu arıcam yeaa' dercesine rahat
Her an elinin altında gibi hani
Aman neden bu kadar yazdıysam
Senin de dediğin gibi amaaaaaan bosver ya
Dimiadama acik kapi brakiyor her erkek gibi o da bundan yararlanmaya calisiyor kisaca kulaniyor
Neden yalan söyleme ihtiyacı duyuyorsunuz?Merhaba Hanımlar,
Biraz zor bir durumdayım, uzun yıllardır takıntılı oldugum bir ilk aşkım var, ilişki yaşayamadık biraz kötü biriydi, tonlarca kez buluşmamıza rağmen olmadı, demek ki bazen sevmekte yeterli değilmiş, Allah nasip etmiyormuş. Şimdi mükemmel bir ilişkim var fakat ilk aşkım Turkiye'ye geldi, yeniden beni gormek isteyebilir. Benim de biraz zaafım olduğu gercek tabii, eğer buluşmak isterse artık bazı şeyleri tamamen bitirmek için "Evleniyorum" yalanı soylersem işler nereye gidebilir acaba? İlerde pişman olmaktan korkuyorum ama bir yandan da bu durumdan çok bunaldım, yillardir aramızda birşey olmuyor ve gerçekten hala duzgun elle tutulur bir hayatı yok.
Yine kliseler , herkes demeyin , benim unutamadigim kimse yok hayatimdaHerkesin unutamadıgı insan vardir hayatta. Fakat mukemmel iliski yasadıgım kisiye hic ihanet etmedim ve digerlerinin aksine birbirimizin degerini biliriz. Ortada acınacak bir durum yok.
Dimi
Her oraya döndüğünde "he bi X vardı ya dur bi onu arayayım" diyor
Hatta aramadan önce etrafa arıcam onu bi ara diyor esnaf ziyareti edecek gibisine haber veriyor
İlginç ilişkiler
Buluşalım dediğinde ya da yazdığında ilişkim var rahatsız etme demiyorsun cevapsız kalıyorum diyorsun elinin altında değilim diyorsun ama daha adam seni aramamışken sen vereceğin cevabı düşünmeye başladın bileHic iliski yasamadık + her an her dk cagırdıgında da bulusmadım, nasıl elinin altında olayım? Birkac kez engelledim sonra engellemekte onemsemek gibi geldi tepkisiz kaldım. Ben yurtdısında yasadıgım zamanlarda (su anda Turkıyedeyım) sureklı bana yazdı, yazmadıgım seyler var. Amaannn bosver diye yazmısım zaten uzatan kim acaba? :)
cok aciklayici olmus katiliyorumBuluşalım dediğinde ya da yazdığında ilişkim var rahatsız etme demiyorsun cevapsız kalıyorum diyorsun elinin altında değilim diyorsun ama daha adam seni aramamışken sen vereceğin cevabı düşünmeye başladın bile
Hmm peki
Buluşalım dediğinde ya da yazdığında ilişkim var rahatsız etme demiyorsun cevapsız kalıyorum diyorsun elinin altında değilim diyorsun ama daha adam seni aramamışken sen vereceğin cevabı düşünmeye başladın bile
Hmm peki
Ya da deme ya bosveeerYazma iliskim var mı hahahaha tamam derim
Ya da deme ya bosveeer
Şimdi bünyen alışık değil bu tür cümlelere
Alerjik reaksiyon falan gösterirsin ben sorumluluk kabul etmem sdfghjk
SAAKIINNN bununla ilgili daha yeni konu acmistim. Kız arkadaşım eski erkek arkadaşına ciddi düsünmüyor diye "ben evleniyorum bana yazma"demisti,cocuk hayırlı olsun yazmış. Sonra cocukla iletisime geçmek icin benim üzerimden oyun yaptı. Çünkü evliyim dedi diye cocuk onun telefonlarini ačmazdı. Her sey daha da beter oldu. Ufacık bir yalan öyle yerlere gidiyor ki inanamazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?