İlk aşkım yazarsa diye "Evleniyorum" yalanı

engelleyin bitsin gitsin ille cevap vermek zorunda değilsiniz.ayrıca sizin mükemmel ilişkiniz falan yok adamı sevmiyosun bile.umarım adam gerçekten sevilmediğini anlar.

ah biz kadinlar zoru cok severiz adam kaba saba biri sizin ona karsi zafiniz var ama mukemel giden bir iliskin var ve boyle biri icin o MUKEMEL isliskiyi riske atacaksin gorusmek isterse garib geldi bbence yazsada arasada block cekin hic konusmayin :) iyi giden bir iliskinizi riske atmayin bence

Tesekkur ederim, dusuncelerinizi kibarca anlattıgınız icin :)

Çok saçmaaaaa
Demekki aklınız hala onda o zaman bu adamdan ayrılın
Adam da kendisini mükemmel ilişkide zannedıyordur

ya da kendinizi ve onu kandırmaya devam edin
Biraz empati yapın ya
Karşınızdaki adamın birine zaafı var ve zaafı onu arayana kadar sizle sonrasında ay aldatırsam diye evlenıcem yalanını söyluyor

ilişkim var durumu engel değil evlenıcem engel oluyorsa aldatma olayına

Yok engellemekten yoruldum ya her seferinde, artık isin ciddi oldugunu anlamasını istiyorum cunku boyle her gormek istediginde 2 saat zaman harcayıp aylarca aramayan birine bazı seyleri soylemem lazım
Engellemekten yoruldum ne ya
Demek ki engelleyip açıyorsun tekrar
Adam 548 hesap açıp ulaşmıyorsa tabi
Sen istiyorsun ki adama evleniyorum diyim de az acı çeksin ne kaybettiğini görsün ağlasın falan
Çünkü gerçekten rahatsız olan biri engeller gerekirse nosunu değiştirir hatta taciz ediliyorum diye şikayet eder yine de engel olur
Ama sana göre bu dediklerim tırıvırı
Çünkü sen rahatsız olmuyorsun
Adam da 'ben onu arıcam yeaa' dercesine rahat
Her an elinin altında gibi hani
Aman neden bu kadar yazdıysam
Senin de dediğin gibi amaaaaaan bosver ya

adama acik kapi brakiyor her erkek gibi o da bundan yararlanmaya calisiyor kisaca kulaniyor

Hic iliski yasamadık + her an her dk cagırdıgında da bulusmadım, nasıl elinin altında olayım? Birkac kez engelledim sonra engellemekte onemsemek gibi geldi tepkisiz kaldım. Ben yurtdısında yasadıgım zamanlarda (su anda Turkıyedeyım) sureklı bana yazdı, yazmadıgım seyler var. Amaannn bosver diye yazmısım zaten uzatan kim acaba? :)

adama acik kapi brakiyor her erkek gibi o da bundan yararlanmaya calisiyor kisaca kulaniyor
Dimi
Her oraya döndüğünde "he bi X vardı ya dur bi onu arayayım" diyor
Hatta aramadan önce etrafa arıcam onu bi ara diyor esnaf ziyareti edecek gibisine haber veriyor
İlginç ilişkiler

Neden yalan söyleme ihtiyacı duyuyorsunuz?
Şuan da bir ilişkiniz var farkındasınız değil mi?
Erkek arkadaşınıza büyük bir saygısızlık bu. İsterse bulunduğunuz sokağa gelsin siz görüşmek istemezseniz 'hayır' demeniz yeterli. Silah zoruyla mı görüşecek sizinle?

Herkesin unutamadıgı insan vardir hayatta. Fakat mukemmel iliski yasadıgım kisiye hic ihanet etmedim ve digerlerinin aksine birbirimizin degerini biliriz. Ortada acınacak bir durum yok.
Yine kliseler , herkes demeyin , benim unutamadigim kimse yok hayatimda
Gorusmek istemiyorsaniz , iliskim var gorusemem demeniz yeterli , neden evlilik yalanini atiyorsunuz ki ortaya?

Buluşalım dediğinde ya da yazdığında ilişkim var rahatsız etme demiyorsun cevapsız kalıyorum diyorsun elinin altında değilim diyorsun ama daha adam seni aramamışken sen vereceğin cevabı düşünmeye başladın bile
Hmm peki

cok aciklayici olmus katiliyorum

Yazma iliskim var mı hahahaha tamam derim

SAAKIINNN bununla ilgili daha yeni konu acmistim. Kız arkadaşım eski erkek arkadaşına ciddi düsünmüyor diye "ben evleniyorum bana yazma"demisti,cocuk hayırlı olsun yazmış. Sonra cocukla iletisime geçmek icin benim üzerimden oyun yaptı. Çünkü evliyim dedi diye cocuk onun telefonlarini ačmazdı. Her sey daha da beter oldu. Ufacık bir yalan öyle yerlere gidiyor ki inanamazsınız

Yaaa iste o durumdan korkuyorum biraz.

Ne buluşması yahu? Dünyanın sonu gelmiş millet eski sevgilisiyle buluşma planları yapıyor. Ben arkadaşlarımla bile görüşmüyorum. Hem adam yeni gelmiş virüslü mirüslüdür yazarsa sor karantinada kalmış mı diye. Kalmamışsa onu bahane edersin olmadı.

Görüşmek istemiyorum diyebilirsiniz. Bunun için evleniyor olmanıza gerek yok.

Ayrıca sevgiliniz varmış zaten. Bir kadının sevgilisinin olması bu bahsettiğiniz bey açısından önemsiz bir şey mi? Sadece evli ve evlenmek üzere olan kadınların mı ilişkisine saygı duyuyor?

Kısacası evleniyorum yalanı nereden baksam anlamsız geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…