ilk aşkınız kim???

ben de erken başlayanlardanım...
ilk 7 yaşında aşık oldum.sınıf arkadaşım ilker.
bi sıra önümde otururdu ben arkadan çocuğu ağlatana kadar dürtüklerdim.
demek o zmanlar sevgimi öyle ifade ederdim

ben 20 yaşımda aşık oldum.geç oldu sanırım biraz ama geldi geçti.ilişkimiz hala devam ediyor ama tabi aşk evgiye dönüştü çoktan.sevgi ne durumda işte onu bilemiyorum...
ama aşk çok güzel bir duygu ya.ben sanmıyorum bir daha yaşarım.
merak ettiğim acaba hani bir kez mi aşık olunur?hayatında çok kez aşık olmuş varmıdır?

ilk kez lise 2 ye giderken aşık olmuştum ilk kez biriyle çıkmıştım ama sonu kötü bitti etkisi uzun süre sürdü Allaha şükür nişanlımla tanıştım şimdiki aşkım o ve hiç bitmeyecek çünkü herşey karşılıklı olunca güsel oluyo Allah bozmasın

benimde ilk aşkım (çocukcası) 5. sınıftaydı. sonraları platonik çok aşk yaşadım. lisede ingilizce öğretmenime, dersanede kimya hocama... ama şimdi tek aşkım var nişanlım. zaten ondan öncede fiiliyata dökülmüş bir ilişkim olmadı şükür..

ya arkadaşlar kusura bakmayın ama şu konuda yazılan çoğu mesajlara inanmak mümkün değil hepimiz 20 küsür yaşındayız ve ilk aşklarmızla evlendik öyle mi?eee o zaman türkan şoray nerde?(türk filmi ya bu) hiçmi ilkokulda çocukken ergenlikteyken aşık olmadık.mesela ben ilk aşkım 6 yaşındayken sınıf arkadaşımdı adı özgürdü

Lise 2 ye gittiğim dönemde aynı mahalleden bi çocuğa aşık olmuştum. Ama ne aşk... Üniversite 2 ye kadar aynı çocuğu sevdim ama kendi kendime. Haberi bile olmadı. kafamçokkarıştı

ilk askim isyerindeydi

9 ay sürdü beraberligimiz sonra bitti ailesi beni istemedi

kapali deyilim diye sonra benim ailem karsi cikti annem delirmisti sinirden
bu nasil bir istemek diye

cok seviyordu beni

En iyi yönü çocuk sürekli fırına girer bana pideler, şekilli ekmekler yapardı ekmeklerin içine de kalp yapıp baş harflerimizi yazardı iyi çarpılmamışız nan o dönem:Roflol::Roflol:

:roflol::roflol:koptum yaf Allah iyiliğini versin emi..

benimde ilk aşkım ortaokulda oldu.Çocukluk işte dansa davet filan oynardık. Onu çok sevdiğimi düşünürdüm o zamanlar.Geçen gün facebook ta bi arkadaşımın arkadaş listesinde gördüm kucağında bebeği vardı.
Ama gerçek ilk ve son aşkım tabiki eşim
:asigim:

ikinci sınıfa giderken furkann die bi çocuğa aşık olmuştum sadece beyaz tenli olduğu aklımda.ama o elbetteki çocuklukmş.şimdi aşkın sevdanın ne olduğunu canım biricik askerimde öğrendim.o benim aşk böcüğüm

benimde çocukluk aşkım şilede yazdan yaza görürüdüm onu adıda onur du..hey gidi heyyyyyyyy oda askerdeymiş şu an ama ben şimdiki aşkımı daha çok sewiyorum................

benim de ilk aşkım ilkokul 1. sınıftaydı, sarısın dik dik saclı murat diye bır cocuktu, cok tatlıydı ama, dogum gunumde bana kokulu not defterı almıstı:roflol: o zamanlar cok modaydı kokulu not defterlerı, cok sewınmıstım, cocukluk ıste

Benimde ilkokuldayken ender vardı sınıfımızda ilk aşkım odur benimle ilgilenen üç dört tane çocuk vardı ben onlara pas vermezdim enderde bana pas vermezdi ama ben yinede onu çok severdim çocukluk işte kaçan kovalanır misali yaa o günler geldi aklıma çok tuhaf oldum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…