ilk aşkım lise dönemindeydi:1rolleyes:
3 yıl sürdü
lise bitti aşk bitti:asigim: mi acaba
halen peşimde aklımı karıştırmaya çalışıo
ama çok süper bi aşıktı yhaa
ay nese canım şimdiki aşkım daha aşık
tekerleme gibi oldu:roflol:
neyse aff ettik.. tekrar deneyelim dedik arkadas olalim önce dedik..
olmadi olmadi.. hep daha cok yalanlarini ögrendim.. söyle böyle derken simdi 19 yasima girdim..
tam olarak 2bucuk 3 yil sürdü bu hikaye..
dedigim gibi hayatimi karartti..
hmm erkeklere güvenmiyorum inanmiyorum.. kadin erkek iliskisine de inanmiyorum aska sevgiyede inanmiyorum.. hepsi gelip gecici duygular.. sahte duygular..
sonu hep hüsranla biten duygular..
bu yüzden de evlenmek istemiyorum..
neyse uzun lafin kisasi..
bekarlik sultanlik..
NOT: aramizda benden kücük arkadaslar varmi bilmiyorum ama.. benden size bir tavsiye.. sakin ha bir erkegin iki cift güzel sözüne kanmayin.. size umutlar verebilir okulun bitsin evleniriz söyle olur böyle olur diyenelere sakin inanmayin..
bekleyin vakti saati gelince insallah sizi seven biri ile karsilasirsiniz..
benimde yaklaşık 8 sene boyunca platonik olarak bir çocukluk aşkım vardı..İlkokul çağlarımda aşık olmuştum liseye başlayana kadar da devam etmişti.Ondan sonraki eşim zaten..
.
Erdal Çelik diye bir şarkıcıydı Emel Müftüoğlu yla beraber şarkı söylerlerdi
çok yakışıklı bir adamdı sanırım 5-6 yaşlarındaydım ilk aşkım O ydu:asigim:
ilk aşkım orta okul 2deydi. sınıf arkadaşım ZAFER.
ikizdi kendisi ikizide biri üst sınıftaydı çünkü zafer sınıfta kalmıştı. çok güzel gözleri vardı. ama benim ona olan tertemiz duygularımdan haberş bile yoktu.
kendi kendime boyna ağlardım. annem ananm teyzemler falan hep bilirdi.
Ilk aşkı lise sonda yaşadım ama ilginç olanı onun benim ilkoklu arkadaşım olmasıydı.bir öğretmenler gününde ilkokul öğretmenimizi ziyarete evine gitmemizle başaldı ve 1,5 sene sürdü.ben onunla aynı ilde olmak için ünv.sınavlarında soruları eksik yaptım ve aynı ilde ve aynı ünv.kazandık ama ünv başlayınca 3-4 ay sonra bitti.ondan sonrada 2. Heyacanı eşimle yaşadım.ama hiçbir zaman ilki gibi olmuyor arkadaşlar...