Öyle ama 3 haftada neler yaşadım uyuyamıyorum uyudugumda ruyamda sadece o. Onun hiç canı yanmıyor sanırım iletişime bile gecmedi insallah geçer gider bu acıdur daha bismillah 3 hafta olmuş.
unutursuuuunn
öyle bi unutuluyoki
geçmesin tabi iletişime. sende de umut olmaz bu şekilde. daha rahat unutursun. ama aklından çıkar kursa falan git. kafanı dağıtÖyle ama 3 haftada neler yaşadım uyuyamıyorum uyudugumda ruyamda sadece o. Onun hiç canı yanmıyor sanırım iletişime bile gecmedi insallah geçer gider bu acı
Şuan bir ilçede yasıyorum mahrumiyet bölgesinde anlayacağınızgeçmesin tabi iletişime. sende de umut olmaz bu şekilde. daha rahat unutursun. ama aklından çıkar kursa falan git. kafanı dağıt
Haklısınız ama işte ben bu 3 hafta da neler yasadım sureklı aklımda fikrim de o kimse ayrıldıgımıza da inanmıyor herkes aman siz ayrılamazsınız o adam herkesin içinde burada sana diz çöküp evlenm teklif etti nasıl bitebilir diyolar ben insanlara laf anlatıp bide aklımda ki onu bir sanıye cıkaramıyorumİnsan 3 haftada kaybettiği saç tokasını unutmaz.
Acele etmeyin, paniğe kapılmayın.
Zaman hepsini çözecek.
Benim ilk aşkım sevdiğim nişanlımla nişan attık tam 3 hafta oldu hala alışamadım sürekli rüyalarımda onu görüyorum. Onunla gittiğimiz yerlerde hep eski yaşadıklarım geliyor, elimde olmadan sürekli onu düşünüyorum geçti diyorum bitti diyorum bir yerde birsey cıkıyor ve ben ilk günki acıma geri dönüyorum. Size soruyorum arkadaşlar siz nasıl unutabildiniz ? Ben nedense unutamıyorum yapamıyorum kesinlikle iletişime de geçmiyorum ama içim içimi yiyor.
O attı nişanı ben değil daha doğrusu telefonda tartıstık böyle olaaksa biter dedi bende bitsin sürekli yalvarmamımı bekliyorsun dedim bitirdi ogun bugundür kimse araya da girmedi böyle sacma bir sekılde bitti. Kendisi benim ilk aşkım basta peşimden cok koştu o kadar emek verdi ki ben onun bu haline aşık oldumBöyle severken nişan attığınıza göre vardır bir bildiğin , duruşunu bozma derim.
Geçer merak etme.
3 hafta ne ki 6 aya kadar rüyasında gören var her gün.
Unutursun nasıl unuttuğunu bile anlamazsın.Hayatında başka şeyler olur , iş , okul , arkadaşların , başka dertler , sorunlar derken belki hayatına da birisi girer ,bu sefer onlara kafa yormaktan aklına bile gelmez.
Sonra dönüp dersin geçmişe bakarsın ya ben nasıl unutmuşum böyle..
Tavsiyeniz için teşşekkür ederim bunu deneyecemSize aynı güzel duyguları yaşatan birisi hayatınıza girene kadar unutmanız çok zor, he o kişi geldi, girdi hayatınıza yine de unutmanız garanti değil. En güzeli bir şeyler karalamak, ona gönderilmemek üzere mektuplar yazmak ve hayırlısı için dua edip zamana bırakmak.
Haklısınız insallah alışırım şu duruma biran önceZamanla alakali. Unutulmasa da alisiliyor bir nebze. Oyle olmak zorunda.
Yorumunuz için teşekkür ederim.Şu herkes olayı yiyip bitirecek bizleri.
Unutmanın bir yolu usulü yok.
Bekleyeceksiniz geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?