• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Aşkınızı Nasıl Unutabildiniz ?

İlk askimla nisanlanmadigim için unutmak zor olmadı. Sizin bu kadar etkilenme sebebiniz de evlilik hayallerinizin yarım kalmış olması. Bu geçer ama elbet, insan her şeye alışıyor. :KK66:

Canim asagi yukari ayni durumu bende 3 ay once yasadim. Unuttummu? Hayir, kesinlikle.. Hala kalbimde, hatta zaman zaman fazla duygulanip agladigim da oluyor. Ama ilk basta ki gibi her an aglamiyorum veya onu dusunmuyorum. Artik öyle hergün rüyama flnda girmez oldu. Sanada tavsiye olsun ben en zor dönemlerimde hep kendime bir ugraslar bularak gecirdim. Bir sürü kitap okudum hala da okuyorum, arkadaslarimla vakit gecirdim, gezdim, evde kendimi odama kilitlemedim disari ciktim insan icinde oldum, hobbim olan kanavice isledim, okuluma yogunlastim AMA kesinlikle sarki dinlemedim. En sacma sarkilara bile bir anlam yükleyip agliyordum cünkü. Simdi hala duygulu sarkilar dinlemem henüz hazir degilim buna. En cok geceleri kendimi yine de kötü hissederdim. O zamanlarda icimdekileri yazardim kagida. Hem aglardim hem yazardim icimi dökerdim rahatlardim. Iyi gelir sana da. Ve bu arada da gercekten bittigini kabullen.
Çok tesekkur ederım canım Allah razı olsun senden :(

unutursun için yana yana. merak etme canm oda unutulur. neler unutulmuyor ki.
Ölüm acısı bile unutuluyor doğru söylüyorsunuz ama ne bilim kendimi o kadar kötü hissediyorum ki ilk defa kendimi bu kadar çaresiz hisssediyorum

Ölüm acısı bile unutuluyor doğru söylüyorsunuz ama ne bilim kendimi o kadar kötü hissediyorum ki ilk defa kendimi bu kadar çaresiz hisssediyorum

Geri dönmesini aramasını beklerseniz 6 yıl ilk günkü gibi acı çekersiniz buna saplantı deniyor.bittiğini kabullenip önünüze bakarsanız asla unutulmuyor ama alışırsınız eskisi gibi acıtmaz..zaman gerçekten herşeyin ilacı..benimde hayatımın aşkından ayrılalı 2 ayı geçti

Benim ilk aşkım sevdiğim nişanlımla nişan attık tam 3 hafta oldu hala alışamadım sürekli rüyalarımda onu görüyorum. Onunla gittiğimiz yerlerde hep eski yaşadıklarım geliyor, elimde olmadan sürekli onu düşünüyorum geçti diyorum bitti diyorum bir yerde birsey cıkıyor ve ben ilk günki acıma geri dönüyorum. Size soruyorum arkadaşlar siz nasıl unutabildiniz ? Ben nedense unutamıyorum yapamıyorum kesinlikle iletişime de geçmiyorum ama içim içimi yiyor.
Klasik olacak ama zaman her şeyin ilacı.

Aşık olduğun birinden ayrıldığında 3 haftada alışsan bir tuhaflık olurdu zaten.
Sen bi bekle daha.
Aylarca belki de yıllarca sürer bu süreç. Sonra geçer. Zaman her şeyi alıp götürüyor.
3 hafta bir şey değil.

Benim ilk aşkım sevdiğim nişanlımla nişan attık tam 3 hafta oldu hala alışamadım sürekli rüyalarımda onu görüyorum. Onunla gittiğimiz yerlerde hep eski yaşadıklarım geliyor, elimde olmadan sürekli onu düşünüyorum geçti diyorum bitti diyorum bir yerde birsey cıkıyor ve ben ilk günki acıma geri dönüyorum. Size soruyorum arkadaşlar siz nasıl unutabildiniz ? Ben nedense unutamıyorum yapamıyorum kesinlikle iletişime de geçmiyorum ama içim içimi yiyor.
Uzun süreli bir birlikteliğiniz olmuşsa eğer bu acınız da biraz uzun sürecek. Çünkü aşkı falan geçtim ortada bi alışkanlık söz konusu. Ne kadar anı o kadar acı. Ama unutmayın ki bu daha ilk aşkınız son değil :)

Geri dönmesini aramasını beklerseniz 6 yıl ilk günkü gibi acı çekersiniz buna saplantı deniyor.bittiğini kabullenip önünüze bakarsanız asla unutulmuyor ama alışırsınız eskisi gibi acıtmaz..zaman gerçekten herşeyin ilacı..benimde hayatımın aşkından ayrılalı 2 ayı geçti
İçimde ki umudu bitiremiyorum bir türlü sanki pişman olup dönup gelecekmiş gibi kendi kendimi kandırıyorum aslında

Aşık olduğun birinden ayrıldığında 3 haftada alışsan bir tuhaflık olurdu zaten.
Sen bi bekle daha.
Aylarca belki de yıllarca sürer bu süreç. Sonra geçer. Zaman her şeyi alıp götürüyor.
3 hafta bir şey değil.
3 hafta olmaz zaten de hiç mi hafiflemez acısı sırf onu düşünmemek için sürekli kitap okuyorum iş yerinde bile boş durunca onu düşünmemek adına bütün işlere ben kosusturuyorum ama yinede acaba bugun cıkar gelır mi umut ediyorum :(

Uzun süreli bir birlikteliğiniz olmuşsa eğer bu acınız da biraz uzun sürecek. Çünkü aşkı falan geçtim ortada bi alışkanlık söz konusu. Ne kadar anı o kadar acı. Ama unutmayın ki bu daha ilk aşkınız son değil :)
Doğru ya onunla yasadıgım her an sanıyesı sanıyesıne hatırlıoyrum sürekli aklımda pişman olacak cıkıp gelecek diyorum ama pişman olan insan şimdiye kadar olurdu zaten

Ondan baskasını sevemem ki ben

Canım ben o cümleyi binlerce kez kurdum ilk aşkım için. Hatta ergenliğimin boyutlarını şöyle açıklıyım "Allahım nolur aynı acıları çekiyim ama bu artık başkası için olsun" kadar çaresiz şeylerdi. Ama öyle olmuyor yani. Hatta şöyle söyliyim geçenlerde mesaj attı arkadaşca onu gördüm işim vardı cevap vermeyi unuttum sonrada amaaan deyip vermedim. Bu raddeyede geliyosun emin ol.

Canım ben o cümleyi binlerce kez kurdum ilk aşkım için. Hatta ergenliğimin boyutlarını şöyle açıklıyım "Allahım nolur aynı acıları çekiyim ama bu artık başkası için olsun" kadar çaresiz şeylerdi. Ama öyle olmuyor yani. Hatta şöyle söyliyim geçenlerde mesaj attı arkadaşca onu gördüm işim vardı cevap vermeyi unuttum sonrada amaaan deyip vermedim. Bu raddeyede geliyosun emin ol.
İnşallah canım inşallah dediğin gibi olur ben ilk defa bu kadar çaresizim hep aşktan kaçtım aman dur okul bitsin aman üniversite bitsin aman dur kpssyıde atlatayım meslegimi ele alayım öyle olsun sonunda öyle biri çıktı ki karsıma basta olmaz gözüyle baktım o hep peşimden koştu ne dediysem vazgecmedi bir baktım deli divane aşıgım ama işte aileler girince sonumuz olmadı :(

İnşallah canım inşallah dediğin gibi olur ben ilk defa bu kadar çaresizim hep aşktan kaçtım aman dur okul bitsin aman üniversite bitsin aman dur kpssyıde atlatayım meslegimi ele alayım öyle olsun sonunda öyle biri çıktı ki karsıma basta olmaz gözüyle baktım o hep peşimden koştu ne dediysem vazgecmedi bir baktım deli divane aşıgım ama işte aileler girince sonumuz olmadı :KK43:

Gerçekten çekiceksin evet ama bigün bu da geçicek gözüyle bak kafanda büyüttükçe kurtulamazsın. Ayrıca "kimsenin kısmeti kimsede kalmaz,kimsenin kısmeti kimseye verilmez" ben buna çok inanan bi insanım seninde nasibin baska bi yerde demekki

Gerçekten çekiceksin evet ama bigün bu da geçicek gözüyle bak kafanda büyüttükçe kurtulamazsın. Ayrıca "kimsenin kısmeti kimsede kalmaz,kimsenin kısmeti kimseye verilmez" ben buna çok inanan bi insanım seninde nasibin baska bi yerde demekki
Allah senden razı olsun canım cok teşekkür ederim.

Canim ya ben ilk aşkimi unuttum isin ilginc yani nasil unuttugumu da unuttum yani unutuluyor hic hatirlamiyorsun bile.

İlk aşkımın adı onurdu, 15 yaşındaydım 2 sene onu sayıkladım sonra 17de eşimi tanıdım ve keşke daha da erken tanışsaydım dedim her zaman

Ben unuttuysam sende unutursun.. evet zor ama zamanla ucup gider aklindan, kalbinden..

Back
X