inşallah canım hani bir arasana nasıl çözebiliriz bunu diye ben dünden razıyım ailemi ikna ederim ama onu bile yapmadı hani böyle popüler bir insan da değil ufacık ilcede yasıyoruz ona rağmen beni aramıyor sormuyor aklıma tek şey geliyor unuttu beni diyeSilmemistir o şimdi daha farkında değildir dank ettiğinde dönecektir canım bu kadar yıpratma kendini
Yok ben aramıyorum aramıyacam da biliyorum ararsam zaten ailesi istemiyor sen kendin geldin diyecekler sırf bunun için bile aramam ama ona çok iyi bir mesaj atıp sonrada engellemeyi düşünüyorum o zamanda ettipi beylik lafları hatırlatmak istiyırumGeçen aralık ayında nişan attım ben de her zamanki gibi döner diye bekledim Nasıl bi kafaysa bendeki tabi dönmedi bi ay geçti öyle...sonra bana dank etti barışmaya çalıştım ama ne çalışma ben çabaladıkça daha da beter oldu o yüzden aman diyim sen adım atma ..ben adım attıkça bi olumlu yaklaştı bi olumsuz sonra ne mi oldu benim psikolojim bi umutlanıp bi hayallerimin yıkılmasıyla altüst oldu...neredeyse senesi dolacak hala her gün en az bi kere aklıma gelir...bazen iyiki olmadı sderim bazen üzülürüm öyle ama çok canım yanmıyor artık
dua edelim Allah hepimize hidayet versinAynen beni tarif etmişsiniz sürekli ya bir insan karsındakiyle konusurken onu hatırlar mı bir kelimeden sunu yasadık diye bu böyle oldu diye ya adam nasıl yaptı bilmiyorum ama beni kendisine deli gibi aşık etti o kadar güzel konusurdu ki nasıl beylik laflar ederdi çekti gitti
Amin insallah Rabbim yardımcımız olur şu acıyı unuttururdua edelim Allah hepimize hidayet versin
Amin insallah Rabbim yardımcımız olur şu acıyı unutturur
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim yuvasınizda huzuru ve mutlulugu hoc eksik etmesin inşallah dediğiniz gibi olur yaşadığım hissettiğim biraz hafiflese zamana birakacam hiç hafiflemjyor sabah ise giderken akşam is cikisi hep bekliyorum gelecek diyorum en azından telefon da bitirdi gelip konuşup helallesecek ama her gün aynı hayal kırıklığıHic bir aci yerinde saymiyor.
Alisiyor insan, yeniden seviyor, yeniden nefes aliyor ve donup baktiginda iyi ki diyor.
Daha cok erken, belki de arayacak, benden size tavsiye siz aramayin.
Ben unutmak icin 4 sene mi verdim, cok zor gunler gecirdim , ama gecti sonunda. 6 senelik evliyim hala bazen ruyalarima giriyor ama benim icin birsey ifade etmiyor aslinda, hic keskem yok ona dair.
Zaman, zaman, zaman...
O da senden bekliyordur büyük ihtimalle.hakliysan adim atma haksız duruma dusurur seni.3 haftada beslediğin balık olse unutmassin canım unutmamistir korkmainşallah canım hani bir arasana nasıl çözebiliriz bunu diye ben dünden razıyım ailemi ikna ederim ama onu bile yapmadı hani böyle popüler bir insan da değil ufacık ilcede yasıyoruz ona rağmen beni aramıyor sormuyor aklıma tek şey geliyor unuttu beni diye
Benden bekliyor mu bilmiyorum ki watsaptan engelemisti kaldırmış ama yazmıyorum biz ilk defa bu kadar uzun görüşmedik genelde 24 saati geçmez barisirdik Allahım nolur hakkımda onu hayırlı eyle dönsün gelsin bana diyorum surekliO
O da senden bekliyordur büyük ihtimalle.hakliysan adim atma haksız duruma dusurur seni.3 haftada beslediğin balık olse unutmassin canım unutmamistir korkma
Engeli kaldırması bile geri adim canım üzülme pişman olmuştur mutlakaBenden bekliyor mu bilmiyorum ki watsaptan engelemisti kaldırmış ama yazmıyorum biz ilk defa bu kadar uzun görüşmedik genelde 24 saati geçmez barisirdik Allahım nolur hakkımda onu hayırlı eyle dönsün gelsin bana diyorum surekli
İnşallah biliyor musunuz çok mutlu ettiniz beni çok teşekkür ederimEngeli kaldırması bile geri adim canım üzülme pişman olmuştur mutlaka
Öyle diyorum kendime nasip değilmiş diyorum böylesi daha hayırlı oldu herşey çok daha güzel olacak zaten aileside beni isemiyordu diye inanirmısın sürekli tekrarlıyorum ama sürekli aklımda çıkmıyor resmen zihnim onu unutmamam için elinden gelei yapıyor
Üzülme senİnşallah biliyor musunuz çok mutlu ettiniz beni çok teşekkür ederim
amannnn ilk aşk mı kaldı allahsenBenim ilk aşkım sevdiğim nişanlımla nişan attık tam 3 hafta oldu hala alışamadım sürekli rüyalarımda onu görüyorum. Onunla gittiğimiz yerlerde hep eski yaşadıklarım geliyor, elimde olmadan sürekli onu düşünüyorum geçti diyorum bitti diyorum bir yerde birsey cıkıyor ve ben ilk günki acıma geri dönüyorum. Size soruyorum arkadaşlar siz nasıl unutabildiniz ? Ben nedense unutamıyorum yapamıyorum kesinlikle iletişime de geçmiyorum ama içim içimi yiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?