İlk Aşkınızı Nasıl Unutabildiniz ?

amaaan ilkmiş ortancaymış sonuncuymuş:)
ne yaşıyorsan dibine kadar tadını çıkar
acı çekerken de mutluyken de bunu öğrendim
tüm ruhumla acıyı da huzuru da hissetmeliyim ki yaşadığımı hissedeyim...
keza sen de öyle...acını yaşa dibine kadar
ama arabeske bağlama
bu ne demek ? yani olduğundan farklı yerlere çarpıtma ben çok çirkinim o yüzden şöyle yaptım bu yüzden vs gibi..
sadece olması gerekiyordu bir bahane oldu ve bitti ....kısmet değildi çünkü...
üzül ağla defter tut için acıdıkça yaz ...gittiğiniz yerlere git defterini oralarda doldur özellikle...
ve sonra yavaş yavaş bile olmuyor birden çat unutuveriyorsun sonra yeniden yaşadığını hissediyorsun:)

Silmemistir o şimdi daha farkında değildir dank ettiğinde dönecektir canım bu kadar yıpratma kendini
inşallah canım hani bir arasana nasıl çözebiliriz bunu diye ben dünden razıyım ailemi ikna ederim ama onu bile yapmadı hani böyle popüler bir insan da değil ufacık ilcede yasıyoruz ona rağmen beni aramıyor sormuyor aklıma tek şey geliyor unuttu beni diye

Geçen aralık ayında nişan attım ben de her zamanki gibi döner diye bekledim Nasıl bi kafaysa bendeki tabi dönmedi bi ay geçti öyle...sonra bana dank etti barışmaya çalıştım ama ne çalışma ben çabaladıkça daha da beter oldu o yüzden aman diyim sen adım atma ..ben adım attıkça bi olumlu yaklaştı bi olumsuz sonra ne mi oldu benim psikolojim bi umutlanıp bi hayallerimin yıkılmasıyla altüst oldu...neredeyse senesi dolacak hala her gün en az bi kere aklıma gelir...bazen iyiki olmadı sderim bazen üzülürüm öyle ama çok canım yanmıyor artık

Yok ben aramıyorum aramıyacam da biliyorum ararsam zaten ailesi istemiyor sen kendin geldin diyecekler sırf bunun için bile aramam ama ona çok iyi bir mesaj atıp sonrada engellemeyi düşünüyorum o zamanda ettipi beylik lafları hatırlatmak istiyırum

dua edelim Allah hepimize hidayet versin

Daha 3 hafta olmuş acın çok taze kendine zaman tanı. 2.5 ay uyuyamadım. Rüyamda sürekli onu görüyordum Ağlayarak uyanıyordum. Gece Uyumamak için çaba gösteriyordum. Bi bakıcaksın eskisi kadar acıtmıyor. Evet üzüntü hep olacak ama kısa biranlık.

Hic bir aci yerinde saymiyor.
Alisiyor insan, yeniden seviyor, yeniden nefes aliyor ve donup baktiginda iyi ki diyor.
Daha cok erken, belki de arayacak, benden size tavsiye siz aramayin.
Ben unutmak icin 4 sene mi verdim, cok zor gunler gecirdim , ama gecti sonunda. 6 senelik evliyim hala bazen ruyalarima giriyor ama benim icin birsey ifade etmiyor aslinda, hic keskem yok ona dair.
Zaman, zaman, zaman...

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim yuvasınizda huzuru ve mutlulugu hoc eksik etmesin inşallah dediğiniz gibi olur yaşadığım hissettiğim biraz hafiflese zamana birakacam hiç hafiflemjyor sabah ise giderken akşam is cikisi hep bekliyorum gelecek diyorum en azından telefon da bitirdi gelip konuşup helallesecek ama her gün aynı hayal kırıklığı

O
O da senden bekliyordur büyük ihtimalle.hakliysan adim atma haksız duruma dusurur seni.3 haftada beslediğin balık olse unutmassin canım unutmamistir korkma

O

O da senden bekliyordur büyük ihtimalle.hakliysan adim atma haksız duruma dusurur seni.3 haftada beslediğin balık olse unutmassin canım unutmamistir korkma
Benden bekliyor mu bilmiyorum ki watsaptan engelemisti kaldırmış ama yazmıyorum biz ilk defa bu kadar uzun görüşmedik genelde 24 saati geçmez barisirdik Allahım nolur hakkımda onu hayırlı eyle dönsün gelsin bana diyorum surekli

Engeli kaldırması bile geri adim canım üzülme pişman olmuştur mutlaka

Hersey cok taze inan bana gecicek. Daha 3 hafta olmus okadar kolay degil yasanmisliklari unutmak. Sadece zaman.

Bu yasadiklarini bende yasadim ve atlattim. 1 bucuk sene falan oluyor nisan atali. Hatta bende senin gibi konu acmistim. Burda acilan konulari okuyup icimi rahatlatmaya calismistim. Suan cok sükür cok iyiyim ve o günleri düsününce "iyiki olmamis" diyebiliyorum hic icim acimadan. Zaman tüm yaralari sariyor. Sende atlatacaksin Allahin izniyle :)

Canım 3 ay. Ben ilk aşkımı (şuan nişanlıyız) bir yıl önce ayrıldık.
Tam 3 ay ne yediğimden bişey anladım ne yaşadığımdan..
13 kilo verdim kaç kere hastanelik oldum bir kere bile aramadım. 3. Ayın sonunda kendime gelmeye başladım aklıma geliyodu ama asla hayatımı engellemiyordu.
Normal yaşantıma dönmeye başlamıştım.
Bi 3 ay daha geçseydi yeni birini bile alabilirdim hayatıma..
Hiç bir acı öldürmüyor emin ol..
İlk zamanlar dışarı çıkardım gezmeye dışardayken aklıma gelmezdi gülerdim dolaşırdım eve geldiğim an ağlamaya başlardım ..
Ama geçiyor inan bana geçmicek gibi geliyo ama geçiyo.
Ben sonradan barıştım nişanlandım o kişiyle.ama barışmasamda hayatım devam ederdi bi sekilde.

amannnn ilk aşk mı kaldı allahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…