• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Aşkınızı Nasıl Unutabildiniz ?

Evli olmadığına göre imkansız olan ne ki yazık bence arayın
Şöyle ki zamanında ikimiz hakkında çok kötü ve aslı olmayan söylentiler dönmüştü yani beni ona kötü anlatmışlar onu da bana. Yargısız infaz da en sevmediğim şeydir, güvenip de onu arayamam o yüzden. En azından birbirimize açıklama yapmamıza olanak tanıyabilirdi ama hemen kestirip attı.

Unutamiyorsun ki o boğazında kalan bir lokma gibi..
Onsuz yaşıyor gibi oluyorsun ama. Nefes alıyorsun veriyorsun gülüyorsun ki en çok onunla deli gibi guldugunu bildiğin halde. Inanmayacaksin ama zaman geçtikçe birileri ile bile tanışıyorsun ,olabilir bile diyorsun onlardan birine. Ama içinde en derinlerden bir düşünce çıkıyor ve seninle dalga geçiyor. Kalıyorsun ortada. Çünkü sen biliyorsun ki en o güzel onun yanındaydin, en güzel onun yanında Gülerdin. Tüm hayallerin ona aitti. O gelicek isteyecek, onunla Yüzüklerin takılacak, bayram ziyaretleri düğünler bile onunla daha güzel daha anlamli olacaktı. Ama o yok elinde kalan sadece hayallerin. Dönsen hiç birşey degismeyecek bilirsin ,sonu yoktur bilirsin ama dedim ya o boğazda kalan bi lokma. Arada bi yerde ne var ne yok .. ben unutamadim üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen. Bir gün evlensem çocuk sahibi olsam bile onunla ettiğim isim kavgaları gelecek ben hala onunla aynı ismi sahip birisi ile tanisamiyorum bile..

Son düzenleme:
alışırsın zamana bırak unutuluyor bende ayrılalı 9 ay oldu ilk başlar da inanmadım sırf 3 ay gelcek diye beklediğimi bilirim camda sonra alışıyorsun unutuyorsun zamanla gecer diyenlere kızıyorsun nasıl geçcek diye sevse bırakmaz diyen oluyor kızıyorsun içten içe siz ne biliyorsunuz diye velhasıl gerçekten sevse yanında olurdu zaman herşeyin ilaçı geçer neler geçmedi ki buda geçmesin

Başkası girdi hayatıma, yani eski eşim unuttum.. Çokta güzel unuturum...

Ne şirin bir konu ilk aşk :) Unutamazsın alışırsın diyenlere bakma, öyle güzel unutuyorsun ki, hayat bu daha neler neler göreceksin. İnsan sadece kendisinin aşk acısı çektiğini sanır, geçmeyecek sanır. Bana da öyle olmuştu, aylaaaarca ilk günkü gibi acı çektim. Sonra bir baktım ben saplanıp kalmışım aslında unutmak falan istemiyormuşum, ki acı çekmeyi de hiç sevmem :)) meeeh başlarım böyle ızdıraba dedim kısa zaman sonra da mutluluktan zıplamaya başladım. Senin ona aşık olman senin için doğru insan olduğunu göstermez ki, ben mesela ucuz kurtulmuşum ya bir de evlenseydim diyorum, önceleri ondan başkası olmaz sanırken.

Geriye bakınca gülüyorum o hallerime, ama güzeldi de be :)

Benim ilk aşkım sevdiğim nişanlımla nişan attık tam 3 hafta oldu hala alışamadım sürekli rüyalarımda onu görüyorum. Onunla gittiğimiz yerlerde hep eski yaşadıklarım geliyor, elimde olmadan sürekli onu düşünüyorum geçti diyorum bitti diyorum bir yerde birsey cıkıyor ve ben ilk günki acıma geri dönüyorum. Size soruyorum arkadaşlar siz nasıl unutabildiniz ? Ben nedense unutamıyorum yapamıyorum kesinlikle iletişime de geçmiyorum ama içim içimi yiyor.

Yenisiyle unutuluyor.
Yeni bi ilgi,
Yeni bi arkadaş çevresi,
Yeni ortam,
Yeni iş,
Yeni uğraş
Genelde bunlarla unutuluyor.
İnadına o yerlerden geç.
Onunla gitmediğini tek bi köşeyi atlamadan her yerden geç.
Geçtikçe acın azalır sıradanlaşır.
Ama 6ay geçme oradan sonra da ilk geçişinde o sızıyı hissedersin.

Ay daha 3 hafta olmus yani 3 haftada mi unutacaktin da konu acip niye unutamiyorum diyosun
Hayır 3 haftada unutmayı beklemyorum 3 haftada ufacık da olsa acım dinmedi gözyaşım dinmedi bu böyle mi olacak diye sordum ben

Bugun eski nişanlımın altınlarını hediyelerini gönderdim kızlar :(((

Bugun eski nişanlımın altınlarını hediyelerini gönderdim kızlar :KK43:((

Onlardan haber gelsin diye bekliyordun. Haber gelmeden mi gonderdin? Bir beklentine son vermissin. İyi bir sey bu. Hakkinda hayirlisi olsun canim.

Onlardan haber gelsin diye bekliyordun. Haber gelmeden mi gonderdin? Bir beklentine son vermissin. İyi bir sey bu. Hakkinda hayirlisi olsun canim.
Onlar haber vermedi 3 haftayı geçti bu sabah kalktım ve kendime neyi bekliyorsun dedim anla işte seni istemiyorlar sonra iletişime geçtim altınlarınızı kime vereyim diye onlarda taksi gönderdiler iğnesine kadar gönderdim

İlk aşkım beni paranoya derecesine getirdi. Günlerce acı çektim salak gibi ağlayıp duruyordum.
Sonra tekrar barıştık baktım bir eksik var ve aldattım yani hakettiği şeyi yaptım.
Sonrakilerde 3 numarayı 4 le 4 ü 5 le falan diye gitti.
Ama 1 numara tabi ki eşimdi. ilk aşkımla evlensem bile bu kadar mutlu olmazdım.
Henüz çok yenisin alışırsın. Ayrıca şuan eski nişanlın daha olayın farkında değil

Konu sahibi şu an ne durumdasın? Ne için ayrılmıştınız?
Canım bekledim 3 hafta ararlar düzeltirler diye ama yapmadılar bende artık salak gibi beklemekten vazgeçtim dün altınlarını gönderdim esylarını canım cok yandı cok kotu oldum ama yapacak birsey yok ben elimden gelenin fazlasını yaptım :(

İlk aşkım beni paranoya derecesine getirdi. Günlerce acı çektim salak gibi ağlayıp duruyordum.
Sonra tekrar barıştık baktım bir eksik var ve aldattım yani hakettiği şeyi yaptım.
Sonrakilerde 3 numarayı 4 le 4 ü 5 le falan diye gitti.
Ama 1 numara tabi ki eşimdi. ilk aşkımla evlensem bile bu kadar mutlu olmazdım.
Henüz çok yenisin alışırsın. Ayrıca şuan eski nişanlın daha olayın farkında değil
Artık farkında bile olsa herşey için çok geç :(

Back
X