İlk aşkıyla evlenen var mı..?

kaderim_48

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2008
1.286
3
116
62
Muğla
Konu önce açıldımı bilmiyorum ama..Hepimiz küçük yaşta aşık oluruz.İlk aşkımız olarak tarihe geçerler..Yıllar geçse de ilk aşklar unutulmaz.Bazımız bu aşkı içimizde saklar bazımız da evliliğe kadar ulaştırırız..Ben de eşimle on beş yaşında tanıştım.Benim ilk aşkımdı..Evlendim ama çok zor günler geçirdim.Acaba bilinçsizce aşık olup hiç düşünmeden sadece aşk için yapılan bu evlilikler ne kadar başarılı..?
Aranız da ilk aşkımla evlendim diyen var mı..?
:oklava::oklava::oklava:

benim de ilk aşkım.
daha önce çıkmak gezmek falan olmuştu ama aşık değildim.ben eşimle 18 yaşımda tanıştım.çok büyük bi aşk yaşadık.resmen dillere destandı ve çok şükür beraberiz.
allah herkese böyle güzel bi aşk sonunda evlilik nasip etsin.

maşallah diyin bu arada... :))

bende ilk aşkımla evlendim,17 yaşımda tanıdım onu, 21 yaşımdada evlendim,tamamen kör kütük aşıktım ona,ama hiçte düşündüğüm gibi bi evlilik olmadı,kabus gibiydi ve 3 ayda bitti,onu hala hatırlamamın sebebi ilk aşkım olması,kızgında kırgında olsam hayatımdaki yeri çok farklı...

Bende ilk aşkımla,ilk çıktığım kişiyle evlendim
24 yaşımda tanıdım onu ve iyiki ondan önceki tekliflerin hiç birini kabul etmemişim opuyorumnanaktan

benim eşimden önce bi sevgilim olmuştu ama ben hayatımda onu yok sayıyorum....

o yüzden ilk aşkım benim eşim.....:asigim:

benim de ilk aşkım.
Daha önce çıkmak gezmek falan olmuştu ama aşık değildim.ben eşimle 18 yaşımda tanıştım.çok büyük bi aşk yaşadık.resmen dillere destandı ve çok şükür beraberiz.
Allah herkese böyle güzel bi aşk sonunda evlilik nasip etsin.

Maşallah diyin bu arada... :))

kırk bir kere maşallah

bende ilk aşkımla evlendim,17 yaşımda tanıdım onu, 21 yaşımdada evlendim,tamamen kör kütük aşıktım ona,ama hiçte düşündüğüm gibi bi evlilik olmadı,kabus gibiydi ve 3 ayda bitti,onu hala hatırlamamın sebebi ilk aşkım olması,kızgında kırgında olsam hayatımdaki yeri çok farklı...

Küçük yaşta anlayamıyor insan..Başarabilene helal olsun ..Sadece hatıralarda kalıyor işte..:olmaz::olmaz::olmaz:

Back
X