ilk aşkıyla evleneniz var mı?

benim ilk ve son aşkım eşim ve çok mutluyum...böyle konular alın yazısıyla alakalı..öncesi ve daha öncesi yok.şimdi ve sonrası var..keşkelerle hayat yaşanmaz..olmuştur,yaşanmıştır ve bitmiştir belki de evlilikle noktalanmıştır...allah kulları için her zaman en iyisini verir..
sevgiler...

Kader Kismet isi bunlar, daha iyimi olurdu daha kötümü olurdu allahtan baska kimse bilemez böyle yazmis böyle olmus.

Ben bir esimi gördüm ve allahin izini ile onunla gözlerimi kapatacagim.

benim eşimde ilk aşkım iki en yakın arkadaşın çocuklarıyız annelerimiz bize aynı zamanlarda hamile kalmış hep şakasını yaparlarmış acaba ileride dünür olurmuyuz diye çok şükür 4 sene oldu biz evleneli çocukluk aşkıyız yani ne benim nede eşimin 27 dsenedir gözümüz birbirimizden başka kimseyi görmedi allahın izniyle görmeyecekte birbirimizi çooooooook seviyoruz bu aşkın çok tatlı bi meyvesi oldu bitanecik oğluşumuz

ilk askim ile evlenmedim ama cok istedim ve cok ta sevdim, Allah nasip etmemis....
eger evlenseymisisiz onu iki yil sonra kaybedecekmisim.....bundan tam 12 yil önce vefat etti.......Allah rahmet eylesin.....

ilk askim ile evlenmedim ama cok istedim ve cok ta sevdim, Allah nasip etmemis....
eger evlenseymisisiz onu iki yil sonra kaybedecekmisim.....bundan tam 12 yil önce vefat etti.......Allah rahmet eylesin.....

Iste cok güzel bir örnek bu, bazen Ser dedigmiz sey aslinda bizim icin hayirdir ama biz o anda bunu anlayamiyoruz, allah rahmet eylesin rabbim ne veriyorsa hayirlisini versin hepimiz icin insallah

cok şukur ben ılk askım ve ve aynı zamanda ılk flortum olan esımle evlendım.cok da mutluyum.darısı bekarların basına canlar:nazar::nazar::smiley-cool:

ilk aşkımla evlenmedim...eğer evlenseydim evliliğe kadarki kısım çok problemli olacaktık...ve bunu aşmak bize neler kaybettirirdi bilmiyorum...sonrasını bilemem...ibelki çok mutsuz olurdum, belki bulutların üzerinde gezerdim...
lk aşk...bazen küçücük bir şarkı sözü hatırlatır bazen oturduğun bir kafe...bence en güzel yanı...eşim olmadıysa da onu hep güzel anışımdır...o benim çocukluğum, cahil cesaretlerim, gerçekleşmeyecek hayallerim...iyi ki varmış...iyi ki tanımışım onu...ve iyi ki hiçbir kötülük yaşamamızı gerektirmeyecek şekilde mazide kalmış...

eşim benim hayatımın tek ve ilk aşkı.. hayatımda ondan başka kimse olmadı.. onunhayatındada benden başka kimse olmadı.. onu çok seviyorum..

eşim benim ilk aşkım deil ama o kadar mutluyumki ilk aşkıma dualar ediyorum bazı şeyleri uzatıp evlenmemiz engel olduğu için.allah razı olsun.yoksa bu kadar mutlu olamazdım ve böyle bi aşkı yaşayamazdım

ılk askım cocuk sayılabılecek yaslardaydı..:kahve:
hem tam da ask olarak adlandırmıyorum ben onu..
o yasın verdıgı heyecan:utangac:
ama esım askı bıldıgım ve tanımladıgım anlarda yasadıgım tek ılıskı..:asigim:
8 yıldır da aynı adama asıgım..:nazar:
ben ondan oncesını ask olarak gormuyorum..:dilcikar:
ve hıc dusunmedım acaba bır baskası olsaydı nasıl olurdu dıye..
asıgım:asigim: ;mutluyum:asigim:; gerısı bos :nazar:

ilk aşkım değil ama
düşündüğüm zaman en doğru kişi diyorum eşime
kısmet ya rabbim herkese dengeli veriyo

eşim benim ilk aşkım değil ama son aşkım :1hug:
hayatımda yaşadiğim en büyük aşkım :asigim:
ilk aşkımı unutalı yıllar oluyor
doğru insan olsaydı şuan eşim o olurdu zaten
arada halen haberleşiriz

eşimlen mutlu olduğum kadar başka hiiç kimseylen olamazdım eşim bitanedir hayatımda tanıdığım en muhteşem insandır
ilk aşk milk aşk hikaye lülülülülülü

ilk aşkımla evlendim tabi arkadaşlarım oldu ama hiç biriyle yaşadığım
bu kadar büyük bir aşk değildi olsaydı zaten evlenmiş olurdum

bende ilk aşkımla evlendim ama itiraf etmeliyim ki evlilik öncesinde aşık felan değilmişim sonrasında yani evlilik bize çok iyi geldi kızım ceylin ve eşim büyük aşklarım sizi seviyorum:asigim:

Back
X