• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk ay sohbet nasıl olmalı?

Sizinle olmadığı zamanlar dünyayı kurtarmıyorsa, net bi şekilde sizinle ilgilenmiyor.

Boyle biriyle iletisiminiz varsa zaman gecmeden sonlandirin. Cunku sizinle bie gram ilgilenmiyor bu adam. Kendinize deger verin ve noktalayin gorusmeyi. Hicbir aciklama yapmadan. Bakin burasi onemli. Su su sebepten artik gorusmek istemiyorum degil, bicak gibi keseceksiniz.

Karsinizdaki insandan beklediginiz degeri goremiyorsaniz cok bağlanmadan hemen bitirin bu is ilerledikce kendi kendinizi yer bitirir ve daha uzulursunuz yol yakinken herkes kendi yoluna baksin

Sizde aynı şekilde olun her aradığında müsait olmayın her yazdığında anında yazmayın siz neden sürekli hazırsınız, çok önemsemeyin birazda böyle davranın olursa olur olmazsa olmaz

bence bu konu ilk ay sohpetleri olmamalıydı.
konu mesafe.

Mahmut abi artık bir arkadaşım adına konu açıyorum muhabbetini bırak zira inandırıcılığı kalmadı. Açtığın konulardaki bütün başroller sensin ve çok iticisin. Kızı rahat bırak. Takıntılı ve tehlikeli birisin. Sakız gibi yapışıp bırakmayacak izlenimi veriyorsun.

Sadece "kendisi" istediğinde iletişim kuruyor.
Siz iletişim kurmaya çalışınca hep bahaneler buluyor.
Bir de "Sabah akşam görüşmemiz gerekmez." diye buyuruyor paşazade.

Değil ilk ay 129. ay bile bu kadar iletişimsizlik olmamalı bana göre.
Resmen 129 ayı hesapladım. Süpersin :confused: :KK70:

Bu zaten sizin ilk ve son ayınız :işsiz: Hayatında istemiyor ve bunu belli etmeye çalışıyor bariz bir şekilde

Kizlar saçma gelmesin gerçekten Fikir istiyorum.

Biriyle tanıştığınız da karsinizda ki insan cok asiri yavas gidiyorsa, musait misin diye sordugunuzds mesajinizi gördüğü halde cevap vermeyip bir kac saat sonra siz tekrar yazdığınızda uyuyacağım simdi diyorsa, bu insan hakkında ne düşünürsunuz ? Yada sabah aksam konuşmamiz gerekmez gibi diyorsa ?

Mesela kendisi ariyor gun icinde 1 kere onun disinda napiyorsin falan diyor ama biraz sohbet etmek istediginizde ya arkadaslariyla oluyor musait değilim diyir ya işte yogun oluyir onun tabiri ile

Gercekten anlamıyorum ben.
Vaktini sizinle geçirmek istemiyor. Sorunuza beş saniyelik bir cevap bile ona zor geliyor. Bırakın bence önünüze bakın. Beklentiye girmeyin bu adamla ilgili. Çünkü onun size ilgisi yok.

Back
X