• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk ay sohbet nasıl olmalı?

Basliga ve icerige toplu cevap vereyim: bu sekilde olmamali orasi kesin.
Ustelik istemiyor sizinle gorusmeyi belli ki. Bir insan karsisindakinden hoslansa, muhabbet etmeye onu tanimaya calisir. Ask aslinda meraktir

Kizlar saçma gelmesin gerçekten Fikir istiyorum.

Biriyle tanıştığınız da karsinizda ki insan cok asiri yavas gidiyorsa, musait misin diye sordugunuzds mesajinizi gördüğü halde cevap vermeyip bir kac saat sonra siz tekrar yazdığınızda uyuyacağım simdi diyorsa, bu insan hakkında ne düşünürsunuz ? Yada sabah aksam konuşmamiz gerekmez gibi diyorsa ?

Mesela kendisi ariyor gun icinde 1 kere onun disinda napiyorsin falan diyor ama biraz sohbet etmek istediginizde ya arkadaslariyla oluyor musait değilim diyir ya işte yogun oluyir onun tabiri ile

Gercekten anlamıyorum ben.
Burcu nedir?

İnsanoğlu sevme sevilme ihtiyacı olan bir canlıdır

Bu olana kadar bu sevgi sevilmeyi arar.

Demekki şuan seviyor, demekki seviliyorki de sana vakit ayıramıyor

Asla yazma çünkü ayrılık aşamasında bile olsa

Sen hazırda keklik olduğun için seni istemez

Zaten senin hoşlandığını anladıysa seni istemez ayrılıncada istemez daha sonrada

Çünkü seni bi kere çantada görmüş o
. Arasıra yazar kaybolur

Yazar kaybolur

Seni yoklar halen beğendiğin sürece enerjinle beslenir

Oh sevenim var diye

Çok açık değil mi ? Seni pek istemiyorum ama ne olur olmaz dur şuralarda baktım kimseyi bulamıyorum istediğim gibi mecbur senle idare ederiz konuşması. İlk ay normalde sık sık konuşulur hadi yoğun şu bu müsait misin yazıp görüp sallamamak nedir insan karşıdakine saygı duyar bir değilim yazar.

adam size deger vermiyor. ya da farz edelim ki karakteri boyle. o zaman da boylr insanla seneler gecmez. hic vakit kaybetmeyin engelleyin heryerden gitsin.

Cidden biz simdi "normal normal, adam seni çok seviyoor" desek, bu adamin tavirlari normal olarak kabul mu edeceksin? Kendi muhakeme yetenegin yokmu? Senin ile dogru düzgün konusmayan biri ile iliski yürütmek istemek neden?

musait misin diye sordugunuzds mesajinizi gördüğü halde cevap vermeyip bir kac saat sonra siz tekrar yazdığınızda uyuyacağım simdi diyorsa,
Şunu yapana engeli basarım
Asla da mesajıma geri dönmemiş adama 2.kez yazmam
Azcık kendinize değer verin ya bu nedir..

Düşünmeye bile gerek yok sevmiyor vakit kaybetme bu ezikle. Biz eşimle günde 7 saat konuşurduk konuşmuyorsak mesajlaşırdık evlendik hala aynıyız ömür geçmez mıymıntı insanla canına yazık

Back
X