• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ilk ayakkabı

• Konu Sahibi Konu Sahibi drtl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

drtl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
838
195
63
Ankara
çocuklarımın ilk ayakkabılarını saklamalı mıyım yoksa ihtiyacı olan birine vermeli miyim?
tam ortopedik ilk adım ayakkabısı ve çook yeniler...

bir yanım saklayınca ne olacak fotoları var zaten ihtiyaçlı biri faydalansın diyor
diğer yanım da sakla bi hatıra diyor

bu arada oğlumunkini vermiş bulundum bile
(ufak tefek hatıralar saklıyorum ilk zıbın falan sakladım)

ben olsam vermezdim:) en büyük ablam 30 yaşında.. onun battaniyesini hepimiz kullanmışız. en kçük kardeşimde 10 yaşında.. şuandada duruyor kulanmıyoruz ama hatıra..
küçük kardeşimin sandaletleride duruyor.. bence çok tatlılar..

çocuklarımın ilk ayakkabılarını saklamalı mıyım yoksa ihtiyacı olan birine vermeli miyim?

bir yanım saklayınca ne olacak fotoları var zaten ihtiyaçlı biri faydalansın diyor

insan kıyamaıyor
bende saklıyorum
ama işin aslı vermek bebğimizin sadakası gibi olur

Eğer küçük küçük hatıra topladıysanız saklamaya gerek yok. Ben olsam verirdim. Yazık bi çocuk faydalanacak. Hatta ben şöyle diyeyim. Ben küçükken yokluk vardı. Birileri eskilerini verdiğinde ben çok mutlu olurdum çünkü benim için yeniydi ve güzeldi o. O yüzden tavsiye ederim. O ihtiyacı olan çocuk mutlu olacaktır.

benim bikaç ayıcık var mesela..bu tarz küçük şeyler olabilir.bana kalırsa ayakkabıyı verin birine..

Bencede verin daha bebek anlamaz ama olsun ben cook kucuklugumu hatirliyorum banada terlik ayakkabi getirirlerdi annem almaya cekinirdi ama ben yalvarirdim alalim diye cocukluk işte ^^

Ben ilk ayakkabısını sakladım kumaş sandaletti ilk adımlarını onunla attı birde ilk giydirdiğim zıbın ama onun dışında anatomik, spor tüm ayakkabı ve kiyafetlerini verdim, veriyorum.
Doğumgününü kostümlerini saklamayı planlıyorum birde bunların dışında vermeye devam.

Saklamalısın kesinlikle. Annem saklamış, benim ki değilde kardeşimin ki duruyor. O kadar tatlı ki. Maskot gibi aynı. Fotoğraflara bakınca insan duygulanıyor.

annem benimkini saklamış kardeşim de giymişti, kardeşimin de sakladı ilk ayakkabısını. diğer hepsini verdi ama.
hala da yepyeniler ve tam ortopedik ikisi de şimdi ben kızım için el koyacağım onlara :)
ben de saklayacağım ilkleri...ilkler özeldir...

ihtiyacı olana gerekirse yenisini alın verin ama çocuklarınızın saklayın bence benim bebeklik battaniyem durur hala şuan teyzemin kızı kullanıyor nesilden nesile gidiyor öle kimse atmıyor : D

379688_364134863698237_1208157009_n.jpg

size bir fikir bu şekilde tablo olarak
saklayabilirsiniz

Herkese teşekkürler
Verdim... Nasılsa fotograflar var ihtiyacı olan faydalansın dedim...

valla benim duruyor annem saklamış iyikide saklamış diyorum bence sakla :)

Herkese teşekkürler
Verdim... Nasılsa fotograflar var ihtiyacı olan faydalansın dedim...[/Q
bence doğru bir karar.ben ilk çocuğum olduğu için saklamayı düşünüyorum ama ikinciden sonra olsa ben de ihtiyaç sahibi birine verirdim.Allah kabul etsin.çocuk sevindirmek ne kadar güzel bir şey...

ben de büyük oğlumun ilk ayakkabısını sakladım, ikinci bebeğimin de saklayacağım. arada hatıra kutusunu açtığımız da bakar.

Back
X