- 17 Mart 2012
- 6.522
- 2.298
- 448
- Konu Sahibi CinnamonQueen
-
Ben de cift anadal dusunuyordum su an vazgectim, ilk once kendi zorunlu derslerimi vereyim de.. Cok tesekkur ederim insallah guzel bir notla veririm bu dersi..cok sag olun :)Bende birinci sınıfta bir dersten ff ile kalmıştım. O zamanlar bütünleme de yoktu bizim okulda sonradan geldi. Ff olduğu için çift anadala başvuramamıştım. Bir dahaki yıl aa yaptım aynı dersi. Daha 1.sınıfsın düzeltirsin hiç moralini bozma. Hem dersin tecrübesini kazandın kesinlikle iyi bir notla geçeceksin emin ol. :)
Mukemmelliyetci degilim aslinda sadece gecmek istedim bu dersi , aa ile falan degil cc ile bile olurdu yeter ki gecseydimkimse mükemmel olamaz. Olmaya çalışırsan psikolojin bozulur
Haklisiniz aslinda, sizinki de cok fenaymis 25 ders vov, yilmadim aslinda ancak demotive oldum , oyle boyle bitecek bu okul ama zorlayacak beni Gibi duruyor, Kim zorlanmamistir ki aslinda dusunecek olursak zaten :)) cok tesekkurler desteginiz icin...Tatlım ben de senin gibi bir ogrenciydim, liseyi ucunculukle bitirdim velhasıl basarili bir öğrenciydim..
Özel bir unide kimya muh kazandım bir sene gittim ortalamam 3.20 idi, ilk sene sonunda devlete yatay geçiş yaptım.
Buraya geldigime pisman oldum diyebilirim. Birçok dersten sorumlu oldum ve bir sene de tam tamına alttan üstten 25 tane dersten sorumlu tutuldum.
Yildim mi peki? Tabi ki hayır. Ders kaydı yapan hocam "kalcaksin sen gorursun ne diye geldin" demişti, ama kalmadim.
O 25 tane dersten sadece bir tanesini gecemedim. Teknik resim diye, çok da bölümle ilgili bir ders değil hani.
Üzüldüm evet ama o da nazarlık olsun.
Bunu neden anlattim, bazen isler istediğimiz gibi olmuyor elden çıkıyor. İstemediğimiz sonuçlar aliyoruz. Ama bunlar bizi yildirmamali. Bilahare daha da azimlendirmeli.
Sen de amaaaan bu da nazarlık olsun be ya de geç
Hocaya Mail attim cunku bu iyi kisilik birHep başarılı olunca derslerden şimdi ff sizi üzmüş.Ama üniversite farklı işte, kendinizden eminseninz sınavınızın tekrar incelenmesiniz talep ediniz.Ayrıcı sınavlarınızın kötü geçmesi sizin başarısız olacağınız anlamına gelmiyor ileride gülersin bu halinize...
Hocaya maıl attım aslında çünkü bu iki Kişilik bir sınav, partnerım cb ıle geçerken ben f ıle kaldım bılemıyorum ben performansımın kötü Olduğunu da duşunmemıştım aslında.. Her şey akademık başarı değil tabıkı de aslında ama yüksek notlara alışınca bir anda dibe vurmak koyuyor insana. Çok Sağolun yorumunuz için..Hep başarılı olunca derslerden şimdi ff sizi üzmüş.Ama üniversite farklı işte, kendinizden eminseninz sınavınızın tekrar incelenmesiniz talep ediniz.Ayrıcı sınavlarınızın kötü geçmesi sizin başarısız olacağınız anlamına gelmiyor ileride gülersin bu halinize...
Bayağı ortak yönümüz varmış :))Üniversiteye gelene kadar ben de başarılıydım.
Hazırlık okudum ben de onda da sorun olmadı.
Birinci sınıfta ben de f'i gördüm malesef.
Ben de İngilizce okuyorum.
Sanırım bu kadar hırslı olmamak lazım...
Su an daha ıyıyım aslında alıştırdım kendimi bu fikre :) bılemıyorum belkı de çevre beklentisi , çünkü herkes başarılı olduğumu düşünüp hep en iyisini bekliyor, bunun Baskısı da olabilir Bendeki..Bence bu kadar takarsan ileride psikolojik problem yaşarsın.
Çok teşekkür ederim böyle Şeyler duymaya ihtiyacım var :)) sağ olun..Üniversitede bazı dersleri düşe kalak geçeceksin, normal canım bunlar yüklenme kendine :) azimli bir kızsın belli ki halledersin bir sonraki dönem, ilerleyen zamanlarda başka derslerden de kalabilirsin bunlar üniversite hayatı boyunca olağan şeyler, halledeceksin ama merak etme
Malesef yazılı materyal olan bir ders değil, konuşma becerimiz ölçülüyor.. Her şey spontane bir anda soru üretmemizi, cevap üretmemizi bekliyorlar.. Daha önce hiç yabancı arkadaşım vs pratik yapma fırsatım olmadı ancak okulda yaptığım kadarıyla.. Bütünlemesi de yok mecburen tekrar alacağım..kalmanız sizi şaşırttığına göre sınavlarınız iyi geçmişti.
hocayla bi görüşseniz?
yazılı sınav yaptıysa evrakı görmeyi talep edebilirsiniz. bütünleme yok mu?
Bayağı ortak yönümüz varmış :))
Haklısınız aslında çok hırslı da Değilim ama bu ders için gerekli zamanı ayırıp tüm ödevleri Yaptım sunumları yaptım, dersleri aksatmadım.. Sorumluluğum karşısında Başarısızlık olunca şok oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?