ilk başlarda sevmediği halde çıkmaya başlayıp şimdi seven

eLf-34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
826
0
96
34
İstanbul
ilk başlarda sevmediği halde çıkmaya başlayıp şimdi deli gibi seven varmı aramızda merak ediyoruM

Son düzenleme:
ben! 1 buçuk yıl önce
o bana tapardı bende koy sepete takılırdım sonra bir aşık oldum ve o beni kıskandı benim tavırlarım canına tak etti ve gitti1 yıl boyunca unutamadım 6ay kimseyle çıkmadım yakınlaşmalarına bile izin vermedim
çok sevdim taptım
hala bile ara sıra konuşunmca içim cızz eder
tanıyınca seviyorsun
o seni seviyorsa senin için bi süre bak ama olmadı mı da olmaz çok zorlama sevmek için

bundan 4 sene önce bende o durumdaaydım.
Arkadaşlar aracılığı ile tanıştık.
Arkadaş olarak çok iyiydi bana göre onun için kabul ettim.hadi dedim en fazla 1 hafta çıkarım ayrılırım.
O 1 hafta 1 ay oldu 1 ay 4 ay 8 ay 11 ay derken 1 sene oldu.1 sene derkende 2-3-4 sene bitti:)
Sevdiceğime çok aşığımmm:asigim:
Rabbim onu benden almasın.Herkesede böyle bir aşk nasip etsin:)

Ben varım evlenmeden önceki erkek arkadaşımı ilk çıkmaya başladığımızda sevmemiştim hatta teklif etmemesi için elimden geleni yapıp hep konu değiştirmiştim ama sonra aşık oldum ayrıldık eşim sayesinde unuttum tabi o aralar eşimde beni şuan olduğu gibi sevmiyordu onunda taptığı eski sevgilisini unutması gerekiyordu ama şimdi iyi ki unutmuşuz birbirimizle diorz iyi ki çıkmışız şuan evliyiz ve birbirimizi çok seviyoruz.

zaten aşk böyle başlıyor. hiç ummadığın birinde asla sevmem dediğin bir iki ay oyalanır bırakırım dediğin birinde tadıyorsun.

Beeennn :3: ilk sevdiğimi wab camda gördüm nasıl olduysa sevmeden teklifini kabul ettim, kısa süre sonra yüzyüze görüştük ama hala içime bir kıvılcım düşmemişti.. kendimden soğutma çabaları yaparken gün geçtikçe alışmışım ve ısınmışım meğerse opuyorumnanaktan

zaten ilk tanıştığında körkütük aşık olamazsın. sevgi zaman ve emek isteyen birşey. emekle yağurdukça artar.

tşkrLer hanımLar :):) qüzel yorumlar aldım .. ozaaamaaaaaannnnnnnnnnnnnn artık bnmde bir sevgilim varrrrrrrrrrrr:dance:

Back
X