ilk bebeğe düşük yapıp 2.si sağlıklı olan hamileler

dogan_75

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
261
16
318
50
ben kimyasal gebelik geçirdim. beta hcg değerim düşüktü ve zatenn bekliyordum. bu olayı yaşadımya ikinci hamileliğe umudum azaldı. onu da aynı şekilde kaybedicem diye korkuyorum. aranızda 2. ya da 3. hamileliği sağlıklı şekilde devam eden varsa yazsın bizlere umut olsun

Son düzenleme:
benim de ilk hamileliğimdi geçen hafta düşük yaptım ben tekrar hamile kalmaktan korkuyorum ya aynı şeyi yaşarsam diye düşükten sonra hamile kalanlar ve sağlıklı hamileliği olanlar yazsın lütfen ne zaman hamile kaldınız ve nasıl geçiyor

merhaba bebeğini neden kaybettin

nedenini bilmiyorum ama doktor büyük bir ihtimalle erken dönemde düşen bebekler sağlıksız olduğu için olurmuş rahim atarmış testler yaptırıcam

ben bugun doktoruma gittim. çogu kadın bunu yaşar dedi. normal karşıladı. doktor moralimi düzeltti. sağlıksız bebek düşermiş. sağlıklı olsa ben taşırmışım. bir ay korunun dedi. test falan istemedi

bana doktor 3 ay korun dedi ama ben de 2 ay sonra tekrar denesek mi diyorum bilmiyorum test de yaptırmak istiyorum aslında bir sebeb varsa bilelim geç olmadan

bende ocak ayında ilk bebeğimi kimyasal gebelik sonucu düşürdüm...doktorum korunma vermedi sadece folik asit kullanıorum ..2. bebeğime hamile kalmak istiyorum bu ay yada nisanda inşallahh bişey olmaz tabiki ilkinde çok üzüldüğüm için bundada aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum..:18:

arkadaşlar mrb bende sizinle tecrüblerimi paylaşayım 2010 temmuz ayında ilk bebeğimi düşürdüm doktorum bana bir dahaki gebeliği düşündüğün zaman için test felan yaptır dememişti bende yaptırmadım ve 3 ay içinde hamile kaldım 3.ayımda kabuslar ense kalınlığı ile başladı amniyosentez ve daha bir sürü testler yapıldı ve bebeğimde down sendromu çıkdı 17 haftalıkken gebeliğim sonlandırıldı eğer ilk düşükden sonra testlerimi ve kontrollerimi yaptırmış olsaydım bu sorunları yaşamıyor olacakdım sizlere tek tavsiyem kontrollerinizi yaptırmadan hamilelik düşünmeyin

ne tür testler bunlar doktorum bana hiç bahsetmedi. üniversite hastanesinde yaptırayım bari.. özelde yaptırsak pahalı mı olur. sonra gene aynı şeyleri yaşamayalım. sizde test sonucunda ne çıktı

merhaba,
bende şubat 20 de düşük yaptım. üç haftalıktı. bu ay ilk adetimi gördüm. eşim doktor, gerçi kadın doğumcu değil ama. biz herhangi bir test yaptırmadık. doktora bile gitmedik. açıkçası kadın doğumculardan çok korkuyorum. canım çok yanıyor çünkü... düşükten sonraki kanamam ve ilk adetim çok sancılı oldu. belim kopacak sandım. iğne ve ilaçla giderdik. şu anda yeniden çalışmaya başladık. inşallah bu ay yeniden deneyeceğiz.

bende ilk bebğimi 8 haftalıkken kaybettim kürtaj oldum 3 ay korunduk 3. ayın sonuna hamile kaldım sorunsz hamilelik geçirdm kızım şimdi 2 yaşında rabbim bağışlasın

ama 4 nisanda 5 haftalık bi düşük daha yaptımmm hayırlısı böleymiş

Merhaba kızlar bende geçen yıl 28 nisanda ilk bebeğim 5 haftalık düşmüştü 4.ay tekrar gebe kaldım hatta sevinemedim başta düşecek diye ama maşallah sağlıklıydı bebeğim şuan kucağımıza almak için gün sayıyoruz nisanda gitti bebeğim kardeşi nisanda geliyor

canım bende 4nisanda boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum 7haftayı geçmişti. ilk bebeğini kaybetme sebebin neydi?

bende 4 nisanda 6+5 günlük bebeğimi kaybettim

Rabbim inşallah tez zamanda yeniden sağlıklısını nasip eder....

bende 2 kez düşük yaptım, 3. de çok şükür kızım geldi. hiç moralinizi bozmayın bence, ben hiç test yaptırmadım. aslında ikinciden sonra yaptıracaktık ama o sıralar eşim iflas etti, bizde bir süre erteledik ve korunurken tekrar hamile kaldım. ilkinde 11. hafta kontrolünde kalp atışı yoktu ve kürtaj oldum, yaklaşık 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ve bozuk kese dediler ( yani kesenin şekli bozuktu ). 5 ay sonra tekrar hamile kaldım ama doktorum bu süreçte çok yardımcı oldu, hep destekçimizdi sağ olsun. erken doğum riskim olmasına rağmen çok rahat bir hamilelik geçirdim ama hiç kötü düşünmedim. siz de hep iyi düşünün sakın korkmayın. Allah bu duyguyu herkese nasip etsin anne olmak çooook güzel

canım bende 4nisanda boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum 7haftayı geçmişti. ilk bebeğini kaybetme sebebin neydi?
ilk gebeliğimde kalp atışı alamdık
2, kimyasal gebelikti
kürtajdan 3 ay sonra hamile kaldım merak etme inşş sende tezz amnda kalırsn

bende 4 nisanda 6+5 günlük bebeğimi kaybettim

Rabbim inşallah tez zamanda yeniden sağlıklısını nasip eder....

hakketten yaa hayırlısı böleymiş tez zamnda olurrr inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…