Bence çok şanslisin yaninda seninle çocuğunla ilgilenen biri var...ben yeni doğum yaptim sezeryan halimle üstelik bebeğimde bi sağlik problemi varken tek başimaydım...tek derdin bu olsun..Kızlar merhaba ..ben 17 haftalık hamileyim.ilk bebeğim. Birşey sormak istiyorum kizlar., şimdi biz kayınvalidemlerle altüst lu oturuyoruz. Kaynanamla iyi anlasirim sorunumuz yok şimdilik. Ben iyisem oda iyi yani. Sağolsun herşeyimle ilgilenir hep yanımda olur kendi annem gibi. Ama şimdi ben sanırım hormonlardan dolayı kendi çocuğumu doğmadan kıskanır oldum. Birincisi çok sahipleniyor . ikincisi; kaynanam bebeğimin giysilerini kendisi tek seferde gidip tanıdığı toptancidan(sanırım ucuz diye) alacakmis %99 tek gider. Bende düşünüyorum sizce normal bi durum mu.?,Herkes çok normal karşılıyor. Ve kizlar esimde annesine cok düşkün kirmak istemiyor, illaki esimi benim uyarmam gerek birseyden rahatsiz oldugumda çoğu şeyi dusunmez. Ama ben bu konuyu güzel bi dille eşime söylemeli miyim? Çocuğumun giysilerini kendimiz gidip almamız gerekmez mi yani? İstersem internettnde beğendiğim şeylerden alabilirim de. Ama kafam çok karışti gerçekten . sonuçta giysi pekte önemli degil etraftanda birsuru gelecek. Ama bilemedim yasiz ne düşünüyorsunuz fikir almak istiyorum sizlerden ..:s
Kızlar merhaba ..ben 17 haftalık hamileyim.ilk bebeğim. Birşey sormak istiyorum kizlar., şimdi biz kayınvalidemlerle altüst lu oturuyoruz. Kaynanamla iyi anlasirim sorunumuz yok şimdilik. Ben iyisem oda iyi yani. Sağolsun herşeyimle ilgilenir hep yanımda olur kendi annem gibi. Ama şimdi ben sanırım hormonlardan dolayı kendi çocuğumu doğmadan kıskanır oldum. Birincisi çok sahipleniyor . ikincisi; kaynanam bebeğimin giysilerini kendisi tek seferde gidip tanıdığı toptancidan(sanırım ucuz diye) alacakmis %99 tek gider. Bende düşünüyorum sizce normal bi durum mu.?,Herkes çok normal karşılıyor. Ve kizlar esimde annesine cok düşkün kirmak istemiyor, illaki esimi benim uyarmam gerek birseyden rahatsiz oldugumda çoğu şeyi dusunmez. Ama ben bu konuyu güzel bi dille eşime söylemeli miyim? Çocuğumun giysilerini kendimiz gidip almamız gerekmez mi yani? İstersem internettnde beğendiğim şeylerden alabilirim de. Ama kafam çok karışti gerçekten . sonuçta giysi pekte önemli degil etraftanda birsuru gelecek. Ama bilemedim yasiz ne düşünüyorsunuz fikir almak istiyorum sizlerden ..:s
Hamileyken en zevk aldigim ugras bebegime alisveris yapmakti, dakikalarca inceleyip ozenerek secmistim her bir parcasini, bu zevkin elimden alinmasina asla izin vermezdim.
Ama bazi insanlar hic umursamiyor, bebek iste ne olursa giyer diye bakiyorlar, onemli olan sizin nasil baktiginiz.
Evet aynen katiliyorum benim de oyleydi cocuklarim 26 aylik oldular hala oyle.kimse cocuklarima bana firsat birakmadan ve begenip begenmedigimi sormadan toptan alisveris yapipta esyalarini tamamlayamaz.buna esim de dahil(gelen hediyeler haric tabi)benimkiler ikiz ilk 3 ay ayni park yatakta yatirmistik 1 tane almistik.sonra birbirlerini uyandirmaya basladilar sigmadilar yataga.baktim birgun zil caldi.kayinpederim sirtina sirtlamis bir tane park yatak gelmis supriz yapmis bize.cok bozuldum ben baska alacaktim dedim..oyle deyince gitti benim istediginle degistirdi.sonradsn uxuldum adam iyi niyetliydi aslinda ama bana sormasi gerekirdi bakalim begenecekmiyim onun aldigini isteyecekmiyim.uzuldum ama sonradanda dusundum iyi yaptim aslinda.cunku ses etmeseydim devami gelecektiHamileyken en zevk aldigim ugras bebegime alisveris yapmakti, dakikalarca inceleyip ozenerek secmistim her bir parcasini, bu zevkin elimden alinmasina asla izin vermezdim.
Ama bazi insanlar hic umursamiyor, bebek iste ne olursa giyer diye bakiyorlar, onemli olan sizin nasil baktiginiz.
Alsın canım nolcak. Heves ettiyse iyi ya alsın. Çocuk senin. Beğendikce sende al o da alsın. Bebis hepsini giyerKızlar merhaba ..ben 17 haftalık hamileyim.ilk bebeğim. Birşey sormak istiyorum kizlar., şimdi biz kayınvalidemlerle altüst lu oturuyoruz. Kaynanamla iyi anlasirim sorunumuz yok şimdilik. Ben iyisem oda iyi yani. Sağolsun herşeyimle ilgilenir hep yanımda olur kendi annem gibi. Ama şimdi ben sanırım hormonlardan dolayı kendi çocuğumu doğmadan kıskanır oldum. Birincisi çok sahipleniyor . ikincisi; kaynanam bebeğimin giysilerini kendisi tek seferde gidip tanıdığı toptancidan(sanırım ucuz diye) alacakmis %99 tek gider. Bende düşünüyorum sizce normal bi durum mu.?,Herkes çok normal karşılıyor. Ve kizlar esimde annesine cok düşkün kirmak istemiyor, illaki esimi benim uyarmam gerek birseyden rahatsiz oldugumda çoğu şeyi dusunmez. Ama ben bu konuyu güzel bi dille eşime söylemeli miyim? Çocuğumun giysilerini kendimiz gidip almamız gerekmez mi yani? İstersem internettnde beğendiğim şeylerden alabilirim de. Ama kafam çok karışti gerçekten . sonuçta giysi pekte önemli degil etraftanda birsuru gelecek. Ama bilemedim yasiz ne düşünüyorsunuz fikir almak istiyorum sizlerden ..:s
Kızlar merhaba ..ben 17 haftalık hamileyim.ilk bebeğim. Birşey sormak istiyorum kizlar., şimdi biz kayınvalidemlerle altüst lu oturuyoruz. Kaynanamla iyi anlasirim sorunumuz yok şimdilik. Ben iyisem oda iyi yani. Sağolsun herşeyimle ilgilenir hep yanımda olur kendi annem gibi. Ama şimdi ben sanırım hormonlardan dolayı kendi çocuğumu doğmadan kıskanır oldum. Birincisi çok sahipleniyor . ikincisi; kaynanam bebeğimin giysilerini kendisi tek seferde gidip tanıdığı toptancidan(sanırım ucuz diye) alacakmis %99 tek gider. Bende düşünüyorum sizce normal bi durum mu.?,Herkes çok normal karşılıyor. Ve kizlar esimde annesine cok düşkün kirmak istemiyor, illaki esimi benim uyarmam gerek birseyden rahatsiz oldugumda çoğu şeyi dusunmez. Ama ben bu konuyu güzel bi dille eşime söylemeli miyim? Çocuğumun giysilerini kendimiz gidip almamız gerekmez mi yani? İstersem internettnde beğendiğim şeylerden alabilirim de. Ama kafam çok karışti gerçekten . sonuçta giysi pekte önemli degil etraftanda birsuru gelecek. Ama bilemedim yasiz ne düşünüyorsunuz fikir almak istiyorum sizlerden ..:s
kesin olrk giysi konusunda kmsenin karışmasını istemediğini söylemelisinKızlar merhaba ..ben 17 haftalık hamileyim.ilk bebeğim. Birşey sormak istiyorum kizlar., şimdi biz kayınvalidemlerle altüst lu oturuyoruz. Kaynanamla iyi anlasirim sorunumuz yok şimdilik. Ben iyisem oda iyi yani. Sağolsun herşeyimle ilgilenir hep yanımda olur kendi annem gibi. Ama şimdi ben sanırım hormonlardan dolayı kendi çocuğumu doğmadan kıskanır oldum. Birincisi çok sahipleniyor . ikincisi; kaynanam bebeğimin giysilerini kendisi tek seferde gidip tanıdığı toptancidan(sanırım ucuz diye) alacakmis %99 tek gider. Bende düşünüyorum sizce normal bi durum mu.?,Herkes çok normal karşılıyor. Ve kizlar esimde annesine cok düşkün kirmak istemiyor, illaki esimi benim uyarmam gerek birseyden rahatsiz oldugumda çoğu şeyi dusunmez. Ama ben bu konuyu güzel bi dille eşime söylemeli miyim? Çocuğumun giysilerini kendimiz gidip almamız gerekmez mi yani? İstersem internettnde beğendiğim şeylerden alabilirim de. Ama kafam çok karışti gerçekten . sonuçta giysi pekte önemli degil etraftanda birsuru gelecek. Ama bilemedim yasiz ne düşünüyorsunuz fikir almak istiyorum sizlerden ..:s
Sen kımseden ızın almak zorunda deilsnki cok begendklernı al kaynananlada aran iyimiş ay anne beraber begenip alalm de tatlı dille söle hosuna bile giderKızlar merhaba ..ben 17 haftalık hamileyim.ilk bebeğim. Birşey sormak istiyorum kizlar., şimdi biz kayınvalidemlerle altüst lu oturuyoruz. Kaynanamla iyi anlasirim sorunumuz yok şimdilik. Ben iyisem oda iyi yani. Sağolsun herşeyimle ilgilenir hep yanımda olur kendi annem gibi. Ama şimdi ben sanırım hormonlardan dolayı kendi çocuğumu doğmadan kıskanır oldum. Birincisi çok sahipleniyor . ikincisi; kaynanam bebeğimin giysilerini kendisi tek seferde gidip tanıdığı toptancidan(sanırım ucuz diye) alacakmis %99 tek gider. Bende düşünüyorum sizce normal bi durum mu.?,Herkes çok normal karşılıyor. Ve kizlar esimde annesine cok düşkün kirmak istemiyor, illaki esimi benim uyarmam gerek birseyden rahatsiz oldugumda çoğu şeyi dusunmez. Ama ben bu konuyu güzel bi dille eşime söylemeli miyim? Çocuğumun giysilerini kendimiz gidip almamız gerekmez mi yani? İstersem internettnde beğendiğim şeylerden alabilirim de. Ama kafam çok karışti gerçekten . sonuçta giysi pekte önemli degil etraftanda birsuru gelecek. Ama bilemedim yasiz ne düşünüyorsunuz fikir almak istiyorum sizlerden ..:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?