İlk bebeğim kiyafeti ve kayınvalide konusu:)

Bence bırak alsin istediğini. Sende alırsın alışverişe gidince beğendiklerini. Zaten sürekli büyüyor bebekler

Bence o istedigini alsin sen de kendi istedigini al. Niye aldin diyecek degil. Derse de cevabini verirsin. Su anneyi kirmak istemeyen eş olayina da gıcığım ya.. Esin annesini degil seni düşünmeli bu konuda sonuçta senin bebeğin.

Bosver hic lafıni bile etme alsın.Sende gonlune gore al koy kenara hic gosterme eger laf edecek biriyse hediye gelmisti dersin

Hayat garip üç cocuk annesiyim kv yabanci gibi geldi gitti neyi eksik bisey lazim mı bile demedi

Şanslısın bunu degerlendir

Baya kıyafet ihtiyacin olacak zaten bırak o alsın sen de al

Benim kayınvalide kocam çocukken kız çocuk kıyafetleri almaya başlamış koca bi poşet getirdi hastane çıkışını da ben alıcam dedi (ki beğendiğimi almıyo kendi beğendiğini alıyo bi şey alınırken sormuyo bile) ben de ilk çocuğum benim sen hevesini almışsın ben de alıcam alma sakın ben alıcam dedim illa ben alıyım veriyim parasını dedi her zaman ki gibi parasını falan vermedi ben de istemedim verse de almazdım. Yürürken zorlanıyorum hepsini bi internet sitesinden beğenip beğenip aldım kuzumun yine de almış bi dünya şey alma koyacak yer yok dememize rağmen, yıkayıp ütülemedim son aldıklarını giydirecek zaman kalacağını sanmıyorum her yer kızımın kıyafetleriyle doldu. Bu haftasonu geldi dolaba bakıyo koyacak yer var mı diye o konuya da ayrı sinirlendim bi ara lafımı söylücem dolabımı denetlemek de ne demekmiş. Söyle yani anne hevesleniyorum benim beğendiklerimi alalım de.

kaynananla gidip alabilirsin o toptancıdan, beğenmezsen anne ben bunları beğenmedim çarşıdan bakalım deyip istediklerini alabilirsin, alışverişi yine onla yapmış olursun, çok incelikli düşünüyorsun yani bunda bu kadar düşüncek bişey yok yani, sonuçta ilk bebek özeniyorsun neden içinde kalsın ki, bi daha asla bugünler geri gelmicek, hiç bişeyin içinde kalmasına izin verme, kaynananda anlayışlıymış seninle ilgileniyomuş madem seni kırmaz sanırım, ikna edebilirsin
şanslısın bence bazı kaynanalar çöp almaz

o aldı diye siz hiçbirşey almayacak mısnız?
bence gereksiz yere üzülüyorsunuz
eğer hapsini ben alacağım derse kendi evladım ne alacağım beni ilgilendirir dersiniz
ki şimdiden haddini bilsin
ama bence onlar hediye siz istediğinizi alın zaten çok fazla üst değiştiriyorsunuz ve çok çabuk büyüyorlar

Bırak alsın sende al senin her ne kadar çocuğunsa onunda torunu sonuçta tatlı dille yumuşat onuda kırma tamam hamilesin hormonlar falan filan ama heveslenmiş almış kadın. Bir daha gidersen beni de çağır beraber alalım de ne iyi etmişsin de

Ben kayinvalidenin tanıdığı yerden beraber gidin alın derim. Tatlı bir dille anneciğim giderken bende geleyim olurmu. Benim ilk bebeğim senin ilk torunun beraber fikir alışverişi yaparak alalım de. İyi anlasıyorsanız seni kıracagını zannetmiyorum

o alsın ıstedıgını ama kendınce bır tarzın varsa soyle ona gore alsın sızde alın begendıklerınızı ben cocugum dogdu dogalı toplasan 10 parca kıyafet almısımdır ya halası getırır bırseyler ya teyzelerı alır anneannesını her carsıya gıttıgınde alıyor yazık gunah bır tonkıyafetı var bır kısımda yegenım var ondan gelıyor kuculenlerden ve ben sevdıklerımı gıydırıyorum cok begenmedıgım olursa gorsunler dıye brı kez gıydırıp kenara atıyorum

Onun ilk torunu sanırım. Bırak alsın gönlünden geçeni. Sende çık alışverişe sende al gönlünden geçeni. İkinizde hevesinizi alın. Çocukta giysin çeşit çeşit:) eğer buna bütçeniz uygun değilse. Hani eşim derseki annrm almış niye boşa masraf ediyoruz. O zaman ara anne bende çok hevesliyim birlikte gidelim oraya bende seçmek istiyorum de. Birlikte seçim. Şimdiden sen ben savaşına girmeyin. Bebek doğumca başına atacak birilerine ihtiyacın olacak:)) çocuk iyi hoşta aylarca günde 2-3 saat uyuyup insanlıktsn çıkınca bir soluk alabilmek için ihtiyacın olacak:)

yani insan tabi ki kendisi almak ister. Git 1-2 takım al, gözünde kalmasın hatta ne kadar istiyorsan al sen takma kaynananı. o da kendine göre alsın.. hiçç sıkıntı yapma bunu :)

Anne benim ilk çocuğum heves ediyorum ve eşimle gidip seçip almak istiyorum istersen sen da bazen bize eşlik edebilirsin de geç.

Bebeğin ilk giysileri dediğiniz şey zıbın,tulum vs zaten.bütün yenidoğanlar aynı şeyleri giyiyor. Bırakın alsın,3 ay sonra yenilerini almak zorunda kalacaksınız zaten. Abartmayın,sakin olun.
Bi önceki konunuzu okuyup cevap vermemiştim ama artık dayanamadım.. abartıyorsunuz..

Bir anne için isim seçmek, oda seçmek, kıyafet seçmek en büyük zevklerdendir. Annem bana hediye alırken fotoğrafını atar, hangisini istersem onu alır. Kayınvalideniz mutlaka sizinle çıkmalı.

ya hamilelik böyle bişi işte.

alsın nolcak ki. siz istediğinizi alın, o da alıversin toptancıdan. zaten öyle bir hızlı büyüyecek ki inşallah hepsine ihtiyaç olacak. siz yine mağazaları gezip dilediğinizce gönlünüzce alın. sıkıntı yapmayın. sağlıkla inşallah.

Alışveriş yapıldı zaten deyip senin alışveriş yapmanı istemeyecekler gibi bir izlenim oluştu bende eğer durum buysa asla izin verme. Yok o kendi alacak sende kendin alacaksan beğendiğini sıkıntı yok... Sen kendi aldıklarını giydirirsin... Zor durumda kalınca onun aldıklarından giydirirsin bu mesele de çözülür ama birinci durum söz konusuysa kensinlikle müdahale ederdim. Benim çocuğum kıyafeti ve diğer her şeyi benden sorulur.

Bırak alsın
Alsa dert almasa dert
Bazen üzülüyorum kaynanalara:)
Sen de zevkine göre alırsın

kadın istediğini alsın sen yine git beğendiğini al. ne olacak ki? o alınca sizin almanız yasak mı oluyo?

Madem kayınvaliden ile iyi anlaşıyorsun alsın boşver zaten çocuk hızla geliştiği için o aldığı kıyafetlerin çoğunu giyemeyecek bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…