Kızlar merhaba ..ben 17 haftalık hamileyim.ilk bebeğim. Birşey sormak istiyorum kizlar., şimdi biz kayınvalidemlerle altüst lu oturuyoruz. Kaynanamla iyi anlasirim sorunumuz yok şimdilik. Ben iyisem oda iyi yani. Sağolsun herşeyimle ilgilenir hep yanımda olur kendi annem gibi. Ama şimdi ben sanırım hormonlardan dolayı kendi çocuğumu doğmadan kıskanır oldum. Birincisi çok sahipleniyor . ikincisi; kaynanam bebeğimin giysilerini kendisi tek seferde gidip tanıdığı toptancidan(sanırım ucuz diye) alacakmis %99 tek gider. Bende düşünüyorum sizce normal bi durum mu.?,Herkes çok normal karşılıyor. Ve kizlar esimde annesine cok düşkün kirmak istemiyor, illaki esimi benim uyarmam gerek birseyden rahatsiz oldugumda çoğu şeyi dusunmez. Ama ben bu konuyu güzel bi dille eşime söylemeli miyim? Çocuğumun giysilerini kendimiz gidip almamız gerekmez mi yani? İstersem internettnde beğendiğim şeylerden alabilirim de. Ama kafam çok karışti gerçekten . sonuçta giysi pekte önemli degil etraftanda birsuru gelecek. Ama bilemedim yasiz ne düşünüyorsunuz fikir almak istiyorum sizlerden ..:s
o alsın ıstedıgını ama kendınce bır tarzın varsa soyle ona gore alsın sızde alın begendıklerınızı ben cocugum dogdu dogalı toplasan 10 parca kıyafet almısımdır ya halası getırır bırseyler ya teyzelerı alır anneannesını her carsıya gıttıgınde alıyor yazık gunah bır tonkıyafetı var bır kısımda yegenım var ondan gelıyor kuculenlerden ve ben sevdıklerımı gıydırıyorum cok begenmedıgım olursa gorsunler dıye brı kez gıydırıp kenara atıyorumKızlar merhaba ..ben 17 haftalık hamileyim.ilk bebeğim. Birşey sormak istiyorum kizlar., şimdi biz kayınvalidemlerle altüst lu oturuyoruz. Kaynanamla iyi anlasirim sorunumuz yok şimdilik. Ben iyisem oda iyi yani. Sağolsun herşeyimle ilgilenir hep yanımda olur kendi annem gibi. Ama şimdi ben sanırım hormonlardan dolayı kendi çocuğumu doğmadan kıskanır oldum. Birincisi çok sahipleniyor . ikincisi; kaynanam bebeğimin giysilerini kendisi tek seferde gidip tanıdığı toptancidan(sanırım ucuz diye) alacakmis %99 tek gider. Bende düşünüyorum sizce normal bi durum mu.?,Herkes çok normal karşılıyor. Ve kizlar esimde annesine cok düşkün kirmak istemiyor, illaki esimi benim uyarmam gerek birseyden rahatsiz oldugumda çoğu şeyi dusunmez. Ama ben bu konuyu güzel bi dille eşime söylemeli miyim? Çocuğumun giysilerini kendimiz gidip almamız gerekmez mi yani? İstersem internettnde beğendiğim şeylerden alabilirim de. Ama kafam çok karışti gerçekten . sonuçta giysi pekte önemli degil etraftanda birsuru gelecek. Ama bilemedim yasiz ne düşünüyorsunuz fikir almak istiyorum sizlerden ..:s
Anne benim ilk çocuğum heves ediyorum ve eşimle gidip seçip almak istiyorum istersen sen da bazen bize eşlik edebilirsin de geç.Kızlar merhaba ..ben 17 haftalık hamileyim.ilk bebeğim. Birşey sormak istiyorum kizlar., şimdi biz kayınvalidemlerle altüst lu oturuyoruz. Kaynanamla iyi anlasirim sorunumuz yok şimdilik. Ben iyisem oda iyi yani. Sağolsun herşeyimle ilgilenir hep yanımda olur kendi annem gibi. Ama şimdi ben sanırım hormonlardan dolayı kendi çocuğumu doğmadan kıskanır oldum. Birincisi çok sahipleniyor . ikincisi; kaynanam bebeğimin giysilerini kendisi tek seferde gidip tanıdığı toptancidan(sanırım ucuz diye) alacakmis %99 tek gider. Bende düşünüyorum sizce normal bi durum mu.?,Herkes çok normal karşılıyor. Ve kizlar esimde annesine cok düşkün kirmak istemiyor, illaki esimi benim uyarmam gerek birseyden rahatsiz oldugumda çoğu şeyi dusunmez. Ama ben bu konuyu güzel bi dille eşime söylemeli miyim? Çocuğumun giysilerini kendimiz gidip almamız gerekmez mi yani? İstersem internettnde beğendiğim şeylerden alabilirim de. Ama kafam çok karışti gerçekten . sonuçta giysi pekte önemli degil etraftanda birsuru gelecek. Ama bilemedim yasiz ne düşünüyorsunuz fikir almak istiyorum sizlerden ..:s
Madem kayınvaliden ile iyi anlaşıyorsun alsın boşver zaten çocuk hızla geliştiği için o aldığı kıyafetlerin çoğunu giyemeyecek bile.Kızlar merhaba ..ben 17 haftalık hamileyim.ilk bebeğim. Birşey sormak istiyorum kizlar., şimdi biz kayınvalidemlerle altüst lu oturuyoruz. Kaynanamla iyi anlasirim sorunumuz yok şimdilik. Ben iyisem oda iyi yani. Sağolsun herşeyimle ilgilenir hep yanımda olur kendi annem gibi. Ama şimdi ben sanırım hormonlardan dolayı kendi çocuğumu doğmadan kıskanır oldum. Birincisi çok sahipleniyor . ikincisi; kaynanam bebeğimin giysilerini kendisi tek seferde gidip tanıdığı toptancidan(sanırım ucuz diye) alacakmis %99 tek gider. Bende düşünüyorum sizce normal bi durum mu.?,Herkes çok normal karşılıyor. Ve kizlar esimde annesine cok düşkün kirmak istemiyor, illaki esimi benim uyarmam gerek birseyden rahatsiz oldugumda çoğu şeyi dusunmez. Ama ben bu konuyu güzel bi dille eşime söylemeli miyim? Çocuğumun giysilerini kendimiz gidip almamız gerekmez mi yani? İstersem internettnde beğendiğim şeylerden alabilirim de. Ama kafam çok karışti gerçekten . sonuçta giysi pekte önemli degil etraftanda birsuru gelecek. Ama bilemedim yasiz ne düşünüyorsunuz fikir almak istiyorum sizlerden ..:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?