ilk bebegimi kaybettim ikinci olmuyo

cansu_gns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
12
0
1
38
Ben yavrusunu kucaģına alamayip kaybedenlerdenim .. daha 8 gunlukken acisini yasadim erken dogum sonrasi 8 gun yasadi kizim .nasip degilmis dedim allah buyuk dedim hic isyan etmedim rabbim yenisini versin diye bekliyoruz ama olmuyo anne olmak istiyorum .. doktora gidemiyorum o kadar korku dolu icim..

Canım öncelikle Allah sabır versin ve sana en kısa sürede sağlıklı bir bebek nasip etsin. Ancak ümitsizliğe kapılma doktoruna git tıbbi açıdan bir sorun varsa onu hallet ama en önemlisi beyin rahatlığı ne kadardır deniyorsunuz

bende 14 eylülde doktorum ilk 2 ay olma şansı yüzde 20lerde bu sene sonuna doğru yüzde seksenlere çıkar dedi. Ancak dr kontrolünü ihmal etmemeni öneririrm rahimde yapışaklık vs. kalmış olabilir rahim filmi çektirir histereskopi yapabilir mutlaka ihmal etme

gidicem bi kac gune iste .. ama korkuyorun erken dogum yaptigim gun aklima geliyo kotu oluyorum ama mecbur gidicem

2 mayısta bebeğinin kalp atışları olmadığı için kürtaj oldumm eğer yaşasaydı muhtemel doğum günü yarin olacaktı. 5 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor. Kürtaj sonrasi sadece 2 ay korunduk bugün yine hastalandim. Canım çok yanıyor artik. Kimseden birşey duyasim kalmadı hamile görmek uzuyor beni

sana bisey diym mi inan dogurup eline alip kokusunu icine cekemeseydin daha cok kotu olurdun boylesi daha hayirli olmus .. bnde ayni durumdayim eltilerim dusuk yapti bi ay snra hepsi yine hamileyim vs diye ilan etti ve ben sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim .. kotu oluyo insan mutlu olamiyo .. ben cocugumun ölüsune sarilip kokladim bunun tahmin edeemezsin acisini .. rabbim hepimizin gonlune gore versin uzulme tibben hersey mumkun artik 1 bck yildir doktora gitmiyorum korkudan artik karar verdim adim atmaya .. onlar bizim melegimiz oyle dusunun

Öyle dusunmesem çok zorlanirdim zaten, ilk hamileliğimde ilk denemenizde hamile kalmistim, ayni dönemdeki hamile arkadaşlarım simdi kucaklarında bebeklerini seviyorlar ay başından beri, inşallah hayırlısı olurda en kısa sürede Rabbim nasip ederler bizlere de

canım ben de 1 yıl kadar uğraştım bebek için pko hastasıydım.
en umutsuz olduğum anda geldi mucizem ama doktor yardımıyla tabi..
korkmana hiç gerek yok, bir yerden başlamalısın ki mucizene kavuşasın.
bir kez gebe kalmışsın bir kez daha kalırsın hiç korkma. psikolojik olabilir.

Iste a
Iste ayni durumdayim bnde ayni gun dogum yapacagim arkadaslarimin cocuklari 1 yasini gecti severken icim aciyo

Muhtemelen psikolojik, hormon testlerimi de yaptırdım hicbir sorun yok, ama iltihap sorunu yaşıyorum neden olduğu belli olmayan kurtajdan sonra iki kez tekrarladı gecen haftada bartilon bezlerim kist olusturdu hepsi üst üste gelince yine kendimi Burda buldum, kurtajdan bu yana hic girmemiştim neredeyse yazılanları okumamak için. Çevredeki 3-5 kişi hariç kimse bilmiyor kurtajimida. Rabbim inşallah çok bekletmez bizi doktorlar gayet sağlıklı olduğumu söylüyor da Her ay hastalanınca ve çevrem de çok fazla hamile olunca bende etkileniyorum. Öyle iyi geldi ki birimleriyle paylaşıp yazişmak sağolun kızlar

Bende uzun zamandir ilk defa paylasmak istedim sende sagol .. allah hayirlisini versin en yakin zamanda

BEnimkide ilk düşüğüm olmasaydı yeni kucağıma almıştım.2.düşüğüde3 yaşadım bir ay sonra yine denicem

Ben doktora gittim muayene oldum .. yumurtaliklarimda azalma cikti .. bunun ivin ilac yazdi bu hafta ilac kulanimi bitiyo yine bi bakicaz iki aya kalmaz duzelirmis dedigine gore ... hayirlisi allahtan

Ben doktora gittim muayene oldum .. yumurtaliklarimda azalma cikti .. bunun ivin ilac yazdi bu hafta ilac kulanimi bitiyo yine bi bakicaz iki aya kalmaz duzelirmis dedigine gore ... hayirlisi allahtan
Cansuuuuuu çok geçmiş olsun canım bende erken doğumla kaybettim kızımı, Cansumu seni çok iyi Anlıyorum Rabbim bir daha yaşatmasın(((

Cansuuuuuu çok geçmiş olsun canım bende erken doğumla kaybettim kızımı, Cansumu seni çok iyi Anlıyorum Rabbim bir daha yaşatmasın(((
Amin canim insallah kimseye yasatmasin .. guzel haberler alicam insallah bu 3 gun benm icin cok onemli o yuzden .. allahim yuzume gulsun inslaah.. kizinin adi cansu muydu ?

Bnim de kizimin adi güneş olacakti ... yinr olucak seninde cansun olucak merak etme varmi cocugun bilmiyorum ama bnm yok 1bck senedir olsun diye bekliyorum nasipse rabbim bu mutlulugu da yasatsin bana

Yok canımbenimde 1 Yıldır Evliyim zaten sesinde olucak merak etme bir kez talihsiz bi olay yaşadık bir daha yaşamicaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…