Iste ayni durumdayim bndeÖyle dusunmesem çok zorlanirdim zaten, ilk hamileliğimde ilk denemenizde hamile kalmistim, ayni dönemdeki hamile arkadaşlarım simdi kucaklarında bebeklerini seviyorlar ay başından beri, inşallah hayırlısı olurda en kısa sürede Rabbim nasip ederler bizlere de
BEnimkide ilk düşüğüm olmasaydı yeni kucağıma almıştım.2.düşüğüde3 yaşadım bir ay sonra yine denicem
Cansuuuuuu çok geçmiş olsun canım bende erken doğumla kaybettim kızımı, Cansumu seni çok iyi Anlıyorum Rabbim bir daha yaşatmasınBen doktora gittim muayene oldum .. yumurtaliklarimda azalma cikti .. bunun ivin ilac yazdi bu hafta ilac kulanimi bitiyo yine bi bakicaz iki aya kalmaz duzelirmis dedigine gore ... hayirlisi allahtan
Amin canim insallah kimseye yasatmasin .. guzel haberler alicam insallah bu 3 gun benm icin cok onemli o yuzden .. allahim yuzume gulsun inslaah.. kizinin adi cansu muydu ?Cansuuuuuu çok geçmiş olsun canım bende erken doğumla kaybettim kızımı, Cansumu seni çok iyi Anlıyorum Rabbim bir daha yaşatmasın(((
Evet canım Cansu olucaktı adı ama kısmet olmadı :-(Amin canim insallah kimseye yasatmasin .. guzel haberler alicam insallah bu 3 gun benm icin cok onemli o yuzden .. allahim yuzume gulsun inslaah.. kizinin adi cansu muydu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?