ilk bebegimi kaybettim ikinci olmuyo

3 yillik birlikteligimi var 1 bck yil gecti iste bekleyelim nasipse hamileyimmmmm diye yazicam burayaa

Kızlar ve isimleri çok içimi acıtıyor benim bir oğlum var Rabbim uzun Ömür versin inşaallah ama sanki içimde hep kızım olacakmış gibi bir his vardı rüyamda da görmüştüm 6 Aralık'ta düşük yaptım 20 gün oluyor onunda ismi Nil olacaktı....

Öncelikle Rabbim sabır versin... Sakın ümitsizliğe kapılma bende kürtajdan sonra 1 yıl bekledim 1 sene üstüne yeniden hamile kaldım okadar uğraş sonucu bi kızım oldu şimdi bu sefer istemediğim halde 2. Ye hamileyim olur olucak üzme kendini zamanını bekliyor..

ümitsizliğe kapılma veren Rabbim sonuçta 1.5 yıl bekledim önce olsun diye tam bi sorun var diye doktora gidecektik ki hamile kaldım ama malesef düşük yaptım eğer düşük yapmasaydım o bebeğin doğması gereken zamanlarda oğluşuma hamile kaldım şimdi yanımda uyuyo Rabbim her isteyene versin zamanı vardır mutlaka ama yinede git doktora sonuçta erken doğum yapmışsın bunun nedenini araştırsınlar inşallah guzel haberlerinde olcak Rabbim yardımcın olsun zor bi süreç ama sabretmek lazım

Insallah bana da yanimda kizimin bebegimin uyudugu gunu gormeyi nasip eder allahim kiz istiyorum cunku icimde kaldi evladimin kokusu ... onu bidaha koklamak lazim .. ölusunu kokladim canli bir kiz cocugunun kokusunu duymaya ihtiyacim var hayirlisi insallah allahim yardimcisi olsun annelerin anne olmak isteyenlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…