Slm kızlar okadar moralım bozukkı anlatamam esım 42 yasında hep erkek ıstedı ısde kurt kafası aılesıde oyle dün kızım olacağını ogrendı dünya sanlı basına yıkıldı dokunsan aglıcak delı olucam ya bız bu Bebegı beş yılda zor bulduk tüp Bebek'le allahım verdi esı benım gıbı olan varmı lütfen bıseyler yazım yoksa ben delı olucam
Ben cocuguklugumdan Berı hep bı kızım olsun ıstedım duyuncada dünyalar benım oldu ama ıcıme sındırmedı o ve aılesı dedım sımdı boyle yapıyosun çocuğumu da hıc sevme ben annelık yaparım kızıma dddımÖncelikle hayırlı mübarek olsun bereketler getirsin Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin
Eşiniz toplum baskısı altında olduğu için öyle davranmış adam öyle yetişmiş bence çok takmayın yarın kızın doğduğunda herkesten çok sevecek sen bile inanamayacaksın genelde öyle oluyor sen bu mutluluğun tadını çıkar dua et bizler için bizde bu mutluluğu tadalım özellikle kız çocuğunu tadalım bu devirde kız çocuğu gibi servet bulunmaz.....
Bende. Oyle düşünüyorum ıns oyle olur olur ya benım kızdığım bız bu çocuğu uc aşılama yaptık olmadı beş sene denedık olmadı rabbım ılk tüp denememde dualarımı kabul ettı verdı boyle ayrım yapması benı delı edıyorEşinin yaptığı çok günah Rabbim hakkımızda her zaman en hayirlisini en güzelini verir zaten .
Ama doğduğu zaman kucagina aldığı zaman bende değişeceğini düşünüyorum. Benim babam da da vardı bu takıntı . ama şimdi küçük kız kardeşimi 15 yaşına getirdi hala kucagina alıp aglatana kadar şapur şupur öperek seviyorsizinki de oyle olur kesin
Bılıyor herseyı ısde çocuk gıbı hep aılesı yüzünden off banane hıc Takmıcam bugun gıttım kızıma cok guzel cıcıler aldımAllah hayirla islah etsin. Halen bunu problem yapacak insanlar varmi. Ki bebegin erkekmi kizmi olacagini erkekten gelen sperm etkiliyor hala bunu bilmiyormu esiniz. Rabbim yardimciniz olsun bebeginiz hayirli olsun. Ama bence yavru bi dogsun onu bi kucagina alsin hersey duzelir. Dua edin siz yavrunuza odaklanin
Saglikla gule gule kullanir insallahBılıyor herseyı ısde çocuk gıbı hep aılesı yüzünden off banane hıc Takmıcam bugun gıttım kızıma cok guzel cıcıler aldım
Ah bu aileler. İyisiyle kötüsüyle hep etkiliyor insanları. Umarım bu sorunu asarsiniz.Bılıyor herseyı ısde çocuk gıbı hep aılesı yüzünden off banane hıc Takmıcam bugun gıttım kızıma cok guzel cıcıler aldım
İns Can'ım Can'ım Kürtlerde kız evlenip gidicek biz düğününe bile gitmeyiz diyo kafayı yememek elde degıl dedıgın gibi bı doğsun bu lafları hep sorucam ıcıme zehır ettıbenim eşimde kürt bizimde tüp bebek ve kızımız oldu. tabi biz havalara uçtuk. şu anda birbirlerine aşıklar adeta. inşallah dogunca değişir eşin. ya allah bi bebek nasip etmiş begenmemek ne demek? kız çocugu nimettir.
Of zaten aile degılmı 10erkek kardeşler Nasıl kız olur diyo anlamıyorum valla kızımın tırnağına kurban ederim ben bakarım kızıma büyütürüm kimdeyse ihtiyacım olmazbence mesele adamdan ziyade aile baskısı,
farkında olmadan erkek cocuk isteğini adama işlemişler, bişyi defalarce söyleseler bizde
o sözü benimser ve öyle olmasını isteriz, en güzeli zaman
İns bıtanem yoksa kafayı yiyecembirincisi kürt kafası diye bir şey yoktur !!
yörsel baskı toplum bilinci vardır,
benim eşimde kürt ama ilk bebeğimizin kız olmasını cok istedi ama oğlum oldu
arkadaşım türk onun eşide aşırı erkek istedi ama kızı oldu
- iş cinsiyet bunalımına girince bu krizler kısa sürüyor he de geç, geçer
Ne bılıyım benim Ali'mde kız çocuklar a aşırı dusgun buda boyle deyince bunalıma girdim derdımı size actimBence de kürt kafalı değil kaz kafalı eşin:)
He he de geç, sallama hiç... büyük ihtimalle bebeğin doğduğunda kötü bir anı olarak kalacak, baba yahu bağrına basacak elbette
Allah bağışlasın bebeğinizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?