bu arada dusun benim dogal hamileligim olmus ustunden 6 ay gecmis tamam demisler tup bebege
olmadi ozele gdiersin kagidin gelince devlete gecersin ozelde doktorlar daha rahat olabilir onlara gidecegini sancaklar.
mehaycim niye istesinlerki oyle olsaydi bekledigin surede ilkine dogal hamile kalirdin? yanlis biliyorsun dvelet sana bir cocugun oldu ikincisini isteme demezki?
muhtemelen ayni testleri olduk cunku sebepsiz bizimde bir de o donem esim calismiyordu bizim yuzde yuz karsilaniyordu tum testlerimz:)) aynen ben de batirdim sosyal sogortai iki asilamam var sadece dusun bana 6yi da yapmalisin derler saniyordum jonekolgum ona sigorta degim ben karar veririm demisti:)
sebepsiz 22 ayda dogal hamile kaldim, uc ayin sonunda kalbi durdu( ee uc ay da hamileydim ustunden uc ay gecti bana tup bebege tamam dediler yoksa dogala yine iki yil beklerim zaman alir yipranmayin artik dediler dusun hamile kalana bile izin veriyorlar daha ne olsun:))) Allah fransa devletine zeval vermesin:))
amerikan hastanesinin bize verdigi katologta her dogacak bebek icin 4 yeni hak yaziyordu ama biliyorsun kurallar degisebilri cunku almanyada da boyleymis eskiden simdi devlet ilk bebege bile sadece yuzde elli oduyormus dusun( ama programda kadin anlatmisti almanyada her bebege uc hak ve yuzde elli oduyor ama her bebege.
mehaycim bak cok ilginc benim doktorum sebepsize asilama denenmez direk tup demisti, biz tup bebek icin tekrar seprm testi yaptiinca esimin degerleri supheli cikti ve o yuzden uc asilama yapalim sonra gecelim dedi iyi dedik ama ikincisinden sonra ben istemiyorum artik deyince tupe gecti doktorum sagolsun.
inan bende hep turkiyeyi dusunuyorum arkadaslrimiz maddi nedenden dolayi yapamiyor tup bebek cok uzuluyorum fransdaki durumu bilince. ama avrupada da her yer cok iyi degil fransa boyle iyi. sarkozy kurallari degistirir diye korkuyorum bile(
ben devlette yaptirmaya da cok olumlu yaklasiyorum cunku cok guveniyorum burda hastanelere hatta amerikani hic sevmedim cok kalabalik fabrika gb devlte gidecegim olmazssa ama onda da sira cokmus pariste oyle diyor herkes.
bu arada sen gor bak dogal hamile kalicaksin, olmadi tup yaparim de, zaten bebisin de var cok sukur tum bu rahatlikla bence kalicaksin dogal simdiden basla en fazla biraz zaman alir ama ben sebepsizde ikincinin dogal olacagina hep inanmisimdir cunku bak sende bende kili kirk yaran tipleriz ondan olmuyor aslinda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?