Ilk bebegine tup bebekle ikincisine dogal yoldan hamile kalanlar kimler??

olmadi ozele gdiersin kagidin gelince devlete gecersin ozelde doktorlar daha rahat olabilir onlara gidecegini sancaklar.

bu arada dusun benim dogal hamileligim olmus ustunden 6 ay gecmis tamam demisler tup bebege

sen toplam kac sene beklemistinki???valla benim 3. asilamada hamile kalincada tupe gecmek uzereyken yeniden asilamaya karar vermislerdi tabi o sansmis sonraki 3 asilama ve 1 tup negatifti....sizdeki sorun neymis peki neden olmuyor???

muhtemelen ayni testleri olduk cunku sebepsiz bizimde bir de o donem esim calismiyordu bizim yuzde yuz karsilaniyordu tum testlerimz:)) aynen ben de batirdim sosyal sogortai iki asilamam var sadece dusun bana 6yi da yapmalisin derler saniyordum jonekolgum ona sigorta degim ben karar veririm demisti:)

mehaycim niye istesinlerki oyle olsaydi bekledigin surede ilkine dogal hamile kalirdin? yanlis biliyorsun dvelet sana bir cocugun oldu ikincisini isteme demezki?

demez tabi benim demek istedigim su canim belki yapsalar bile devlet 100% odemez masraflariCADIARZU
yoksa fransizlar bayiliyor bebege nufus cogaliyor diyea.s

sebepsiz 22 ayda dogal hamile kaldim, uc ayin sonunda kalbi durdu( ee uc ay da hamileydim ustunden uc ay gecti bana tup bebege tamam dediler yoksa dogala yine iki yil beklerim zaman alir yipranmayin artik dediler dusun hamile kalana bile izin veriyorlar daha ne olsun:))) Allah fransa devletine zeval vermesin:))

canm aslinda 3 asilamadan sonra sonuc hala negatifse direk tupe geciliyor ama ben 3. asilamada hamile kalinca devam edelim asilamaya ,asilamayla oldu dendi..olmadi tabiki 3 ude dolayisiyla 6 asilama olmus oldum...bosuna vakit kaybi:1no2:

amerikan hastanesinin bize verdigi katologta her dogacak bebek icin 4 yeni hak yaziyordu ama biliyorsun kurallar degisebilri cunku almanyada da boyleymis eskiden simdi devlet ilk bebege bile sadece yuzde elli oduyormus dusun( ama programda kadin anlatmisti almanyada her bebege uc hak ve yuzde elli oduyor ama her bebege.

vallaha canim sorma burda sosyal haklar cok iyi hele saglikla ilgili olanlari....5 kurusun olmasin alip herseyini yapiyorlar keske turkiyedede boyle olsa ama nerdeeeeeeee:1no2:insanlarin islerini zorlastirmaktan baska bisey yapmiyorlar....

mehaycim bak cok ilginc benim doktorum sebepsize asilama denenmez direk tup demisti, biz tup bebek icin tekrar seprm testi yaptiinca esimin degerleri supheli cikti ve o yuzden uc asilama yapalim sonra gecelim dedi iyi dedik ama ikincisinden sonra ben istemiyorum artik deyince tupe gecti doktorum sagolsun.

canim sen yeni yaptiracagin icin katalogda yenidir ...kurallar degismis olabilir yani yeni kanun buysa:sm_cool:cok sevindim..agzindan bal damliyor resmen..Şeniz

inan bende hep turkiyeyi dusunuyorum arkadaslrimiz maddi nedenden dolayi yapamiyor tup bebek cok uzuluyorum fransdaki durumu bilince. ama avrupada da her yer cok iyi degil fransa boyle iyi. sarkozy kurallari degistirir diye korkuyorum bile(
ben devlette yaptirmaya da cok olumlu yaklasiyorum cunku cok guveniyorum burda hastanelere hatta amerikani hic sevmedim cok kalabalik fabrika gb devlte gidecegim olmazssa ama onda da sira cokmus pariste oyle diyor herkes.

valla bilmiyorum ama sebepsiz canim..benim yumurtlama var tupler acik adetler hormonlar hersey duzenli ,esimin degerleride iyi ciktigi icin normal yonden olmamasi imkansiz asilama deniycez dedi....belki rahim agzindaki mukus sivisi bazi kadinlarda cok kaliteli olmayabiliyormus ve spermlerin rahime gecisine izin vermiyormus sana bu testi yapmislarmiydi??adi glaire servikal:uhm:

yok canim yaa amerikan kadar kalabalik degildir bencea.s....

bu arada sen gor bak dogal hamile kalicaksin, olmadi tup yaparim de, zaten bebisin de var cok sukur tum bu rahatlikla bence kalicaksin dogal simdiden basla en fazla biraz zaman alir ama ben sebepsizde ikincinin dogal olacagina hep inanmisimdir cunku bak sende bende kili kirk yaran tipleriz ondan olmuyor aslinda:)

huner testini diyorsun degil mi iliskiden sonra gittik benden rahim agzindan sivi aldilar kalitesine ve spermlerin hala icinde yasayip yasaladiklarina baktilar. eger bu testse ve sana niye yapmadilarki bunu yapmadan asilama yapilmaz demisti doktorum. cok da basit ve ucuz bir test gidip kendin bile yaptirsan 22 euro:)

mehaycim bana lokal anestezi olucak amerikanda toplama icin cunku genel anesteziye odalarini kullanmak icin 800 euro istiyorlar cok korkuyorum lokalden bilgin var mi?

:roflol: haklisin sonunda kendim gibi birini buldum forumda..herkes bana hep cok takiyorsun derdi hatta artik sinirlenip kizanlar bile olmustu beni anlayan biri cikti sonunda cok sukurr:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
ya aslinda bende oyle dusunuyorum ama 3. asilamada hamile kalip dusuk yapip aradan 1.5 sene gecip dogal yoldan hamile kalamayinca bu fikrim degisti..yoksa cok sukur var bir tane evladim..sanada versin rabbim :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…