Ilk bebegine tup bebekle ikincisine dogal yoldan hamile kalanlar kimler??

tamam diger adi da post coital yaziyor verdigin sayfada sonucum burdakine benzerdi, yapildi bana.normal cikti.bunda bir anormalllik olursa alti kez asilama yapiyorlar ve ise yariyor diyorlar.

evet canim huner testi iliskiden sonra gidilen..yapildi bana en baslarda hemde..moyen cikmisti sonuc ama bu hamile kalmaya yeterli diye asilama yapildi..seninki ne cikmisti??kac + vardi ne yaziyordu sonuc???

tamam diger adi da post coital yaziyor verdigin sayfada sonucum burdakine benzerdi, yapildi bana.normal cikti.bunda bir anormalllik olursa alti kez asilama yapiyorlar ve ise yariyor diyorlar.

cok sacma ama degilmi neden 6 kez yapiliyorki olsa 3 tanede olur zaten..benim 3 den sonrasi asilamayla oldu diye yapildi yoksa direk tupe gececektik...

yalniz sen bu testi bir dahakine kesin yaptir bu test temiz cikinca asilamaya gerek yok diyorlar sebepsiz infertelite, ben basta hep asilama derdim doktorum zaman kaybi sebepziszde tup bebek derdi dedigim gb bizde spermde ufak bir sorun gorununce asilama dedi sonradan.

haa yapilmis tamam.
galiba sekiz arti vardi bende hatirlamiyorum ama doktorum sorun bu degil demisti bir ara bakarim olmadi.

sebepsizde nedenlerden biri de tuplerde spazm olabilcegiymis, doktorun hic soyledi mi boyle bir sey

hayir soylemedi ...valla aslinda mutlaka bir sebebi varda tip bunu bulamiyor yoksa sebepsiz bisey olurmu??tek sebebi Rabbim ne zaman isterse o zaman veriyot bencea.s
sen kac senedir burdasin???

uc bucuk nerdeyse.
zaten biz turkcede sebepsiz diyoruz aslinda orjinali aciklanamayan ifertelite yani neden var ama tip henuz aciklayamiyor. haklisin kesinlikle Allah ne zaman verirse yoksa adama spermi yok diyorlar vakti gelince dogal hamilelik olusuyor baska be aciklayabilir bunu.

vllaha sorma yaa bir tek sperm bulunamiyor bazen sizin asla cocugunuz olmaz deniyor kadin hamile kaliyor dogal yoldan...Allahim ne buyuksun:Saruboceq:

mehaycim cikiyorum ben, sonra yine goruselim ben bu ikinci couckla ilgili unutmazsam soracagim cumartesi doktoruma, haber veririm.

mehaycim cikiyorum ben, sonra yine goruselim ben bu ikinci couckla ilgili unutmazsam soracagim cumartesi doktoruma, haber veririm.

canim sorarsan cok sevinirim...

ikinci cocuktada 1 yil korunmasiz iliskiden sonra hamile kalinmazsa haklarim aynimiymis ama ozellikle 6 asilama ve 2 tuple hamile kaldigimi belirtirsen sevinirim..yani ayni haklar gecerlimi %100 olarak??

ha bu arada ara sira fransa topiginede gel yerimseniben

http://www.kadinlarkulubu.com/yurtdisi-paylasim-fransa-f101/?daysprune=

bu şekilde tanıdığım çok arkadaşım + eltim + yine eşimin tarafından bir akrabamız var ..

mehaycim her yerde yaziyor zaten senin icin baktim ikinci bebekte yuzdeyuz, hatta istersen ucuncusunu yap yine ayni, her bebek icin hakkin 4 defa. sarkozy degistiremezse cok sanliyiz.

ben 3 hasta biliyorum izmirden
2 si azospermi adamlar ameliyat oluyor tup bebek yapiyorlar tutuyor dogumdan sonra esler kisa bir sure sonra dogal yoldan hamile kaliyorlar' bunlar kent hastanesinde tup yaptirmislar
diger 3. cusu azospermi' ege universitesine\ basvuruyor. suratsiz bir hemsire karsiliyo kendsini onu getir bunu yaptir derken kiz bunaliyo ALLAHim bana verceksen dogal yoldan ver ben bunlarla ugrasamam diye dua ediyor ve tedaviden vaz geciyor. ayina hamile kaliyor/ simdi 2.5 yasinda kiz var
bi ablada balikesiren 17 yildir cocugu olmuyor' parasini biriktirp ilk defa izmirde tup deniyor olmuyor' ve bebek olayini birdaha acmamak uzere kapatiyor. zaten 4o yasinada gelmis. ayina dogal yoldan hamile kaliyor bu kizda dogum yapti simdi
boyle seyler oluyor akadaslar
bu insanlardan su anlasiliyo kafadan cocuk meselesini cikarinca cocuk oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…