huner testini diyorsun degil mi iliskiden sonra gittik benden rahim agzindan sivi aldilar kalitesine ve spermlerin hala icinde yasayip yasaladiklarina baktilar. eger bu testse ve sana niye yapmadilarki bunu yapmadan asilama yapilmaz demisti doktorum. cok da basit ve ucuz bir test gidip kendin bile yaptirsan 22 euro:)
tamam diger adi da post coital yaziyor verdigin sayfada sonucum burdakine benzerdi, yapildi bana.normal cikti.bunda bir anormalllik olursa alti kez asilama yapiyorlar ve ise yariyor diyorlar.
bir ara tellerimizi de alalim telde de kaynatiriz :)))
sebepsizde nedenlerden biri de tuplerde spazm olabilcegiymis, doktorun hic soyledi mi boyle bir sey
uc bucuk nerdeyse.
zaten biz turkcede sebepsiz diyoruz aslinda orjinali aciklanamayan ifertelite yani neden var ama tip henuz aciklayamiyor. haklisin kesinlikle Allah ne zaman verirse yoksa adama spermi yok diyorlar vakti gelince dogal hamilelik olusuyor baska be aciklayabilir bunu.
mehaycim cikiyorum ben, sonra yine goruselim ben bu ikinci couckla ilgili unutmazsam soracagim cumartesi doktoruma, haber veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?