İlk bebeğini kaybedenler ne durumdasınız :(

Allah korusun.benim gecti birkac gundur sukur.allah birdaha yasatmasin bu sikntilari.normaldir.cok yogun gelmiyorsa sknti yoktur.Doktor 2ay korunun dedi bize ama benim de o kafami karistiriyor.sizin doktorunuz ne dedi bu konuda

bende tiroit varmış canım ilk gittiğim jinekolog beni bu konuda uyarmadı şimdiki doktorum tsh değerin 2 veya altı olmadan hamileliğe izin veremem dedi. ilk adet kanamasını atlatalım sonra ben sizi yönlendireceğim dedi. Yani bana 3 ay 6 ay süre vermedi canım. Şuan hormon hapı kullanıyor ve ilk adeti bekliyorum. Adetten sonra tshıma bakılacak eğer 2nin altındaysa korunmayı bırakacağım canım

Ayni belirtiler bndede var bende korunmadim hamilelig degilde adet olcam gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar inşallah hamilesinizdir ve bu sefer bebeklerinizi sağ sağlim kucağınıza alırsınız. adet ve hamilelik belirtileri birbiriyle aynı hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Zamnla acin azalmicak ama alisican canim bunla yasamaya bnim 35gun oldu alistim artik

Evet canim alisiliyor belkide Ondan azaldi gibi hissediyoruz. Canim sen korunmamissin ben ilk adeti oldum korunmak iste miyorum. Sakincasi yokmu ki.

selam kızlar bende geçen hafta salı günü kürtaj oldum 8. haftamda bebek görünmedi maalesf boş gebelikti. 1 hafta geçti damla damla kanamam daha yeni başladı bu normalmi bilmiyorm. güçlü olmaya çalışıyorum rabbim hayırlısı buymuş diyorum. dr 1 ay korunun sonra folik asite başla dedi öyle yapıcam ama şimdiden korkuyorum ben aynı üzüntüyü yaşarmıyım diye. sizler neler yaptınız nasıl aştınız bu durumu

kanama normaldir.ben psikolojik olarak yeniden istiyorum bebek ama garip bir endise var.alan da allah veren de allah diyorum.bunlari yasamamiz gerekiyormis diyorum..

Evet canim alisiliyor belkide Ondan azaldi gibi hissediyoruz. Canim sen korunmamissin ben ilk adeti oldum korunmak iste miyorum. Sakincasi yokmu ki.

Korunmadim niyetimde yok cunku zamn kaybedicem gibi geliyo doktor rahim toplanmadiysa zaten tutmazcdedi kismwt rabbim nasp ederse her turlu yasar

deger dusuklugunden dolayi mi dusuk olmus yani.ben gebelik oncesi kontrole gitmistim sonuclar guzeldi.muayene olmustum folik asite baslamistim.patalojide temizdi ama nasip degilmis.hayirli saglikli bebislerimiz olsun insallah

Korunmadim niyetimde yok cunku zamn kaybedicem gibi geliyo doktor rahim toplanmadiysa zaten tutmazcdedi kismwt rabbim nasp ederse her turlu yasar

ben de siz gibi dusunuyorum ama doktor 2ay korunun dedigi icin hata mi yapiyorumki diyorum.21gun oldu bugun .kafam karisik

ben de siz gibi dusunuyorum ama doktor 2ay korunun dedigi icin hata mi yapiyorumki diyorum.21gun oldu bugun .kafam karisik

Adetini ol kontrolunu yaptir sonrasi ya nasip

kizlar bende cok korkuyorum 20 haftalik bebegimin suyu gelmisdi simdi 16 haftalik hamileyim hep tedirginim bunun psikolojisi insani mahvetiyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kizlar bende cok korkuyorum 20 haftalik bebegimin suyu gelmisdi simdi 16 haftalik hamileyim hep tedirginim bunun psikolojisi insani mahvetiyor

Korundunmu dusukten sonra rabbim korusun saglikla kavusursun ins

hayir korunmadim hic

Hmn kaldin mi ne guzel ins rahat rahat hayirkisiyla kavusursun bebegine bnimde 35gun oldu korunmuyorum sanki korunursam hic kalmicam gibi geliyo

Neden suyun geldi canim.erken membran rupturu mu..normal dogum mu yaptin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…