canım aynen bu bızlerın ımtahanı sabrımızın sonunda ınsallah bebeklerımıze kavuscaz ınsallah melegıme denız ısmını koydum ısım konulması gerekıyomus sanırım bıcok yerde okudum hayırlısı hakkımızda
aa hiç duymadım isim konulduğunu kız olsada erkek olsada zaten isim hazırdı yavrucağın bizdeah bazen ağlıyorum dıyorum kardeşine yol verdi ona müsaade etti çok zor bir durum tez zamanda hamile kalırız inşallah
fetvalar.comda buldum bunu
Doğduğunda hayat işareti olmayan ve ölü doğan veya anne karnında ölen çocuk yıkanır,bir beze sarılır namaz kılınmadan defnedilir.İsim vermeye gerek yoktur.
Ancak çocuk canlı doğduktan sonra ölürse,veya doğum esnasında ölürse,o çocuğa önce isim verilir.sonra yıkanıp bir beze sarılır ve cenaze namazı kılınarak defnedilir.
ınsallah tez zamanda hamıle kalırız acımız bır omur boyu gecmıcek ama ıkıcı bebeklerımız tesellı olcak bızlere bende aglıyorum gecelerı gunduzlerı aklımdan cıkaramıyorum esım uzulmesın dıye gızlı gızlı aglıyorum okuduguma gore bebkler ahırette anne basını beklıyolarmıs cennet kapısında ısım konulmadıgı zaman dıyormus yarabbı annem babam benı zay ettı bana ısım koymadı nekadar dogru nekadar yalan bılmıyorum ama
canım isim ezanla çocuğun kulağına okunuyor, Ölü doğma yada canlı doğup ölme olayından sonra yapılan işlemler bunlar.Bizim elimizde ölüsü yok zaten kulağına ezan okuyamayız haliyle. ama için rahatlamış olucakkı isim koymuşsun. Evet Kuranı Kerımde yazıyor cennette anne baba bebek hasreti yaşamazmış ölen bebekleri o hasreti sonsuza kadar dindirirmiş diye. Bende çoğu gizli ağlıyorum insan unutamıyor yaşadıklarını hayatım boyunca yaşadığım en acı tecrübe oldu bu ama diyorum bunuda çekeceğim varmış. Allah acıdı bize belki sakat olup hergün ağlıyacaktık. Yada sakat olup kalbi durmayıp doğup ölen bebekler duydum. Hayırlısı inşallah. Allah tez zamanda bebek nasip ederde acılarımız hafifler.
amınnnn canım ınsallah cok haklısın doktorda cok agır hastalıklı bebekler oluyo dogsa hayata ttunması cok zor dedı patolojı sonucu temız ama bazı testler varmıs onuda ıkı uc dusukten sonra yapılıyomus okafama takılıyo hersey kader kısmet boylesı hayırlıymıs ama neden ılk kayıpta yapmıyolar gereklı testlerı anlamıyorum
Merhaba
Ben de 8 haftalık hamilelğimi yarın sabah kürtaj ile sonlandıracağım.Kese büyümüyor, gelişmiyor, kanamam var..şu bu...Çok üzgünümİlk gebeliğimdi.Çok şaşkınım.Çevremde ailemde hiç duymadım böyle bir şey.Ama burda binlerce yorum okudum bunu yaşayan.Ne düşünmeliyim bilmiyorum...
dılerım rabbım cok aratmadan anne olmayı saglıcakla bebeklerımız kucagımıza alıp buyutmeyı nasıp etsın hepımıze ınsallahhh amınnnaynısını bende sordum doktora dediğin gibi iki üç düşükten sonra yapılıyormuş. Demekki genelde ilk hamileliklerde bebeğin tutunması rahimin alışması zor oluyor vucüd değişikliği kabul etmiyor da gerek görmüyorlar heralde. İkincilerde daha sağlam daha kuvvetli bebekler oluyormuş duyduğum sorun yoksa tabi oda. İnşallah allah her isteyene nasip etsin.
dılerım rabbım cok aratmadan anne olmayı saglıcakla bebeklerımız kucagımıza alıp buyutmeyı nasıp etsın hepımıze ınsallahhh amınnn
ınsallah mujdeyı alırsın bızede verırsın mujdeyı
Canimm buraya yazacaktim. Ben hamileyimmm
canım tebrıkederım hayırlısıyla kucagına al bebegını ınsallhhhhhhhhh amınnnnnnnn
insallah canim darisi basina)
merhabalar hafta sonu doktor gittim şüphelendiğim için aslında adet sancısı gibi sancı vardı ama. 2 gün geçti benim adetim çok düzenlidir o yüzden geçince şüphelendim beta hcg 425 çıktı. Ama doktor hiçbirşey göremedi. Ben mayıs ayında bebeğimi kaybetmiştim 5,5 aylıkken karnımda su kaybından . şimdi daha da efhamlı oldum.
merhabalar hafta sonu doktor gittim şüphelendiğim için aslında adet sancısı gibi sancı vardı ama. 2 gün geçti benim adetim çok düzenlidir o yüzden geçince şüphelendim beta hcg 425 çıktı. Ama doktor hiçbirşey göremedi. Ben mayıs ayında bebeğimi kaybetmiştim 5,5 aylıkken karnımda su kaybından . şimdi daha da efhamlı oldum.
Daha bende goremedm canin gorulmesi icin bes haftalik olmali. İnsalla bu kez sorunsuz bi hamilelik gecirp saglikla kucagmza aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?