İlk bebegini kaybedenler

Ecem1109

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
123
72
18
32
Öncelikle merhaba.. ben aranıza yeni katıldım..

Ben bebeğimi 6 haftalıkken kaybettim.. Ramazan bayramından 3 gün önce cumartesi günü kalp atışını duymak için gidecekken, çarşamba günü kanama ile acile gittim.. doktor bu gece kal, gözetim altında kal dedi.. o an anladım bireylerin ters gittiğini.. o gece hastanede yattım, sabah kendi doktorum geldi.. ultrason ile baktı.. kese gelişmesi durmuş, kalp atışı yok dedi.. dünyam başıma yıkıldı.. o an tek hatırladığım odadan çıkıp eşime sarılıp hıçkırıklar içinde 'neden biz?' diye soruşum.. aradan yaklaşık 9 gün geçti.. eşimin doğum günün de 16 eylül de bebeğimiz kürtaj ile alındı bizden, babasının doğum günün de.. ve eğer bebeğimiz kız olsa idi adı EYLÜL olacaktı.. eğer almasalar di bebeğimizi bizden, benim doğum günüm de yani 27 eylül de 2 aylık olacaktı..

Son düzenleme:
Canim bende ilk bebegimi 2 gun once kaybettim kalp atislari durmus 9 haftalikken dunyam basima yikildi kurtaj oldum hala acisi gecmedi durup durup Ağlıyorum herkes uzulmemem icin biseyler soyluyo ama kimse basina gelmeden bir baskasini anlayamaz

ya canımmm üzülme nasıbı degılmıs dunyaya gelmek hem verende alanda RABBIM degılmı... ya engellı dogsaydı ılerıde napardın uzulmezmıydın onun ıcın - bu hayattan sen gocup gıttıgınde napardı o yavrucak - her serde bır hayır her hayırda bır ser vardır canım - lütfen toparla hadı kendını - ıstedıgın ısım benımde hep ıstedıgım ısımdır - nasıp olursa tabı kucagımıza almak-- ne kadar sure ıcınde baslıcaksın tekrar bebıs denemesıne

Aynen canım.. bana da herkes üzülme diye teselli de bulundu ama gerçekten yaşamayan bilemez bu acıyı.. geçen kontrole gittim.. Kontrol odasına girip de kürtaj masasını görünce gözlerim doldu bakamadım.. ne ona, nede ekrana

Haklısın canım.. ama bu psikoloji gerçekten çok kötü.. toparlanmak zor.. hayırlısı buymuş ama zor.. doktor 1 ay korunun sonra korunmayı bırakın dedi ama ben korkuyorum

3 kere dusuk yaptim. Gercekten cok zor Rabbim hayirlisini nasip etsin her zamn

Hepinize gecmis olsun allahm bidaha yaşatmasn insllah..Ben de agustos 15de 5+5 günlük bebegimi kaybettim kendiliginden düştü.. kanama ve adet sancisi gibi sancıyla acile gittim orda öğrendim cok zor allahm kimseye gostermesin.Ve ben hic görmemiştim bebegimi bikere gormek isterdim o duyguyu yasamak isterdim ama kısmet değilmiş

Sana da geçmiş olsun canım.. Allah bir daha yaşatmasın hiç birinize..

Kızlar benim de ilk bebeğim ve sanırım bende kürtaj olacagim bebeği göremedik yolk kesesi var ama Bebek yok doktor bi hafta daha bekleyelim dedi onda da olumlu bişey olmazsa sonrası malum

Kızlar benim de ilk bebeğim ve sanırım bende kürtaj olacagim bebeği göremedik yolk kesesi var ama Bebek yok doktor bi hafta daha bekleyelim dedi onda da olumlu bişey olmazsa sonrası malum

Canım iyi düşün iyi olsun.. bol bol dua et.. inşallah görürsün bebeğini

Bende ilk gebeliğimdi 23 Eylülde 11 haftalıktı çok az kanamam olsun Dr.gittim 7+5 te gelişimi durmuş kalp atışıda yoktu 1 gün sonra alınacaktı ama o gece kendi düştü bebeğim Allah hepimize tez zamanda tekrar nasip etsin hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişler

Inşallah canım.. cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…