- 11 Ağustos 2011
- 1.008
- 97
- 37
- Konu Sahibi melekannesi14
Selamun aleykum kizlar..2 seneden fazla korundum ve sonra bebek dusunmeye karar verdik 1 sene olmadi ve klomenle hamile kaldim Hem uzuldum hem sevindim hem ağladım öyle karisik bir duygu icerisindeydim.16 haftasinda kontrole gittigimde Mesanesinin büyük oldugunu söyledi böbreklere bbaskiyaptigini soyledi.Gittigim her.dr her prf. Capaya yonlendirdi hastaneyi bilirsiniz git gel git gel cok zor gunler gecirdim aldirmami soylediler bende gittigi yere kadar gittim.35. Haftasinda dogum sancim kendiliginden geldi Dr. Hazirlikli olmam gerektigini cigerlerinin gelişmediğini soyledi.zaten sancidan o ani dusuncek durumda bile deildim.dogum yaptim 7 saat yasadi melegim ve bana veda etti cok guzel bir bebekti.elimi tuttu bana baktı kisaci cok zor günler gecirdim ama rabbim bizden daha merhametli kim bilir bize orada ne guzellikler hazirliyor bilemeyiz her halimize şükürler olsun.bu durum yaşayan anneleri ariyorum ikinci gebelikte tekrarladimi onlem olarak neler yaptiniz baska bebekte anomali olupta ikincide aynisini yasayanlar varmi birbirmize destek cikalim kizlar haydi buyrun fikir alisverisine deneyimlerinize