- 11 Ağustos 2011
- 1.008
- 97
- 123
- 37
- Konu Sahibi melekannesi14
-
Canim randevu al telefondan kadın doğuma anlat durumunu belki yardimci olabilirler. Bende anadolu yakası pendikpeki oraya direk gidebiliyor muyum 2 senedir istanbuldayim. buralarda nazi şeyler farklı oluyor sen nerede oturuyorsun
Dusun o kadar prf.a gittim capaya gonderiyorlar cunki en iyi dr.lar prf.lar orda inseallah yardimci olabilirler sanahangi hastane olursa fark etmez yeterki buna bir çare bulsunlar
Sorma gitsin guzelim ya rabbim karsimiza iyi dr.lar cikarsinyardimin için teşekkürler canim istanbulda insanin kafasi karisiyo
Neslihanvim seni cok iyi anliyorum bende ne yazikki bebegimi 35. Haftada kaybettim hatta son vedalasmalarimizi bile yaptikBende 3 ay önce 8 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için alınan anne olamayan biriyimzaman geçtikçe acısı daha da artıyor sanki.tekrardan bir bebek düşünüyoruz ama nasip artık bakalım RAbbim bize ne zaman bir melek hediye edecek.artık korkuyorum ya yine aynı Şeyler olursa diye ama Herşeyin Hayırlısı diyorum sonra da .
Sagol neslihancim Allah razi olsun rabbim sevdiklerini imtihan ediyor. İnseallah bir daha evlat acisi yasamayiz ikincisi bebislerimizi saglikla aliriz peki ne yapilmasi gerektigi hakkinda bir sey demedilermiPatoloji incelemesi temiz geldi çok şükür kromozom uyuşmazlığı diyor sanırım Dr lar.ilk gebeliklerde %25 oranında olsan birşey dedi özel muayenehanesine gittiğim Dr,sırf o soğuk lafından kadına gitmeyi bıraktım.gerçekten çok acı birşey ki ben hiçbirşeyini bile hissetmemiştim ki seni düşünemiyorum bile ama Rabbim verdiği her Acıya dayanma Gücünü de versin inşallah yoksa dayanılmaz.senin de başın Sağolsun sibelciğimyerşekilleri kabulüm Allahtan gelen ama içimdeki çocuk Aşkı Bambaşka bişeydi o Yüzden de çok içim acıyor
Ehli sunnet dr. Tercih sebebim inancli olmasi benim icin cok onemli Onlar psikolojik olarakta ilimli yaklaşıyorPatoloji incelemesi temiz geldi çok şükür kromozom uyuşmazlığı diyor sanırım Dr lar.ilk gebeliklerde %25 oranında olsan birşey dedi özel muayenehanesine gittiğim Dr,sırf o soğuk lafından kadına gitmeyi bıraktım.gerçekten çok acı birşey ki ben hiçbirşeyini bile hissetmemiştim ki seni düşünemiyorum bile ama Rabbim verdiği her Acıya dayanma Gücünü de versin inşallah yoksa dayanılmaz.senin de başın Sağolsun sibelciğimyerşekilleri kabulüm Allahtan gelen ama içimdeki çocuk Aşkı Bambaşka bişeydi o Yüzden de çok içim acıyor
Canim 87 modelim bende ferah tut gonlunu :))/aa sanirim Yakiniz bende kurtkoydeyimİnşallah kimseler yaşamasın.acaba yine hamile kalır mıyım sağlıkla kucağıma alabilir miyim düşüncesi aklımdan çıkmıyor.
Çok şükür yakacık kadın doğum hastanesinde böyle bi Dr buldum.ne yapılması konusunda birşey demedi Dr Um çünkü ters bir durum değilmiş benim Yaşadığım doğal seleksiyon diyor Dr Um.kontrole gittiğimde de Herşeyin yolunda olduğunu ve bu aydan itibaren hamile kalabileceğimi söylediler ama işlerim şu dönem Fazlasıyla stresli ve yoğunum yani ne olur nasıl olur hiçbirşey düşünmek istemiyorum artık.
Senin böyle olmasının sebebine ne diyorlar ? Bu arada yaşım 27 size nasıl hitap edeceğimi bilemedim :)
Caktim bende zati yakacik dogumevi deyince dedim bu kiz bu taraflarda :)aynı modeliz demek ki :) ben de yakacıktayım kartal :)
:) hem yakın hem dr um çok iyi . sen hep çapa'ya mı gidiyordun ?Caktim bende zati yakacik dogumevi deyince dedim bu kiz bu taraflarda :)
Herkes oraya yonlendirince prf.lar bile git gel abonman oldum bugunde dr.a gittiM genetik test esimden sperm Testi istedi bide haftaya alttan muayene en nefret ettigim sey ama mecbur:) hem yakın hem dr um çok iyi . sen hep çapa'ya mı gidiyordun ?
hadi bakalım hayırlı haberler alırsınız inşallah.Herkes oraya yonlendirince prf.lar bile git gel abonman oldum bugunde dr.a gittiM genetik test esimden sperm Testi istedi bide haftaya alttan muayene en nefret ettigim sey ama mecbur
İnseallah canimhadi bakalım hayırlı haberler alırsınız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?