bu çok korkunç bir sorun ben anlamıyorum bu durumu ve hiçbir zamanda anlamıycam kabullenmiycemde. Daha bebeğin rahme düşmeden önce isimler düşünürsün eşinle hatta evlenmeden önce konuşursun o zaman ne annesi vardır ne babası. Ama sen evlenirsin hamile olduğunu söylediğin an herkes birşey söylemeye başlar yok adı bu olsun şu olsun.ya annelik hakkı yokmudur şimdi.sen o kadar sıkıntıları çek, düşük tehlikesini geçir o zaman kimse yanında olmasın bu ne saçma ya.insan kendi çocugunun adını kendi koyamazmı bizde de aynen böyle oldu. Saçma sapan isimlerle geldiler ama onun adını evlenmeden önce eşimle biz zaten koymuştuk. Eşimin kardeşine bebeğimizin adı bu olucak dediğimizde ilk tepki noldu biliyor musunuz'' babamlara sordunuz? '' ve tabi ben dumur oldum. Nasıl yani benim bebeğimin adını o'mu koyucak? Eşimle tartıştım bu yüzden evlenme dönememimizde kimseyi karıştırmamışken evlendikten sonra asla karıştırmam heleki bu bebeğim olursa dedim. Benmi yanlış düşünüyorum allah aşkına ya annenin hakkı yokmudur buna bebeğine isim koymaya?
aynen öyle bunlar insanı sogutuyor ya. Sanki ben onlar için yapıyorum kendim için yapıyorum bu çocuğu eşim için. ikimizin olsun diye ama gel görki sahiplenen sahiplenene sanki ben sadece rahimden ibaretim. eşim yanımda gibi görünüyor şimdilik.
ben kardeşine bu isim olacak dediğimde biz o isimle seslenmeyiz başka isimlerle sesleniriz diyolar düşünün artık saygısızlığı uyuz oluyorum ya varya hiç gitmek bile istemiyorum yanlarına. allah'ım bide bayram var tahamül edemiyorum artık ve 7 aylık evliyim biliyormusunuz. ben eşimi çok seviyorum ama ailesinden bıktım hergün aramalarından onlara gelmememizi istemelerinden bıktım ya. ben evlenirkende bu insanlar ortada yoktu biliyor musunuz? benim evimi eşyalarımı bile ben evlendikten 1 ay sonra gördüler. hiçbirşeyimi onlar almadı bende istemedim zaten durumları yok diye. ben ne zaman imzayı attım hayatıma girdiler. ve ilk bebeğimi düşürdüğümde bana bir geçmiş olsun demelerini beklerdim dediğimde babası ne dedi '' AMANNNNNNNNN'' TEPKİ BU YA BOŞVER DER GİBİ.ve şimdide çocugumun ismine karışıcak ha rüyasında görür. benim bebeğimin ölüsünde yanımda olmayanın dirisinde de yanımda olmasını istemiyorum. bunu eşimede söyledim ama nerde babam böyle işte demekten öteye geçmedi bu durum.
Çocuğa başka isimle sesleneceklermiş, lafa bak! Eğer öyle yaparlarsa siz de onlara başka isimlerle seslenin, ya da çocuğa o kişiyi öyle tanıtın. Bak bu X halan, amcan.. gibi. Bulduğunuz isimler de absürd olsun. Bazı insanlar, kendisine yapılmayınca anlamıyor.
ben kardeşine bu isim olacak dediğimde biz o isimle seslenmeyiz başka isimlerle sesleniriz diyolar düşünün artık saygısızlığı uyuz oluyorum ya varya hiç gitmek bile istemiyorum yanlarına. allah'ım bide bayram var tahamül edemiyorum artık ve 7 aylık evliyim biliyormusunuz. ben eşimi çok seviyorum ama ailesinden bıktım hergün aramalarından onlara gelmememizi istemelerinden bıktım ya. ben evlenirkende bu insanlar ortada yoktu biliyor musunuz? benim evimi eşyalarımı bile ben evlendikten 1 ay sonra gördüler. hiçbirşeyimi onlar almadı bende istemedim zaten durumları yok diye. ben ne zaman imzayı attım hayatıma girdiler. ve ilk bebeğimi düşürdüğümde bana bir geçmiş olsun demelerini beklerdim dediğimde babası ne dedi '' AMANNNNNNNNN'' TEPKİ BU YA BOŞVER DER GİBİ.ve şimdide çocugumun ismine karışıcak ha rüyasında görür. benim bebeğimin ölüsünde yanımda olmayanın dirisinde de yanımda olmasını istemiyorum. bunu eşimede söyledim ama nerde babam böyle işte demekten öteye geçmedi bu durum.
Bu çok korkunç bir sorun ben anlamıyorum bu durumu ve hiçbir zamanda anlamıycam kabullenmiycemde. Daha bebeğin rahme düşmeden önce isimler düşünürsün eşinle hatta evlenmeden önce konuşursun o zaman ne annesi vardır ne babası. Ama sen evlenirsin hamile olduğunu söylediğin an herkes birşey söylemeye başlar yok adı bu olsun şu olsun.ya annelik hakkı yokmudur şimdi.sen o kadar sıkıntıları çek, düşük tehlikesini geçir o zaman kimse yanında olmasın bu ne saçma ya.insan kendi çocugunun adını kendi koyamazmı bizde de aynen böyle oldu. Saçma sapan isimlerle geldiler ama onun adını evlenmeden önce eşimle biz zaten koymuştuk. Eşimin kardeşine bebeğimizin adı bu olucak dediğimizde ilk tepki noldu biliyor musunuz'' babamlara sordunuz? '' ve tabi ben dumur oldum. Nasıl yani benim bebeğimin adını o'mu koyucak? Eşimle tartıştım bu yüzden evlenme dönememimizde kimseyi karıştırmamışken evlendikten sonra asla karıştırmam heleki bu bebeğim olursa dedim. Benmi yanlış düşünüyorum allah aşkına ya annenin hakkı yokmudur buna bebeğine isim koymaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?