- 10 Nisan 2016
- 189
- 117
- 18
- Konu Sahibi mgydkbegum
Selm kızlar ilk bebek haberiniz de esiniz nasıl tepki verdi süpriz yaptı mı size haberi duyunca ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farkeder mi ? Adminler uygun bulmazsa zaten konuyu taşır sende okuma o zamanbu dert mi şimdi başka yerde acsanıza konunuzu
Beklemediği bi anda demekki :)süpriz olmuşİnanmadı :)
Güzelmiş yinede bizimki hala bişey yapmadı da :) yinede adamcagiz elindeki fırsatı kullanmışÖnce balıklı göle gidip balıklara yem verdik . Sonra ciğer yemeye gittik:) Urfa'da ne yapılır ki zaten başka![]()
Beklenti insanı yorar tavsiyem olsun size. Siz gidip tutun elinden ne yapmak istiyosanız yapın. En güzel benceGüzelmiş yinede bizimki hala bişey yapmadı da :) yinede adamcagiz elindeki fırsatı kullanmış
niye bir şey yapsın ki sonuçta onun katkılarıyla yaptınız bebeğiGüzelmiş yinede bizimki hala bişey yapmadı da :) yinede adamcagiz elindeki fırsatı kullanmış
Doğumundan bekleyin bence gülleri. Şimdi yapmak fuzuli bana göre tabi. Mesela balıklı göle gitmeyi ciğer yemeyi ben istedim:) Sonraki dönemlerde hep memlekete gitmeyi aş erdimBen bekledim açıkçası anlamli guzel bi not bi gul üzerinde fena olmazdı sonuçta ilk ama tabi hamilelik psikolojisi heralde bayagi içerledim
Beklenti içindeyim ama tirt ortada pek bişey yok hatta riskli devam eden bi gebelik keyif moral açısından bişeyler yapmış olsaydı fena olmazdı diye düşünüyorum kendi ağzımla bile dedim ama malesefBence çok tehlikeli bir konu açmışsınız, yeni hamilelik haberi aldıysanız şimdi eşinize karşı beklenti içine gireceksiniz.
Planlıydı ama hemen olmaz diye düşündü heralde. Adam bilmediği bikonuda nasıl süpriz yapsın :) süprizi senin yapman gerekmez mi ?Beklemediği bi anda demekki :)süpriz olmuş
Çünkü samimiyetaaa iyiymiş dedi. bende he valla dedim. odun bir çiftiz.