İlk Bebeğinizin haberinde esiniz ne süpriz yaptı ?

Beklenti içindeyim ama tirt ortada pek bişey yok hatta riskli devam eden bi gebelik keyif moral açısından bişeyler yapmış olsaydı fena olmazdı diye düşünüyorum kendi ağzımla bile dedim ama malesef :KK43:
ee adamda baba oluyor kolay mı siz ne yaptınız onun için? böyle abartılı beklentilere girip mutsuz olma sebebi yaratıyor çoğu kadın kendine. boşverin. çok ilgi istiyorsanız canım şunu çekti diyip yemek ısmarlatın kendinize.

İlk duyduğunda çok sevindi ama hediye çiçek falan almadı zaten bende hamileliğime o kadar sevinmiştim ki hediye aklımdan bile geçmedi. Fakat doğum günümde hamile olduğum için çok değerli bir hediye almıştı.:oops:

Beklenti içindeyim ama tirt ortada pek bişey yok hatta riskli devam eden bi gebelik keyif moral açısından bişeyler yapmış olsaydı fena olmazdı diye düşünüyorum kendi ağzımla bile dedim ama malesef :KK43:
Bu beklentiler zarar verir işte hamilesiniz zaten tadını çıkarmak varken niye bunları düşünüyorsunuz ki?
Ben hamilelik haberinde süpriz yapan hiç duymadım ama şimdi millet gelip yoluma güller döktü, hediye aldı, romantik yemek hazırladı vs anlatsa moraliniz bozulacak, benimki niye yapmıyor diye üzüleceksiniz iyice zaten hormonlar tavandır şimdi:)

Ben bekledim açıkçası anlamli guzel bi not bi gul üzerinde fena olmazdı sonuçta ilk ama tabi hamilelik psikolojisi heralde bayagi içerledim

Normalde böyle bir insan mı peki? Sabah uyandığınızda tatlı küçük notlar buluyor musunuz yatak ucunuzda?
Yani normalde böyle bir insan değilse kutlamak için bir yemeğe çıkarır en fazla.

beni miami ye tatile götürdü :KK45::KK45:
çok hoşsunuz gerçekten doğumda olur anca olursa :)

bide kaç haftalık gebesiniz ki hemen psikolojisine girdiniz
hayat çok kısa takmayın..

birşey yapmadık planlanan bir bebekti yani bana bile sürprz olmadı bile isteye kasten yaptık, eve gelince testi gösterdim sarıldık öpüştük bu kadar

doğum sonrası sana bakan bebeğe bakan, gerektiğinde hadi sen az uyu ben bebeğe bakarım diyen, daha sonrasında hastayken bakan, uyutan, yediren, yıkayan, oynayan, az bak diyip gözünün arkada kalmayacağı bir baba olursa alacağın en büyük hediye o, öyle olacak bir adamı baba yapıyosan ne mutlu sana

ben ona surpriz yaptım hamileyim diye:) valla hicde onun bana yapması aklıma gelmemisti dogduktan sonra yapar artık:))

Siz hamile oldugunuz haberini nasil bir sürpriz eşliğinde verdiniz? Direkt dan diye söylemediniz heralde? :işsiz:

ne sürprizi yapacak ki

bebek tüp bebek ile oldu ama hiçbir şey beklemek aklıma bile gelmedi

adam bana en güzel hediyeyi vermiş bebek oluyor daha ne olsun

beebk doğdu o zaman da bir hediye vs gelmedi

hatta ben hamile iken anneler günü oldu gittim kendime bir tunik aldım

oğlum aldı bana dedim giydim hamile iken

daha yolun başındasınız

beklentiye girmeyin

üzülmeyin, kırılmayın

Sürpriz zaten hamilelik haberi... Hiç böyle düşünmemiştim. Bu kadar beklenti içinde olursanız hep hayal kırıklığına uğrarsınız.

Benimki normalde öyle düşünceli, romantik ve süprizlere bayılan bir adam değildir. Ama nasıl olduysa işyerime 1 tepsi baklavayla gelmişti baba oluyorum diye diye. 2. hamileliğimde ise telefonda söyledim hıı tamam dedi sadece alıştı herhalde adam :)

Eşim çalışıyordu. Erken öğrendiğim için bana süpriz olmuştu ağlayarak telefonda haber verdim, o da ağladı başka da bir şey olmadı :)

Bence gereksiz bi beklenti. Ama gidip "hadi bu guzel haberi kutlayalim" diyebilirsiniz, bi yemek yiyebilirsiniz vs.

Back
X