İlk Bebeğinizin haberinde esiniz ne süpriz yaptı ?

Selm kızlar ilk bebek haberiniz de esiniz nasıl tepki verdi süpriz yaptı mı size haberi duyunca ?

Yanlız şunu anlamadım, bu durumda süprizi bizim yapmış olmamız gerekmiyor mu? :) Bebek haberini verdikten sonra açıkçası bir süpriz beklemedim. Ama eşim çiçek aldı tebrik amaçlı :)

Haberi verişim de malesef pek istediğim gibi olmadı. Hamilelikten şüpheleniyordum ama emin değildim. Sonra çok hasta oldum. 39 derece ateşle hastahaneye gittik eşimle. Doktor muayene etti. Kan testi istedi. Orada hamile olduğum çıktı. Ama odaya bu ihtimale karşı baştan yalnız girmiştim. Hastahaneden çıkınca "Baba oluyorsun!" Diyiverdim :)

Gebelik testi almıştı.
birlikte ögrendik yani
hediyede beklemedim.
bana hamileyken bir meyve almıştı adını söylemiyim
3 tanesine dünyanın parasını vermişti.
yani böyle durumlarda düşünmesi yeter :)

Ben hamile olduğumu eşimden öğrendim, tuhaf bir durumdu :) Gıda zehirlenmesi sebebiyle hastanelik olmuştum.. Doktor ilaç vermek isteyince korunmadığımızı söyledim. Başka bir serum verdi. O rahatlamayla uyumuşum. Serum vermeden önce kan tahlili yapmışlardı, gebeliğe de bakmışlar. Uykudan uyandım ki eşim hamilesin dedi :))

Sadece sarıldı öptü. Ben daha fazlasini da beklemedim. Sen de beklenti fazla bence. Boş yere üzme kendini hamilesin. Konunu kapattırsan iyi olur senin için. Buraya eşim söyle yaptı böyle yaptı diye güzel şeyler yazarlar ise daha çok üzülürsun benim ki niye yapmıyor diye.

Eşim bana süpriz yapmadı, sürpriz yaptı :p

İş yerime kocaman bir buket çiçek göndermişti sağolsun. Ama ilk söylediğimde inanmadı. Biraz daha bekleyelim garanti olsun, sonra üzülürüz diyip 1 hafta bekletti beni. İçim içimi yemişti.

Sonra doktor, evet gebelik kesesi oluşmuş, haftaya da canlılığı kontrol edeceğiz dedi. Çıktık odadan eşim hala, doktor hamilesin demedi. Değil misin? Canlılık kontrolü ne, canlı değil mi, bebek yok mu gibi art arda sorular sıralayıp beni gülme krizine sokmuştu :KK70:

Bu arada, beklenti içine girme. En büyük sürpriz zaten karnındaki evladın. Ona hamd et. Gerisi gelir :)

Biz doktorda öğrendik. Ağladı garibim.. ama o kadar yani ne bi hediye ne bi süpriz... Sinir oldum bak yine :D

Eşim tarafı kolay çocuk sahibi olamayan,yıllarca çocuk özlemi çekip tedavi gören insanlar.Ben evlendim ve birbuçuk ay sonra hamile olduğumu öğrendim.söyledim akşam yemeğinde...kıpkırmızı oldu.inanmadı.ertesi gün kan tahliline gittik.pozitifti.çook sevindi.tabii bende tripler.istersen test al bi kaç tane.iyice emin ol filan.:anneadayı::KK76:

Bir de Sudan çıkmış balık gibi oluyorlar.Bi beklentiniz olmasın.:KK53:

Sevinir böyle bir seyde ne sürpriz yapılır ki. İkimiz beraber sevindik.

Aslında ikimizde bir bebeğimiz olmasını istiyorduk:anne:.Ama yinede testi görünce elim ayagim titremeye başlamıstı,buz kesmiştim:):)yazık bana:KK48:
...ne bebek yani bir insan yetiştirmek,örnek olmak,dunyanın kötülüklerinden korumak,kim yapacak bunları eyvah ben mi:KK42:..Eşim sarılıp gülümseyerek beni optü,"Korkma"dedi"sen çok iyi bir anne olacaksın,annelik sana çok yakışacak:KK60:"hıımmm ben mi tabii yaa sanırım yapabilirim, yaparım dimiii:KK61:o gün eşimin verdiği manevi desteği hiç bir hediyeyle ölcemem:KK68:

Back
X