Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamileyim ilk bebeğim.kimseden beşik istemiyorum ama kaynanam kız ailesi alır demiş eşime.
şimdi söyleyin kızlar hangi taraf alır beşiği?
canım allah sabır versin var böle uyus kaynanalar çok şükür bizimki öle değil biz kendimiz alıcaktık ama eşim abisi ve ablasının ilk çocukları olduğunda onlara büyüyen karyola almış ve kayınvaldem eşime abinin de sana alması lazım gerekirse ben sölicem dedi ve söledi gerçekten ama oda biraz cimri açıkcası park yatak düşünüyormuş meyer almak için halbuki benim eşim onlara büyüyen karyola almış. sonra biz eşimle bi karyola beğendik biraz tuzluydu biz kendimiz alırız dedik kayınvaldem izin vermedi abin karşılıycak bi kısmını dedi bi karyola ve şifonyer aldık eşimle ortak ödiycekler güya ama daha taksit verdiğini duymadım bu arada görümcem de park yatak almak istedi ama benim ailem önceden düşünmüş park yatağı biz alıcaz dediler kendiliklerinden ve aldılar da bu arada benim annem de bebişime bi çok kıyafet aldı saolsun kayınvaldem battaniye yaptı süslü püslü falan insanın içinden geliyosa yapıyo ama öle yok kızın ailesi alsın yok bilmem ne bunlar hoş şeyler değil herkes istiyosa kendisi yapmalı sonuçta torun bu üstelik benim ailemde ilk torun o yüzden benimkiler de çok özeniyo
pek bilirler zaten işlerine geldimi adeti töreyi benim kayınvalidemde hep adetlerini tutar ama ne hikmetse adetlerin en ağırı hep kız tarafının bebeğin herşeyini kız tarafı yaparmış onlarda bide yetmezmiş gibi kayınvalideme kayınpederime görümcem kaynım eltim neyim varsa hepsine bohça düzecekmişim neymiş doğum yapmışım varmı böyle bi saçmalık siz bana yapın yapılacak bişi varsa herkesin adetiyse kusura bakmayın bizde böyle bi adet yok bohça filan beklemeyin dedim bende yaptırmak istedikleri herşeyi adet diye sürüyolar önümüze herkes içinden ne geliyosa onu alır verir kız tarafının torunuysa oğlan tarafınında torunu aman saçma sapan şeylerle nasıl geriyolar insanı boşver canım takma kafana herkesin imkanı neyse okadarını alır koyar daha iyisini istiyolarsa kendileri yapsın![]()