İlk bebek hareketleri

Ay darısı başıma inşallah:) tam şuanda dediğiniz gibi tatlı yiyip sol tarafıma yattım bekliyorum:) bebişlerimiz aynı haftalardalar Allahım kavuşmayo nasip etsin bekleyen herkese
Amim insallah canim bu arada endişelenmeyin aynı haftadaysak ayrıntılıya girdiniz mi içiniz rahat ederdi ben bi gun az hissetsem hastaneye koşuyordum 17 18 lerdeyken pskolojim bozuldu şuan Allahtan netleşti de endişelerim gitti hareket var mı göbege odaklanin ama

Ben de galiba 19 da hissetmeye başladım. İçimde bir şey patlıyor gibiydi o pıt pıtlar. Önceleri sadece geceleri sırt üstü uzandığımda hissederdim. Şimdi oturduğumda da hissediyorum. Dışardan karnımdaki hareketi görünür oldu. Yorgun isem çok az hareket ediyor. Diğer günler uyumak için onun sakinleşmesini bekliyorum :)

Ayrıntılıya haftaya giricem ve dediğiniz gibi o zaman tamamen rahat edicem inşallah bekleyen herkes sağlıkla alır kucağına hem çok heycanlı ve güzel hemde çok endişe ettiren bi süreç keşke her gün ultrasona girsek

Ay ne güzel onun hareketlerini dinlemek görmek

Benimkinde de tatli yada sol taraf ise yaramiyor. Ayakta otururken sirt ustu yatarken falan oynuyor
Bi şekilde hissettirsinlerde:) yöntemini farkedince hep o yapılur hissetmek için:) bende eminim artık hissediyorum ama öyle tekme falan değil inşallah onlarıda hissederim yakında

15 hafta +2 günlükken hissetmiştim ilk hareketini. Sağ tarafım şişmişti bir an da sonra eski haline geldi. Yer değiştiriyordu galiba. 21.haftadan sonra dışarıdan bile görebiliyorsunuz bazen ama şöyle bir durum var ben çok zayıfım. Daha kilolu hanımlarda daha zor hissedilebiliyormuş. Yağ dokusu fazlalaştıkça anlamak zor oluyor

Evet araştırırken bende öyle okumuştum ben çok zayıf değilim belkide gerçekten onun etkisidir hissetmeye başladım ama öyle dışardan görünmüyo pek ve aşırı hareketli bi bebek değil gibi inşallah oda olur yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…