- 19 Ocak 2024
- 116
- 149
- 18
- 40
Merhaba, ben de 10 Ocakta 3. gün embriyosu transferi oldum. 19 Ocakta test sonucum 112 çıktı. Baktırabilirsin sen de. 23 Ocakta düzenli artmış mı onu görürsün.Merhaba arkadaşlar her gece saatlerce bu başlıkları ve yorumlarınızı okumaya başladım bu kadar takık olduğumu hiç bilmiyordum. 11 ocakta 3.gün taze embriyo transferi oldum. Doktor da 12 gün beklememi söyledi test için. Hiç o kadar beklemek istemiyorum acaba kaçıncı gün kan testi yaptırsam belki bi sonuç alabilirim ne önerirsiniz
Merhaba baktım maalesef negatif çıktı sonuç. Sizinki dondurulmuş embriyo muydu bir de kalitesi bey
Merhabalar benim de değerlerim size yakın, trasnferden sonra 7. Gun beta 177 cıktı , diğer arkadaslara göre fazla geldi bana da , cift embriyo konuldu ondan mı acaba , sizin epey olmus ama ne durumdasınız, cift miydi sizin deTransfer sonrası 3.gün silik çizgi görmüştüm 5.gün 44 iki gün sonra 173 sonraki hafta kese 2 gün öncede kalp atışı ile devam ediyoruz
Benim tekti şuan 34 haftalık hamileyim herkestr değerler farklı artıyo canım ona bakma hiç ikiz olup betası düşük olanda var betası yüksek olup tek olanda varMerhabalar benim de değerlerim size yakın, trasnferden sonra 7. Gun beta 177 cıktı , diğer arkadaslara göre fazla geldi bana da , cift embriyo konuldu ondan mı acaba , sizin epey olmus ama ne durumdasınız, cift miydi sizin de
Canım saglıkla kucaklarımıza alalım insallah bebeklerimiziBenim tekti şuan 34 haftalık hamileyim herkestr değerler farklı artıyo canım ona bakma hiç ikiz olup betası düşük olanda var betası yüksek olup tek olanda var
Bence hamilesin herkesin beta değeri değişiyo yeni tutunduysa özellikle önemli olan 2 gün arayla verdiğin değerin yükselmesi çünkü bu platformda çok gördüm 12.gün betası 2 lerde çıkıp regli zamanı geçince betası yükselen. Çok fazlada ilaç kullanıldığı için özellikle her şey çok farklı çıkabiliyor 2 gün sonraki değerinde 2 3 katına çıkması dileğiyle kuzumMerhaba arkadaşlar ben 11 Haziran'da transfer oldum benim transfer günü hariç 9.gunde erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonra kan testi verdim aynı gün içinde 10.49 çıktı yine gebelik testi yaptım yine pozitif çıktı benim kafama takılan bu şekilde düşük çıkması normalmi beta HCG nin benim kafam çok karıştı lütfen bana bilgisi olanlar yazabilirmi ben şimdi hamile miyim degilmiyim . Şimdiden Hepinizden Allah razı olsun Rabbim isteyen herkeze nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın çok zor bir durum yaşayanlar daha iyi anlayacaktır beni .
Amin kuzum inşallah haber ver tek mi oldu iki mi merak ettimCanım saglıkla kucaklarımıza alalım insallah bebeklerimizitsk ediyorum cevabın için
Amin canım benim saglıkla gelsin bebeklerimiz, ederim canımAmin kuzum inşallah haber ver tek mi oldu iki mi merak ettimrabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Naptın canımAmin canım benim saglıkla gelsin bebeklerimiz, ederim canım
Ay gözün aydın kuzum sevindim hadi allah tamamını erdirsin inşallahİki kese var canım
Aminnn canım benim saglıkla alalım bebeklerimizi kucagımızaAy gözün aydın kuzum sevindim hadi allah tamamını erdirsin inşallah
Merhabalar,sonucunuz ne oldu acaba?inşaallah artarak devam etmiştirMerhaba arkadaşlar ben 11 Haziran'da transfer oldum benim transfer günü hariç 9.gunde erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonra kan testi verdim aynı gün içinde 10.49 çıktı yine gebelik testi yaptım yine pozitif çıktı benim kafama takılan bu şekilde düşük çıkması normalmi beta HCG nin benim kafam çok karıştı lütfen bana bilgisi olanlar yazabilirmi ben şimdi hamile miyim degilmiyim . Şimdiden Hepinizden Allah razı olsun Rabbim isteyen herkeze nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın çok zor bir durum yaşayanlar daha iyi anlayacaktır beni .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?