- 10 Kasım 2020
- 2
- 0
- 36
- 32
Merhaba , benimde dondurulmuş 3. gün embriyosu 11. günde 12,17 geldi. Açıkçası ümitsizliğe kapıldım.Benim 3. Gün embriyosuydu. 11. Gün 17 ile öğrendim.
Benim değerlerim yavaş artıyordu. Geç tutunma oldu bende.Merhaba , benimde dondurulmuş 3. gün embriyosu 11. günde 12,17 geldi. Açıkçası ümitsizliğe kapıldım.
Sizin değerlerinizde bir değişiklik oldu mu ?
Ne mutlu sağlıkla büyüsün bebeğinizBenim değerlerim yavaş artıyordu. Geç tutunma oldu bende.
11. Gün 17
13 Gün 26
16. Gün 99
19. Gün 310
21. Gün 502 çıkmıştı.
Doğum yaptim bebeğim 7,5 aylık oldu çok şükür.
Sonucunuz ne oldu merak ettmmmerhaba kizlar bende bisey sorabilirmiyim , tup bebek yaptirdim pazartesi 2 dondurulmus embryo transfer edildi, histeroskopi ameliyati oldum. Transferden sonra 4cu gun hastanedeydim kan verdim bos durmayim diye bisey cikmayacagini bilerekten 0.39 cikti bugun 6ci gun verdim 6.76 cikti doktor gebelik baslamis dedi6ci gun aslinda cok cok erken test vermek icin ama dayanamadimmmm .
6ci gun beta hcg kan’a gecmeye basliyormus. Bana dua edermisinizzzz
6ci gun kan veren varmi aranizda?
Merhaba canimSonucunuz ne oldu merak ettmm
Çok güzel sevindim adınıza inşallah sağlıkla kucağınızada alırsınızMerhaba canim
10cu gun 89 cikti
4 gun sonrada 231 oldu
Doktorum olumlu konustu haftaya keseyi gormeye git dedi.
Yuzde 60 artis olmasi yetiyormus 2 gunde.
InsallahhhhhÇok güzel sevindim adınıza inşallah sağlıkla kucağınızada alırsınız
Benim transferin 3. Ve 4. Günü çok şiddetli bacak ve bel ağrılarım olmuştu geceleri uyuyamadım 5. Gün de erken gebelik test yaptım ikinci çizgi çıktı sonra aynı gün kan verdim 68 çıktıMerhaba
4 ocak 2024 te bir tane dondurulmus 5. Gun embryomuz transfer edildi. Henuz 2.5 gun gibi ama bu kadar erken herhangi bir belirti yasayan oldu mu acaba? Cook hafif sizlama ve arada bir yanma hissi gibi ama cok hafid.
Tüp bebek transferi sonrası transferin kaçıncı gününde test yapıp kaç beta hcg ile öğrendiğimizi yazalım. Çok düşük değer ile öğrenenler umut olsun
Ben transferin 5.günü idrarda çok silik 6.günü beta 22,63 ile öğrendim.Henüz ikinci kan testini vermedim.Ben
Benimde cuma 84 bugün 116 inşallah artar geç tutunmadan dolayı mı böyle oluyorBenim değerlerim yavaş artıyordu. Geç tutunma oldu bende.
11. Gün 17
13 Gün 26
16. Gün 99
19. Gün 310
21. Gün 502 çıkmıştı.
Doğum yaptim bebeğim 7,5 aylık oldu çok şükür.
3.gün embriyosu taze transferTüp bebek transferi sonrası transferin kaçıncı gününde test yapıp kaç beta hcg ile öğrendiğimizi yazalım. Çok düşük değer ile öğrenenler umut olsun
Ben transferin 5.günü idrarda çok silik 6.günü beta 22,63 ile öğrendim.Henüz ikinci kan testini vermedim.
Merhaba bende benzer bi durum yaşıyorum 10. Gün 4,82 çıktı değerim artış gösterme şansı var mı acaba sizde nasıl ilerledi süreç merak ediyorum yarın tekrar kan vercemGeç ve düşük beta ile öğrenenler için iyi bir haber
Benim 6.gün verdiğim testten sonra artarak ilerlediMerhaba bende benzer bi durum yaşıyorum 10. Gün 4,82 çıktı değerim artış gösterme şansı var mı acaba sizde nasıl ilerledi süreç merak ediyorum yarın tekrar kan vercem
İnşallah geç tutunmayla alakalı biseydir artar değerlerim teşekkür ederimBenim 6.gün verdiğim testten sonra artarak ilerledi2 gün sonra tekrar kan testi verin ilaçları bırakmayın inşallah tutunmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?