Benim ikizler tüp bebek 5. Haftada 650 cıkmıştı, seninki üçüzmü yoksaTam 5. Hafta
Benim ikizler tüp bebek 5. Haftada 650 cıkmıştı, seninki üçüzmü yoksabenim sonuc icin hemşire ikiz olabilir ama ümitlenme ultrasonu bekle demisti, senin deger cok yüksek Allah gönlüne göre versin. Şimdi diger yorumları gördüm deger normal yazmışlar enterasan, hakkına hayırlısı olsun.
5. haftada 4000 de normal tek için. bazı tek gebelıklerde 3 kat da gorulur. kısıye ozel o bhcg . tek bebek gıbı artıp ıkız olan da var . :) rabbım hayrlı olanı versın . ben kendım cıft yumurta ıkızıyım ve 1hafta once olusmusum. 1 hafta fark olan bebeklerde bırı 5 bırı 4 olcak bhcg sıde ona gore olur. ılla 4 e katlamaz gıbı geldı bana.. ınsallah benım de ıkızım olur :) allah cogul gebelıgı olan herkese de sabır versın :) ama ne ka mukemmel dimi:)Evet banada normal geldi, sizinkiler yuksek mi cikmisti.
Benim adetim 4 gün gecikince 128 diKizlar BHCG degerleriniz kacti, kac haftaliktiniz, kac haftalikken ikiz oldugunu ogrendiniz?
5. Haftada 650 mi canim artisi nasildi peki insaAllah canim ya rabbim cumlemizin gonlune gore versin evet herkes normal cikmis dedilerBenim ikizler tüp bebek 5. Haftada 650 cıkmıştı, seninki üçüzmü yoksabenim sonuc icin hemşire ikiz olabilir ama ümitlenme ultrasonu bekle demisti, senin deger cok yüksek Allah gönlüne göre versin. Şimdi diger yorumları gördüm deger normal yazmışlar enterasan, hakkına hayırlısı olsun.
Ikizmiydi canimBenim adetim 4 gün gecikince 128 di
Amiin canim insaAllahh5. haftada 4000 de normal tek için. bazı tek gebelıklerde 3 kat da gorulur. kısıye ozel o bhcg . tek bebek gıbı artıp ıkız olan da var . :) rabbım hayrlı olanı versın . ben kendım cıft yumurta ıkızıyım ve 1hafta once olusmusum. 1 hafta fark olan bebeklerde bırı 5 bırı 4 olcak bhcg sıde ona gore olur. ılla 4 e katlamaz gıbı geldı bana.. ınsallah benım de ıkızım olur :) allah cogul gebelıgı olan herkese de sabır versın :) ama ne ka mukemmel dimi:)
Yok canım tek kese gördü doktor yani tek yumurtada olur mu bilmiyorum ama değerlerimde öyle aşırı yüksek değil normal gebelikte olması gibiIkizmiydi canim
Anladim canim hakkimizda hayirlisiYok canım tek kese gördü doktor yani tek yumurtada olur mu bilmiyorum ama değerlerimde öyle aşırı yüksek değil normal gebelikte olması gibi
Amin kuzumAnladim canim hakkimizda hayirlisi
Butun ikiz gebeliklerde artis iki kattan fazla oluyor sanirimTransfer sonrası ilk test 218
İki gün sonra 613
Katlanması iki kattan fazlaydı sadece ikiz hamileyim.
Tüp bebek olduğu icin 1 defa bhcg bakıldı. Sanırım 15 gün sonra ultrasonla muayeneye gitmistim ondada ikiz oldugu kesinlesmisti.5. Haftada 650 mi canim artisi nasildi peki insaAllah canim ya rabbim cumlemizin gonlune gore versin evet herkes normal cikmis dediler
Anladim canim cok tesekkur ederim usg de gordugunuzde kac haftaliktiTüp bebek olduğu icin 1 defa bhcg bakıldı. Sanırım 15 gün sonra ultrasonla muayeneye gitmistim ondada ikiz oldugu kesinlesmisti.
Merhabalar! Benim adete 2 gün varken ilk değerim 16.40 tı. Daha öncesinde 2 kimyasalım var. Bu da kimyasal diye düşünürken üç gün sonra değerim 196 çıktı. Ardından yine 3 gün sonra iki damla kadar kanamam oldu. Dr yine hcg istedi ve 630 çıktı değerim. Kanamam sadece iki damla şeklinde devam etti bugün. Merak ettiğim şu: evimde (laboquıck) idrar testlerimi her gün yapıyorum. Fakat gün be gün koyulaşan ikinci çizgimin her gün hafifte olsa açık renge dönüştüğünü görüyorum. İdrar tahlilleri yanıltıyor olabilir mi? Yoksa değerlerim düşmeye mi başlıyor. Böyle bir durum yaşayan var mıdır? Testlerimi yüklüyorum. Yorum yapabilen Var ise bana yardımcı olabilir misiniz lütfen.
Mrb canimTransfer sonrası ilk test 218
İki gün sonra 613
Katlanması iki kattan fazlaydı sadece ikiz hamileyim.
Merhaba hayırlı olsun sonuçlarınız çok güzelMrb canim
Benim catlama ignemin 14 gunu 61 cikti 2 gun sonra 313 cikti 4gun sonra 2200 cikti degerim herkez cok yukselmiş dediler sizce ikiz gebelik olabilir mi
Tabi ultrasyonda kesin olarak belli olur daha gitmedim doktora
Saol canimMerhaba hayırlı olsun sonuçlarınız çok güzelolabilir tabi ki fakat bu Betahcg kişiden kişiye çok değişiyor benimkinden çok daha fazla artış olup tek hamile arkadaşlarla konuşmuştum forumda. İnş gönlünüzden nasıl geçiyorsa öyle olur doktora gittiğinizde benide etiketleyin ❤❤
Yaa o zaman sizin bencede ikiz çünkü iki yumurtada çok yakınmış aynı anda döllenmiş olma ihtimali oldukça yüksekSaol canim
Bide ben catlama ignesi kullanmiştim 2yumurtam vardi biri 19 mm biri 17 mm ydi doktor yarin catlama ignesi vurdur dedi
Bide benle ayni gun igne olan arkadasimin ayni gunde kan verdik onun 37 cikti benim 61 cikti 2gun sinra verdik ayni anda bnmki 313 cikti onunki 120 cikti tabi dollenmeye gorede degişir ama herkez yuksek buldu benimkimi cok merak ediyorum daha gitmedim dojtora insallah sagliklidir bebegimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?