- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
Biri sagda biri solday diYaa o zaman sizin bencede ikiz çünkü iki yumurtada çok yakınmış aynı anda döllenmiş olma ihtimali oldukça yüksekBirbirlerini yanlız bırakmamışlardır
kız sen hamile misin ayy çok sevindim :)Biri sagda biri solday di
İnsallah desiginiz gibi olur
Doktora gittimde haber veririm sana dua et bnm icin canim
Evet canim sana soylecektim bu aralar fazla girmiyom midem falan bulaniyokız sen hamile misin ayy çok sevindim :)
canım benim tüp bebek transferi yaptırdım çarşamba günü pazartesi günü kan testi vereceğim ona göre öğreneceğim ..Evet canim sana soylecektim bu aralar fazla girmiyom midem falan bulaniyo
İnsallah bu ay senin guzel haberini alirim ❤
Benimde umudim yoktu kesin bu ayda yok dedim ama hamileymişcanım benim tüp bebek transferi yaptırdım çarşamba günü pazartesi günü kan testi vereceğim ona göre öğreneceğim ..
hamile miyim değil miyim diye bakalım çok ümidim yok kısmet bu işler
aynen tüp bebek yatırdık ama benimde umudum yok neden dersen transferden sonra hiç yatırmadılar kalktımBenimde umudim yoktu kesin bu ayda yok dedim ama hamileymiş
İnsallah olur bu sefer seninki pazartesi kan mi vercen
Ben tup bebek bilmedigim icin bilmiyorum canimaynen tüp bebek yatırdık ama benimde umudum yok neden dersen transferden sonra hiç yatırmadılar kalktım
yani evet bebeği koyduktan sonra yatmamız gerekirdi yoksa bebek tutunmaz kiBen tup bebek bilmedigim icin bilmiyorum canim
Yatirmasimi lazimdi peki
Sende yatsaydin keşke canimyani evet bebeği koyduktan sonra yatmamız gerekirdi yoksa bebek tutunmaz ki
Ben yatmak ıstedim ama yatırmiyorlar hic insallah tutmustur ya çok moralim bozukSende yatsaydin keşke canim
Sonucta okadar para verdin
İnşallah canimBen yatmak ıstedim ama yatırmiyorlar hic insallah tutmustur ya çok moralim bozuk
Tek canim benim ki kesenin biri kaybolduEmirim19 transfer sonrası 11. Gün 997, 13. Gün 2090 dı. Transferin 20. Günü çift keseyi gördük ne oldu sizin sonuç?
Ne zaman gideceksin dr a canimİnşallah canim
Bi bakmişsin hamilesin
Hemen kotuyu duşunme
Bu cuma degil o bur cuma ama daha belli degilNe zaman gideceksin dr a canim
Merhabalar, sonucunuz nedir acaba? Bende ilk defa tüp bebek denedim ve benide 20 dakika yatırıp sonra yolladılar. Bir etkisi olmuşmudur acaba çok merak ettim şimdiaynen tüp bebek yatırdık ama benimde umudum yok neden dersen transferden sonra hiç yatırmadılar kalktım
Evet canım sonucum olumsuz oldu maalesefMerhabalar, sonucunuz nedir acaba? Bende ilk defa tüp bebek denedim ve benide 20 dakika yatırıp sonra yolladılar. Bir etkisi olmuşmudur acaba çok merak ettim şimdi
Çok üzüldümEvet canım sonucum olumsuz oldu maalesef
Amin canım inşallah güzel şeyler olacağına inanıyorum Allah ım hepimize birer evlat nasip etsinÇok üzüldümİnşallah en doğru zamanda o güzel mutlu haberi alırsınız Yaşadıklarımız maalesefki zor ancak güçlü olmak zorundayız İnşallah karşılaştığınız son olumsuz sonuç olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?