- Konu Sahibi agresifkiz
-
Evlende gel yavrum
En onde yerimi aldim :)
Gereksiz tartışma çıkmasını istemiyorum sadece insanlardan yardım istedim tecrübesiz olduğum bir konuda. Başka yerlere çekmeyin lütfen.
Kendi özgür iradeniz tabiki ,kimse sizi yadirgamaz tek diyeceğim kendiniz istediğiniz için yaşayın ve hiçbir zaman pişmanlık duymayin...
Benim hormonal problemlerim olduğu icin o hap,iğne vs olaylara doktor izin vermedi .Diğer iki yöntemle idare ediyoruz mecburen
Aslında en güzelini yaptıklarını düşünüyorum. Fikir alışverişinde bulunup uygun olunup olunmadigini konuşmak bence çok yararlı. İki kişinin kararı birlikte vermesinden daha güzel ne olabilir:) bir anlık şehvete kapilmaktansa :)Neden birlikte olmak istediginizi konuştunuz konusarak mi oluyor bu işler? Merak ettim de.
Hmm.. bağ senin bahçe seninama madem kararınızı verdiniz bence erkek arkadaşın bir zahmet korunsun...bu iki tarafın sağlığı için son derece yararlı.
Doktora danışın tabi ama hap işine çok girmeyin derim yine de vücudun hormon dengesi bozuluyor .Gebeliği engelleyici bir dış etken veriliyor bu da genelde hormon içeriğini bilmiyorum ama prolsktin hormonu mesela gebeliği ilk etapta engelleyen bir hormon .Bende tahlil yaptıracağım zaten doktorlar görüşüp eğer hapta karar kılarsam.
Teşekkür ederim.
Pişman olmayın yeter,
Erkek arkadaşınız bir zahmet korunuversin. Geri çekilme korunma yöntemi değildir.
En oluru ve normali o .. erkek arkadaşınız bu konuda lütfen bencillik yapmasin.o sevmiyor diye vücuduna ekstradan bir müdahale olacağına bir zahmet bazı zevklerinden feragat etsinBenimde düşüncem aslında bu yönde ilaç beni düşündürüyor zararı var mıdır diye. Neden kendime zarar vereyim sonuçta eğer öyle bir şey varsa. Ama internette bilgi kirliliği çok fazla net bir bilgiye ulaşamadım.
Teşekkür ederim.
Neden birlikte olmak istediginizi konuştunuz konusarak mi oluyor bu işler? Merak ettim de.
Anlasmali seksi ilk defa duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?