İlk birliktelik?

erkeğin korunması en saglıklısıdır.evlenirken bazı testler yapılır.bu testler esler birbirine hastalık bulastırmasın diye yapılır ve aslında test sayısı da azdır nice bulasıcı hastalık var...
cinsel yolla bulasan hastalıklar diye arayın tumu erkek korunmalı diyecek ki bazen o bile yetmez
erkek korunacaksa kondomun ambalajını tırnakla yada makasla acmayacak ki kondoma zarar vermesin
her ihtimale karsı sizde ertesi gun hapı alırsınız olay biter
namus dersi verenlere de kulak asmayın saglıgınızı dusunerek hareket edin erkekler (genelde) cinsel deneyimleri oluyor.bulasıcılık ilk onlardan gelebilir.kendinizi koruyunuz derim.
mutluluklar

Geç kalmamışımdır umarım.
Ayrılma ihtimaliniz var sonra yeniden bir adama aşık olunca çok üzülürsün.
İlla istiyorsanız yüzeysel yaşayın, ileri gitmeyin.
Kendini eşine emanet etmek mükemmel bir duygu bence, sana dokunan tek adam düşün bunları.
Ona dokunan tek kadın da siz miydiniz acaba 😂

23 yaşındayım.
Güvenmemekten kastım ona güvenmemek değil. Erkek arkadaşıma güvenim tam tabi ki ama geri çekilme yöntemine güvenemiyorum. Garantisi yok bence ve riskli geç kalırsa falan. Bence bu bir korunma yöntemi olamaz yani.
Teşekkür ederim.
Kadın doğumcuya gidip hapa baslayın. Ben 6 sene hap kullandım(evlenmeden önce de aktif bir cinsel yasamım vardı). Hapı bıraktıktan 5 ay sonra hamile kaldım. Hapı nasıl kullanman gerektiğini Dr anlatır zaten. Haptan sonra da tüm sivilcelerim geçti yüzüm kaymak gibi oldu valla tavsiye ederim

Öncelikle en başında belirteyim kimsenin beni yargılamasını istemiyorum, özgür irademle aldığım bir karar neticesinde ortaya çıkan problemimi buraya açıp ilgilenenlerden yardım isteyeceğim sadece. Konunun başka yerlere kaymasını istemiyorum.

Akıl almak istediğim konu ise şudur, erkek arkadaşımla yakın zamanda bir beraberlik yaşamaya karar verdik ancak benim ilk beraberliğim olacak. Kafamı kurcalayan soru da şu nasıl korunmalıyız? Düşünüyorum işin içinden çıkamadım. Erkek arkadaşım prezervatif istemiyor. Geri çekilme dedi ama ben o yönteme güvenemem. Hapa gelince nedense zararlıymış gibi hissediyorum vücuduma zararı olur mu diyorum. Ki olursa doktor kontrolünde ve bazı tahlillerden sonra kullanacağım. Kafam allak bullak ve kendimi çok tecrübesiz hissediyorum. Hiç cinsel birlikteliği bu açıdan düşünmemiştim bu insanlar neyle korunuyor nasıl oluyor en zararsız ama etkili yöntem hangisi yardımcı olabileceklerden mesaj bekliyorum. Teşekkür ederim.
Kaç yaşındasınız acaba

Öncelikle en başında belirteyim kimsenin beni yargılamasını istemiyorum, özgür irademle aldığım bir karar neticesinde ortaya çıkan problemimi buraya açıp ilgilenenlerden yardım isteyeceğim sadece. Konunun başka yerlere kaymasını istemiyorum.

Akıl almak istediğim konu ise şudur, erkek arkadaşımla yakın zamanda bir beraberlik yaşamaya karar verdik ancak benim ilk beraberliğim olacak. Kafamı kurcalayan soru da şu nasıl korunmalıyız? Düşünüyorum işin içinden çıkamadım. Erkek arkadaşım prezervatif istemiyor. Geri çekilme dedi ama ben o yönteme güvenemem. Hapa gelince nedense zararlıymış gibi hissediyorum vücuduma zararı olur mu diyorum. Ki olursa doktor kontrolünde ve bazı tahlillerden sonra kullanacağım. Kafam allak bullak ve kendimi çok tecrübesiz hissediyorum. Hiç cinsel birlikteliği bu açıdan düşünmemiştim bu insanlar neyle korunuyor nasıl oluyor en zararsız ama etkili yöntem hangisi yardımcı olabileceklerden mesaj bekliyorum. Teşekkür ederim.
Başlat ilk denemense çok başarılı da olamayabilirsiniz. Benim için gerçekten zordu. Etrafımdan duyduğum kadarıyla da ilk birliktelikte başarılı olan az kişi tanıyorum. Bunu başarabilirseniz de kesinlikte partnerini ikna et ve prezervatif kullanın derim. Hem hijyen ve sağlık açısından gerekli hem de güvenilirlik oranı yüksek.

Bence sevgii sıfatında biriyle bu kadar özel şeyleri yaşamaya harcamaya değmez. İyi düşün demiyorum bence hiç kalkışma. Bu yüzden çook pişman olan insan var. Eğer çok sevigosanız evlenin yaşınız da uygun

Yine seviyesiz, namus algılarını millete dayayan yorumlarla dolmuş burası. Artık Mune bu yorumlara da bi kısıtlılık getirilmeli bence. İnsanlar alay edilecek diye konu açmaya çekinir oldu :)) madem ters geliyor artık alışın buna konuyu terkedin çok zor olmasa gerek.

Bu işler oturup konuşulma ile oluyor evet ve daha güzel oluyor bence. Ben çok taktir ettim açıkçası. Bende yapmak istediğimde öyle yapacağım ki yapmaya çalışıyorum olmuyor ayrı mesele.
Her yönüyle konuşun neler isteyip nasıl yapmanız gerektiğini de araştırın bence. Ama erkek arkadaşınızın korunması çok daha mantıklı bana göre. O haplar sonuç olarak hormonlarınızla oynuyor.
Umarım güzel bir deneyim olur sizin için pişman olmazsınız :)

23 yaşındayım.
Evet bende kendime zarar vermek istemiyorum ama hapların ciddi zararları var mı bilmiyorum. Elbette ki yan etkileri vardır buna değer mi bilemiyorum.
İyi niyetini için teşekkür ederim.
Hap her türlü hormondur bi şekilde vücudun sistemini değiştiriyorsun ve bunun zararı hiç yok diyen birinin alnını karışlarım.. Prezervetif tek seçenek olsun bence öyle istemiyorumla bilmemneyle olmaz bu işler. Bu arada ilk birliktelik için(daha doğrusu ilk belki 1 yıl) de çok doğru bi prezervatif seçmeniz lazım çünkü hepsi sizin için rahat ve konforlu olmayabilir. Bir de latex alerjisi (malesef bende var) olmamasına da özen gösterin.

Bence ilk ilişkide kondom kullanmayın acı verebilir. 1 seferliğe mahsus ertesi gün hapı kullanın ilk ilişki için. Sonra kondoma geçersiniz.

Kendinizi düşünün erkek arkadaşınzn korunmak istememesinin tek sebebi daha fazla zevk almaktan başka bişey olamaz ancak siz vücudunuza bı ilaç alacaksnnz ne gerek var daha bekar bı insansnz doğum kontrol hapına falan ayrıca sadece hamile kalıp kalmama mevzusu değil bu saglignz içi. Herhangi bir hastalık en basit olanı enfeksiyon olmaması için erkek arkadasinz bi zahmet korunsn Alişsn bu duruma.

evli olmadığın için pişmanlık garanti bence
evlenince anlarsın ( aynı kişiyle evlensen bile )
ertesi gün hapı kullan ?

Back
X