İlk birliktelik?

Memnun musun? Yan etki vs oldu mu? Süreç nasıl ağrı acı oldu mu? Dışardan belli oluyor mu? Sorularım bu kadar teşekkürler :KK66: :)
Konunun içine dalıyorum da konu sahibi kusura bakma :))

Evet
Bedava dediler hemen atladım ben de :KK70:
Östrojen yok içinde sadece progesteron var
Bir de kusma, sindirim sistemi gibi şeylerden etkilenmiyor diye daha güvenli geldi bana (direkt kana karışıyor deri altında)
Yan etkisi herkeste değişiyormuş
Benim reglim durdu, arada damlama şeklinde oldu başka bir yan etkisini görmedim
Soğuk bir madde sıkıyorlar, 2 snde yerleşiyor zaten
Sonra 2 gün sudan uzak durması gerekiyor
O ara dokundukça sızladı biraz
Dışarıdan belli olmuyor :KK48:

Öncelikle en başında belirteyim kimsenin beni yargılamasını istemiyorum, özgür irademle aldığım bir karar neticesinde ortaya çıkan problemimi buraya açıp ilgilenenlerden yardım isteyeceğim sadece. Konunun başka yerlere kaymasını istemiyorum.

Akıl almak istediğim konu ise şudur, erkek arkadaşımla yakın zamanda bir beraberlik yaşamaya karar verdik ancak benim ilk beraberliğim olacak. Kafamı kurcalayan soru da şu nasıl korunmalıyız? Düşünüyorum işin içinden çıkamadım. Erkek arkadaşım prezervatif istemiyor. Geri çekilme dedi ama ben o yönteme güvenemem. Hapa gelince nedense zararlıymış gibi hissediyorum vücuduma zararı olur mu diyorum. Ki olursa doktor kontrolünde ve bazı tahlillerden sonra kullanacağım. Kafam allak bullak ve kendimi çok tecrübesiz hissediyorum. Hiç cinsel birlikteliği bu açıdan düşünmemiştim bu insanlar neyle korunuyor nasıl oluyor en zararsız ama etkili yöntem hangisi yardımcı olabileceklerden mesaj bekliyorum. Teşekkür ederim.
Şimdi modernlik bu oluyor sanırım . Neyse reklamı bile var çocuklara actigim videonun içinden bir reklam çıkıyor ertesi günü hapı çok korkuyorsan spirall tak

Sonrasind Pişman olacaksanız hic kalkışmayın. Bunu yaşadınız diye terketmez flan da sanmayın. Genital estetik bolumune giirn forumda bir suru caresiz kiz var hymenoplasti ameliyatı geçirip bunalima giren

Prezervatifi kabul etmeme sebebi ne yani 10 yıldır böyle kounuyoruz bir kere cik cik etmedi eşim ve hiç bir sorun yaşamadım

Öncelikle en başında belirteyim kimsenin beni yargılamasını istemiyorum, özgür irademle aldığım bir karar neticesinde ortaya çıkan problemimi buraya açıp ilgilenenlerden yardım isteyeceğim sadece. Konunun başka yerlere kaymasını istemiyorum.

Akıl almak istediğim konu ise şudur, erkek arkadaşımla yakın zamanda bir beraberlik yaşamaya karar verdik ancak benim ilk beraberliğim olacak. Kafamı kurcalayan soru da şu nasıl korunmalıyız? Düşünüyorum işin içinden çıkamadım. Erkek arkadaşım prezervatif istemiyor. Geri çekilme dedi ama ben o yönteme güvenemem. Hapa gelince nedense zararlıymış gibi hissediyorum vücuduma zararı olur mu diyorum. Ki olursa doktor kontrolünde ve bazı tahlillerden sonra kullanacağım. Kafam allak bullak ve kendimi çok tecrübesiz hissediyorum. Hiç cinsel birlikteliği bu açıdan düşünmemiştim bu insanlar neyle korunuyor nasıl oluyor en zararsız ama etkili yöntem hangisi yardımcı olabileceklerden mesaj bekliyorum. Teşekkür ederim.
Bende şunu hiç anlamıyorum yok kocam prezervatif istemiyo yok sevgilim istemiyo
Bu nasıl bi bencilliktir ya

İlişki öncesi kullanılan ovüller var.
Doğum kontrol hapının ovül versiyonunu düşün.
İnternete ilişki öncesi ovül yaz çıkar

Prezervatif tabii, hem hastaliktan hem de bebekten korur.
Ayrica seni onemseyen bi erkek geri cekilerek korunmayi teklif bile etmemeliydi. Bu hanzoyla yasama ilk iliskini.
Ben deri altı implantı taktırdım
3 sene kafa rahat :KK45:
Hap gibi her gün hatırlamana da gerek yok
Bir kere taktırıyorsun 3 yıl gidiyor
Ben de dusunuyordum hatta neredeyse karar kilmistim ama pihti atmasiyla ilgili bi iki haber okuyunca korktum. :( ne kadar oldu taktirali? Bu konuda doktor bi bilgi vermis miydi?

Ben evliliğimin ilk yılında hapla korundum en sağlamı da o bence. Ama bedava hapları kullanma. Benim kullandığımın fiyatı şu an 40 tl sanırım

Kondomla korunmalısın. Sadece gebelikten değil hastalıklardan da korunacaksın. Hap tümden zararlı değil ama onu kullanmaya önceden başlaman ve çok özenli olman gerek. Geri çekilme bir korunma yöntemi değil. Kondom kulanın ince olanlarından. Seni yargılayan keko cevaplara ise hiç kulak asma.

Prezervatif tabii, hem hastaliktan hem de bebekten korur.
Ayrica seni onemseyen bi erkek geri cekilerek korunmayi teklif bile etmemeliydi. Bu hanzoyla yasama ilk iliskini.

Ben de dusunuyordum hatta neredeyse karar kilmistim ama pihti atmasiyla ilgili bi iki haber okuyunca korktum. :KK43: ne kadar oldu taktirali? Bu konuda doktor bi bilgi vermis miydi?

Bütün hormonal kullanımlarda riski söylüyorlar
Dolaşım sistemi probleminiz var mı
Migren var mı
Hepsini sordu doktor
Bir de o risk daha çok östrojen + progesteronda oluyormuş
Bu sadece progesteron
1 ay olmak üzere taktıralı

Bir de konusarak karar vermisler.Sevgilisi karar vermis dese daha dogru olurdu. :) Sevgilisi hastalikli mi o bile belli degil.Ama kizimiz kendine cok guveniyor.
Kk da bazı konular bana o kadar ters geliyoki
Ama millet şimdi sayıp söver diye bişey yazmayada korkar oldum
Ne diyeyimki şimdi,umarım ilerde pişman olupta tekrar bi konu acmak zorunda kalmaz,nitekim okuyoruz burda o tür konular malesef

Neden kondom istemiyor belki hastalık var onda ??? Geriçekilmeye asla güvenme gebe kalırsın hayatın mahfolur, hap kullanma vücudun allak bullak olur hem bencil ol neden sen korunucan, bunun kuralı kondomdur asla kabul etme, en basiti hpv var siğil evlerden ırak...adamda pek tekin gelmedi baba bu arada

Bu erkekler neden bu kadar bencil oluyor ? Bence ilk birlikteliğinizde erkek arkadaşınız korunsun, sonrakilerde siz korunursunuz. Sağlıkçıyım derste hocamız anlatmıştı kadın kondomları oluyormuş bir araştırın isterseniz benim detaylı bir bilgim yok, maliyeti biraz daha fazlaymış tek bildiğim bu.

Ayrıca lütfen bak bi abla olarak söylüyorum, o mu zorluyor seni, çok seviyorum tapıyorum evlenicem mi diyor sakın inanma yalan hepsi, senden alcağını alınca değerin kalmaz gözünde erkekler böyle canım. Başkası beni sevmez diyede düşünüp beraber olma burası böyle konularla taşıyor ,!!!!

Prezervatif inanın en iyisi. Zaten geri çekilmek korunma yöntemi değil, onu aklınızdan kesinlikle çıkarın. Ya prezervatif kullansın ya da kusura bakmasın.

Bütün hormonal kullanımlarda riski söylüyorlar
Dolaşım sistemi probleminiz var mı
Migren var mı
Hepsini sordu doktor
Bir de o risk daha çok östrojen + progesteronda oluyormuş
Bu sadece progesteron
1 ay olmak üzere taktıralı
Migren var baska problemim var mi bilmem.
Neyse baglatana kadar kondoma devam :)
Sagol

Back
X