İlk birliktelik?

Evet her şeye konuşarak karar veriyoruz biz genelde.
E
O kadar çok bilgi var ki internette haplarla ilgili iyi diyende var kötü diyende. Zararı olmadığını bilsem tercihim hap yönünde olacak aslında ama kendime zarar vermek istemem cinsellik uğruna. Sanırım bir süre daha araştırıp bir doktorla görüşeceğim.
O insanlara prim vermeyeceğim zaten. Sadece derdimi paylaştım gerçekten yardımcı olmak isteyenlerle konuşacağım.
Çok teşekkür ederim.
Rica ederim

Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir...

En sağlıklısi kondom bana göre, kesinlikle ilk ilişki kondomla olmali diye düşünüyorum.

Karşıdaki insanın tahlillerle temiz olduğuna emin bence. Evlenirken çünkü bunların hepsi yapılıyor ve her iki tarafta sağlıklı ise evliliğe müsaade ediliyor. Bir prezervatif kullanılmalı. Birçok cinsel yolla bulaşan hastalık var ve bu sizi korur.
Evlenmeden önce cinselliğe karşı mıyım diye düşünürsem de ilk gecenin ayrı bir büyüsü var. Bozulmamalı diye düşünüyorum. Her iki taraf için de. Beyaz gelinlik mantığına hep önem vermişimdir ve karşımdaki insanı da öyle istedim. Çok şükür öyle de oldu.

Neden iki kişinin kararından başka ne gerekiyor?
planli olmamali bence ne o.oyle hadi ayin 3 unde saat 10.00 da birlikte olalim. ask ya bu aksi durumu sadece seks oluyor, tatmin oluyor. evlilik oncesi birliktelik herkesin kendi karari ama bunu planli yapmak bana cok sacma gorunuyor.

İlk olacağı için kayganlaştırıcı özellikli bir prezervatif kullanmalısınız bence geri çekilme yöntemine güvenme derim prezervatifle daha temiz ve sağlıklı oluyor

Hap tabi ki zararlı. prezervatif takmayı kabul etmeyen biriyle birlikte olmam asla. kendini düşünen bencil biri olduğunu düşünürüm. seni düşünse zaten sen daha söylemeden hazır eder.

Zaten buyuk ihtimalle zevk almayacaksin.. belki bir sure sonra alabileceksin gel vazgec :)

Geç kalmamışımdır umarım.
Ayrılma ihtimaliniz var sonra yeniden bir adama aşık olunca çok üzülürsün.
İlla istiyorsanız yüzeysel yaşayın, ileri gitmeyin.
Kendini eşine emanet etmek mükemmel bir duygu bence, sana dokunan tek adam düşün bunları.

Erkek arkadaşın yurek yemis bence. Sen isini ona birakma
Haplar sagliga zararli degil. Yok Kisirlastiriyor, yok kilo aldiriyor, yok su yok bu. Sehir efsanesi onlar. Kontrollerini ol. Adetin 5. Gunu mu baslaniyordu galiba oyle, hapa baslar. Hergun ayni saatte al ve asla unutma. Her seyi dogru uygularsan hicbir yan etkisini gormezsin ve koruyuculugu da gayet yuksek.

İlkinde prezervatif çok acı verici oluyor. Zor yani. Şöyle yapsanız takvim yöntemiyle en risksiz dönemi bulup geri çekilme kullanın ilki için. Biz ara ara bunu yapıyoruz 4 aydır bir şey gelmedi başıma

Kim ne derse desin haplar hormon yüklüyor. Sonrası için de sıkıntı oluyor.
Sen kendini güvende hissetmezken nasıl bir cinsellik yaşayacaksınız?
Bu konuda asla taviz verme bence. O korunsun. Hem prezervatifin zibilyon çeşidi var. En incesinden alsın , emin olun hislerinde değişim bile olmuyor.

Geç kalmamışımdır umarım.
Ayrılma ihtimaliniz var sonra yeniden bir adama aşık olunca çok üzülürsün.
İlla istiyorsanız yüzeysel yaşayın, ileri gitmeyin.
Kendini eşine emanet etmek mükemmel bir duygu bence, sana dokunan tek adam düşün bunları.
Evet vajinal estetik konusunda hep pismanlik duyanlar var ve aldatmanın dibine vuruyorlar malesef.

Vajinal estetik bolumunde evlenmeden cinsellik yasayip sonra pisman olup kizlik diktirmek icin ugrasanlar var diyorum yani. Eger konu sahibi de pisman olma durumu varsa ona gore hareket etsin diye yoksa gogsunu gere gere yasayan ve bunu saklamayip bundan utanmayıp durustce evlenecegi kisilerle paylaşanlar var. Sozum onlara degil .

Vajinal estetik bolumunde evlenmeden cinsellik yasayip sonra pisman olup kizlik diktirmek icin ugrasanlar var diyorum yani. Eger konu sahibi de pisman olma durumu varsa ona gore hareket etsin diye yoksa gogsunu gere gere yasayan ve bunu saklamayip bundan utanmayıp durustce evlenecegi kisilerle paylaşanlar var. Sozum onlara degil .
Tamamdır şimdi anladım.

Tüm yorumlara bakamadım ama erkek arkadaşınızla konuşup prezervatif kullanmaya ikna edin bence. Çünkü olay sadece istenmeyen gebelikten korunmak değil, cinsel yolla bulaşan hastalıklardan da korunmak. Hatta aktif cinsel yaşama başlamadan önce rahim ağzı kanseri aşısı olun ki uzun uzun yıllar sağlıklı cinsel yaşamınız olsun :)

23 yaşındayım.
Güvenmemekten kastım ona güvenmemek değil. Erkek arkadaşıma güvenim tam tabi ki ama geri çekilme yöntemine güvenemiyorum. Garantisi yok bence ve riskli geç kalırsa falan. Bence bu bir korunma yöntemi olamaz yani.
Teşekkür ederim.
Kan tahlili vermek ve doktorla konuşacağınız imkanlarınız dahilinde birşeyler olabilir. Onun dışında ben ilaç ya da bişey öneremem. Bir de ilişkiden sonra tuvalete git derim. Bende sistit oldu ilk ilişkimden sonra. Ama nedeni anlaşılamadığı için idrar tahlilimi bugün verdim. Pazartesi günü cinsel ilişkim sırasında veya sonrasında gözden kaçırdığım bir hijyen problemi açığa çıkarsa size söylerim. Mutluluklar size

Back
X