İlk buluşma..Allah aşkına bi akıl verin kızlar :(

merhaba,bu insana guven duyup bulusmaya karar vermeniz normal fakat evde insanin koyacagi sinir cok da islemez.mumkun mu tanidiginiz bi bayan bi de erkek arkadasinizi da bu bulusmaya dahil etmek?guzel bi sofra kurarsiniz, tabu filan oynarsiniz,okey cevirirsiniz,havadan sudan muhabbet edersiniz:34: zaten sevgili de degilmissiniz henuz..
simdiden size askim sevgilim diyen biri biraz beklentiyle gelebilir karsiniza,siz istediginiz kadar makyajsiz esofmanli filan cikin karsina bunun pek de ise yarayacagini zannetmiyorum.en iyisi bikac arkadasi da dahil etmek bulusmaniza..boylece hem daha rahat davranirsiniz hemde arkadaslarinizin yaninda oldugunuz icin dogal davranabilirsiniz

Tabi..zaten karşımdaki arkadaş evli,bebeği var.Onlar da gelir rica etsem..Bunu düşünmemiştim hiç..

ilk buluşma evde olurmu hemde internetten tanıştığınız biriyle :44::44: hadi ilişkiniz ciddi boyutta olur neyse derim nasıl bi yerde yaşıyosunuz hiç mi bi yer yok dışarda öğrenciniz veliniz görse ne olur onlara ne ama evinize bi erkeği aldığını biri görürse pek hoş karşılanmaz çok çabuk bağlanıp güvenmeyin derim

Gerçekten bi yer yok..Park köşesinde bankta oturacak yaşı da çoktan geçtik diye düşünüyorum.. :(

valla bu görüş bana daha mantıklı geldi, bi yerden nolcak dıyorum ama biyerden de neler görüyoruz haberlerde dıkkatlı olmak lazım. bende sevgilimle nette tanıştık sayılır ( bi ortak arkadaş vardı o kadar) Allah nasıp ederse düğünümüze az kaldı nişanlıyız:):) güzel şeylerde doğabiliyor ama yinede haberler de gördüklerimizi unutmamak lazım. Karşı komşun da eşlik etsin size ilk gün, yakın arkadaşım demişsin:31:

Evet ondan rica edebilirim ama bu sefer de demez mi arkadaşların niye geldi diye??

Hadi ilk defa evde bulusmayi da gectim,
gece yatiliya kalmasi da neyin nesidir?

Bu adami 3. ve ya 5. görüsün olsa neyse ne,
ilk günden fazla samimiyet gibi geldi bana, fikrim bu :(

Ilceniz neresi bilmiyorum ama ilcenizin mutlaka bi ili de vardir,
her ikinizin de arabasi varsa gidin disarda bi yerde görüsün, gezin, sohbet edin, dolasin,
yani kisaca bu adam nedir nasildir bi ögrenmeye calisin...
Olacagi varsa olur zaten.

Biraz otururuz sohbet ederiz,eğer benden hoşlanırsan kalırsın,hoşlanmazsan gidersin dedim.O da ya sen benden hoşlanmazsan dedi,ben de o zaman gitmeni söylerim rahat ol dedim.Bla bla..

Yani öyle bişey olmalı ki,hem benden hoşlanmalı,hem benim kolay lokma olmadığımı bilmeli..

Şu ilk cümle çok sıkıntılı...Düşünmeden konuşmuşsun maalesef.
Evime gel,hoşlanırsan kalırsın,hoşlanmazsan gidersin.
Kötü çağrışımlar yapıyor.
Kalmak derken,nerede kalacak ? Sende mi ?

Bir de bu kişi hakkında fazla bir şey bilmiyorsun.
Beğenmezsem git derim demek kolay ama pratikte uygulaması zor.
Misafirdir,nezaket kuralları var.Ayrıca alışık olmadığın bir durum,rahatça git diyemezsin.

Ev fikri çok çok kötü bir fikir.Merkezde buluşmak nerden baksan daha iyi.Gitmem lazım deyip kalkma şansın var.

bir arkadaşınız gelsin bence ama şöyle yapın, o geldikten onbeş dakika sonra tesadüfen uğramış olsun, duruma göre bir saat yarım saat neyse oturup kalksın. durumu bir ara mutfakta vs. bi bahane bulup konuşup ona göre şekillendirebilirsiniz.

hiç özgüvenim yok deme :)

baksana burda kimsenin ben de dahi cesaret edemeyeceği (tanımadığın adamı ilk günden eve getirme) yapıyorsun...

peki ya adam?

belki sen ona tuzak kurarsın (misal) neyine güveniyor ki geliyor?

ayy tamam paranoyalarım tuttu gene :)

ama haksızmıyım ya:18:

Merhaba arkadaşlar.Öyle bir derde düştüm ki,yardım edin,ne yapacağımı bilmiyorum :( Hayatımda ilk kez böyle bişeyle karşılaşıyorum ve her zaman kendine öz güveni olan,hayata mutlu bakan ben bile dondum.. Şöyle anlatayım..27 yaşındayım ve öğretmenim.Bundan bir ay önce bi internet sitesinde biriyle tanıştım.Biliyorum internet deyince insan bi garip oluyor ama durum biraz farklı.O da öğretmen.Konuşurken aynı ilde çalıştığımızı öğrendik.Hatta ilçelerimizin arasında 20 km. var.Aaa ne güzel diye düşünebilirsiniz,ki ben de başta öyle demiştim.Facebooktan birbirimizi ekledik ve bir aydır hem facete hem de telde görüşüyoruz.Çooooookkk yakışıklı biri ve işte sorun da tam da burda başlıyor.Kendimi onun yanına yakıştıramadım bi türlü..Dedim ya,daha önce hiç böyle bişey hissetmedim.Hiç daha önce öz güven eksikliğim olmamıştı.Neden kaynaklandığını da bilmiyorum ama durum bu.Bi taraftan diyorum ki,sonuçta facebookta dünya kadar resmim var,beğenmese söylerdi değil mi? Eylülün 2'sinde görev başlıyor bizim ve çalıştığım ile gidicem.E haliyle o da gelicek.Bana hep "gidince şunu yaparız,şuraya gideriz,tavla oynarız" vs diyor.Sevgili olmadık henüz,çünkü ne kadar yakışıklı olursa olsun yüzyüze görüşmeden böyle bir şeye karar veremem.Ama bana hep "canım,hayatım,aşkım,tatlım" diye hitap ediyor.O da yalnız yaşıyor,ben de yalnız yaşıyorum.Arabası da var,yani istediğimiz zaman gelip gidebiliriz.Ama ben korkuyoruuuuuuuuuummmm :18: Hem de çokkk korkuyorummm :18::18: Hatta bu yüzden sanırım bi hata yaptım,dedim ki ilk bende buluşalım.Biraz otururuz sohbet ederiz,eğer benden hoşlanırsan kalırsın,hoşlanmazsan gidersin dedim.O da ya sen benden hoşlanmazsan dedi,ben de o zaman gitmeni söylerim rahat ol dedim.Bla bla..Kızlar yardım istiyorum.Ne yapabilirim??? Yani bu kaçınılmaz gün elbette ki gelicek,evimde misafir olucak.(neden dışarda oturmuyorsunuz derseniz,çok küçük bi ilçedeyiz,park bile yok). Ne yapıcam ben o zaman? Bana kendini liseli aşık gibi hissettiğini söyledi ama biz liseli aşıklar değiliz.27 yaşındayız ve öğretmeniz.Buna yakışanı yapmalıyız,değil mi? Ooofff :(( Akıl akıldan üstündür arkadaşlar,ne yapayım ben? Yani öyle bişey olmalı ki,hem benden hoşlanmalı,hem benim kolay lokma olmadığımı bilmeli..

Kusura bakmayın da ikiniz de bir garip geldiniz bana.Hiç tanımadığınız adamı ne cesaretle eve davet ediyorsunuz ? Ayrıca ortada bir şey yokken bu sözcükleri öyle harcıyorsa eminim ki konuştuğu tek kişi siz değilsiniz.:34:

hmm..birde birbirinizi beğenirseniz evde kalacak,sonra da tanımadan etmeden ......

neysee....sustum ban alırım yok yere ...:ssz:

Siz bir öğretmensiniz neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorsunuzdur elbet, daha yuzunu bile görmediğiniz birini ilk buluşmada eve çağırmak bana pek mantıklı gelmedi. Allah aşkına en küçük yerde bile bi cafe , restoran vardır , kaldı ki sizi öğrenciniz , veliler görse ne olucak ? Bekar ve yetişkin bir kadınsınız görüştüğünüz biri olamaz mı ?

Bilemiyorum bana sanki bahane yaratıyormuşsunuz gibi geldi, ilk buluşmadan eve çağırmamalısınız bence, bir tanışın görüşün, aranızda bir hoşlanma olursa daha sonrasında evlerinize gidip gelirsiniz ki zaten.

Nedir bu acele ?

Son düzenleme:
Hadi ilk defa evde bulusmayi da gectim,
gece yatiliya kalmasi da neyin nesidir?

Bu adami 3. ve ya 5. görüsün olsa neyse ne,
ilk günden fazla samimiyet gibi geldi bana, fikrim bu :(

Ilceniz neresi bilmiyorum ama ilcenizin mutlaka bi ili de vardir,
her ikinizin de arabasi varsa gidin disarda bi yerde görüsün, gezin, sohbet edin, dolasin,
yani kisaca bu adam nedir nasildir bi ögrenmeye calisin...
Olacagi varsa olur zaten.

Şu ilk cümle çok sıkıntılı...Düşünmeden konuşmuşsun maalesef.
Evime gel,hoşlanırsan kalırsın,hoşlanmazsan gidersin.
Kötü çağrışımlar yapıyor.
Kalmak derken,nerede kalacak ? Sende mi ?

Bir de bu kişi hakkında fazla bir şey bilmiyorsun.
Beğenmezsem git derim demek kolay ama pratikte uygulaması zor.
Misafirdir,nezaket kuralları var.Ayrıca alışık olmadığın bir durum,rahatça git diyemezsin.

Ev fikri çok çok kötü bir fikir.Merkezde buluşmak nerden baksan daha iyi.Gitmem lazım deyip kalkma şansın var.

Kalırsın derken yatıya kalmak değil kastım..Hani biraz daha otururuz felandı.. Doğru söylüyorsunuz,çok tanımıyorum ama sohbetinden anladığım kadarıyla merhametli biri..Özen gösteriyor kelimelerine vs.. Bilmiyorum yaa dışarda görüşmek o koşullarda çok mantıklı değil ama evet arkadaşlarımı davet edicem..

Öğretmen olmanız beni ciddi hayal kırıklığına uğrattı ksr bakmayın..
İnternette tanıştığınız hadi geçiyorum interneti ilk defa yüzyüze geliceğiniz bir insanı eve davet etmeniz hadi onuda gectım

'' begenırsen kalırsın, begenmezsen gıdersın '' tarzı bır konusma yapmanız aranızda..
Ne bileyim olmamış ya , yakısık olmamış..

İlk buluşmanız nasıl geçer, etkılermısınız etkılenırmısınız bilemiycem diğer soru işaretlerının yanında pek bir önemide yok,
Umarım başınıza bişey gelmez.
İyi şanslar.

Arkadaşlar, çok takıldık ev meselesine..Tamam otobüse biner iki saat uzaklıktaki başka bir ilde de görüşürüm,sıkıntı o değil..Anlatamadım derdimi :(

Şimdi... Yanlışım varsa düzeltin lütfen,

Adam çok yakışıklı, sen tanımadığın- özgüvenim yok dediğin halde eve davet ettin

+ Birde beğenirseniz beraber kalacaksınız

Kim tanımadığı birine aşkım der, bir de evine davet edilince masum şeyler düşünür?
Sanırım gelmemesi için değil geldiğinde ne yapsam diye tavsiye istiyorsun
Eğer bu konularda rahat biriysen ( sanmıyorum çevreyi bile düşünüyorsun) gelsin konuşun gece de kalsın -beğenirsen
Ama adamın ne idüğü belirsiz biri olduğunu evde hatta ilde yalnız biri olduğunu da unutma

Hayvanlara bile tecavüz edilip öldürüldüğü bir dünya burası...

felaket tellallığı yapmak istemem ama daha yüzyüze görmediğin sadece telde konuştuğun bir adamı nasıl evine davet edersin? neler duyuyoruz okuyoruz hiç mi korkmuyorsun? sapığı var manyağı var katili var var da var..

sakın ama sakın evde buluşma.

Ne güzel bu duygular:16::16:
Ama ilk seferinde ev olmaz:(
Ne olur ne olmaz dışardan bi yer ayarla bence:))
Çook güzel geçsin inşallahhh:16:

Arkadaşlar yatıya kalmak diye bişey yok..Tamam zaten ilk mesajımda da eve davet etmemin bir hata olduğunu yazmıştım.Ev işini de geçtim,davetimi geri alıcam ve başka bir ilde buluşmayı teklif edicem.Sıkıntı bunlar değil :(

Ev meselesi ayrı konu da, 1 aydır telefonda ve facede görüşüyorsunuz ve bu adam size "aşkım, canım, hayatım" diye hitap ediyor:53:.. İşte burası da çok normal değil bence.. Kusura bakmayın gerçekten ama bu adam sizde bu samimiyeti nasıl buldu merak ediyorum? Biraz ağırdan almalısınız kendinizi.. Bir de demişsiniz ki beni beğenmese söylerdi.. Nasıl bir ilişkidir ki bu aranızda birşey yok ama ben seni beğenmedim mi diyecek :44:Bence siz merkezde görüşün, evinize falan getirmeyin, ve birazcık da resmi olmaya çalışın (daha doğrusu fazla samimi olmayın en baştan)

Dışarıda görüşünce millet görecek de, evinize erkek aldığınızda kimse görmeyecek mi? o daha riskli. ben olsam şaka yapmıştım veya vazgeçtim diyerek merkezdeki bir cafe ya da AVM tarzı bir yerde görüşürdüm, öğretmenlerden öyle görüşen çok, ne olacak.

Son düzenleme:
Back
X