Lütfen beni yanlış anlamayın, amacım sizi kırmak yada üzmek değil. Siz sormuşsunuz bende kendi bakış açımla yanıtlamaya çalıştım.
Şimdi günümüzdeki kadınlara yapılan yakıştımalar sıfatlar belli. Nişanlansanız el ele dışarı çıksanız las söz söyleyen oluyor. Yani o kadar baskıcı bir tutum varki bayanlara karşı, biz onaylasak da anaylamasakta maalesef bu düşüncelerin etkisinde kalıyoruz.
Siz iyi niyetli olbilirsiniz, eviniz kendinizi daha güvende hissedeceğiniz bir yerde olabilir. Ancak Erkekler (geneli) bunu pek iyi anlamz. Bakın biz bile bayanlar olarak çoğunlukla yanlış yapmışsınız dedik. Bir erkeğin ılımlı bakabilmesi zor bir ihtimal gibi geliyor bana. Ki baksa bile, siz bu adamla evlenseniz bile, sen tanımaıgın adamı eve alacak bir kadındın zaten! cümlesini duymanız maalesef çok olası olabilir :/
Ben napardım? Daha ciddi konuşmalarla, ve aramda birşey olmadan değil, aramdaki şeye bir isim koyarak, onu da hafifden süründürerek sonunda avm tarzı şık bir kahvecide buluşurdum, sohbetimi ederdim kendi kararımı ise henüz söylemezdim. Çünkü bir laf var ben çok severim, insanlar emek göstermeden elde ettikleri şeyerin kıymetini bilmezmiş.
Bu yüzden dedim ki, konu sizin ne giyip nerde buluşacagınız değil, bence başlama tarzınız yanlış. Ama dedim ya bu bana göre, siz inşallah beni yanıltıp çok güzel bir ilişki yaşar evlenirsiniz