İlk buluşma..Allah aşkına bi akıl verin kızlar :(

Ben 5 yıldır aynı yerde çalışıyorum ve küçük bi yer olduğu için tanınıyorum.Ev diye düşünmemin sebebi de,evim biraz ilçe dışında.Sıkıntı olmazdı eve geldiğinde etraf açısından.Ama diğer türlü düşünmemiştim hiç hani keser doğrar felan diye..

o zaman başka bir fikrim var, arası 20km demiştiniz yanılmıyorsam, siz o ilçeye gidin?

Bu kadar kısa bi zaman da aşkımlı, canımlı olunan ilişkiler nedense bana pek samimi gelmiyor.

İstisnalar olabilir fakat ben henüz denk gelmedim.

Siz ona öyle hitap etmeseniz de onun öyle konuşmasına engel olabilirdiniz.

Ama sanırım size bu şekilde hitap etmesi hoşunuza gitti.

Ayrıca ilk buluşmanızda eve davet etmenizde tuzu biberi olmuş.

Yanlış anlamayın fakat bu hareketler sizi biraz basit göstermiş olabilir.

Yüzyüze tanışma fırsatınız olsaydı eminim bu kadar samimi davranamazdı fakat

internet ortamı çoğu insanda özgüveni yükselttiği için daha rahat davranılmasına

sebep oluyor.

Evde buluşmaktansa dışarda görüşmenizi tavsiye ederim.

canım kardeşim ev çok tehlikeli ateşle barut yani.ha göze aldıysan o başka tabi kimse karışamaz.bu erkek milletine güven olmaz gelir evine şimdi ilişkiniz ilerleyince başına kakar.başkalarını da böyle aldın mı der.türkiyede yaşıyoruz.bir de erkeklerin yüzde doksanı internette yalan söylüyormuş.okadar yakışıklı işgüç sahibi adam niye internette arasın ki?seninle sadece heyecan düşünüyor olabilir.arkadaşımın bir yıl konuştuğu zaman zaman gelip yüzyüze görüştüğü adam evli çıktı.nekadar ağırdan alırsan okadar makbulsündür.kesinlikle dışarda buluş.gerekirse başka şehirde... gözünü seveyim temkinli ol.resim falan çektirme.sapık olur tehtid edr her şey olur.

Düşünceleriniz ve samimiyetiniz için çok teşekkür ederim.Bu açıdan da düşünmemiştim hiç..

aynı yaşlara yakın bir hemcinsin olarak herkesin şaşırdığı ve belirttiği gibi öncelikle ev konusunu tekrar gözden geçir derim ben senin dşüncelerinde kötü niyetler yer almayabilir karsındakinede konduramazsın belki bu tarz şeyleri ancak insanoğlu bu beşer şaşar demişler sana karşı fiilen bir şey yapması mümkün olmuycak olsa bile (ortak arkadaslarımız var diyorsun) maneviyatta ve kendi düşüncelerinde seninle ilgili neler düüşündüğünü ya da düşüneceğini bilemezsin senin ilk bulusma noktası olarak evi belirlediğin düşünce belkide o kişinin kafasında ilerleyen günlerde ya da adım atılıcak daha ciddi konularda şüphe yaratma ihtimali çok yüksek bu yüzden yaşları müsait medeni insanlar olarak ilçeniz ufak bile olsa bi pastahanede oturmanızın hiç ama hiç bir sakıncası yok pastanede sizi görücek olan ayşe mehmet fatma dedikodunuzu yapıcak olsa bile evine girerken görücek olan ayse fatma mehmet daha farklı seyler konusurlar şüphesiz..

gelelim giyim kuşam konusuna.küçük bir ilçede öğretmenlik yaptığınıza göre ve erkeklerin doğallıktan hoşlandığı gerçeğini göz önünde bulundurursak abartmaya hiç ama hiç gerek yok bir kot bir tşört ya da bluz yeter önemli olan senin içtenliğin mesafen ve duruşundur seni 5 kilo makyajla abartılı saçlarla 20 cm topuklu ayakkabılarla beğenicekse o kişinin kadınlar üzerindeki tatmin ve sevgi duygusundan zaten şüphe ederim.eşimle ilk tanıştığımda ki normal masada yabancı biriydi o zamanlar üzerimde bluz pantolon vardı saçlarım tepeden toplu ve suratımda sıfır makyaj ve beni bu halimle sevdi aşık oldu olduk ;) bu yüzden şekilci olma ve böyle şeylere çok takılma sadelik candır..

Ben de sadelikten yanayım ama ne bilim bu sefer bi değişik oldum,bi kötü oldum..elim ayağım dolandı,zaman yaklaştıkça da heyecanım arttı..

Şu saatten sonra nezarette bile buluşulsa , adam kendi kafasında şekillendirmiştir bazı şeyleri diye düşünüyorum ben.

Benim en buyuk taktigim gulumseyen gozlerle gozlerinin icine bakmaktir:)

Ev ortami madem birbirinden uzak iki kanepede oturmayin, yuz yuze olabileceginiz bi oturma plani hazirla. Karsilikli iki koltuk arada sehpa, sehpada kahveleriniz canlandi gozumde.. Hep gulumseyerek konus, ogretmensiniz ortak cook konunuz olur, kasma begenmese bulusmak istemezdi(baska niyeti yok varsayiyorum) erkek olan o, ortami neselendirnesi gereken o, sen sadece ayak uydur keyfini cikar:))

Heyecanlandim ve canim cekti :((

gitmesin ya bence. ağırdan satsın biraz kendini bir de adamın ayağına kadar mı gitsin iki saat konuşacaklar diye..

ama ev ilk buluşma için biraz iddialı, ilçe de olmaz diyor, başka il daha da zor. ne bileyim bence madem buluşacaklar o zaman konuyu aralarında bir daha dile getirip çözümlemeleri gerek.

konu komşunun ne dediği önemli olmamalı bence,görse nolucakki..sürekli farklı erkeklerle gözükmüyorsanız tabi ;)
yazık ki kendinizi çok ucuz etmişsiniz:50:

gerçekten mi? :(

o zaman başka bir fikrim var, arası 20km demiştiniz yanılmıyorsam, siz o ilçeye gidin?

yok gidemem :(
Bu kadar kısa bi zaman da aşkımlı, canımlı olunan ilişkiler nedense bana pek samimi gelmiyor.

İstisnalar olabilir fakat ben henüz denk gelmedim.

Siz ona öyle hitap etmeseniz de onun öyle konuşmasına engel olabilirdiniz.

Ama sanırım size bu şekilde hitap etmesi hoşunuza gitti.

Ayrıca ilk buluşmanızda eve davet etmenizde tuzu biberi olmuş.

Yanlış anlamayın fakat bu hareketler sizi biraz basit göstermiş olabilir.

Yüzyüze tanışma fırsatınız olsaydı eminim bu kadar samimi davranamazdı fakat

internet ortamı çoğu insanda özgüveni yükselttiği için daha rahat davranılmasına

sebep oluyor.

Evde buluşmaktansa dışarda görüşmenizi tavsiye ederim.

Teşekkür ederim..

Şu saatten sonra nezarette bile buluşulsa , adam kendi kafasında şekillendirmiştir bazı şeyleri diye düşünüyorum ben.

Zaten öz güvenim eksikti,şimdi iyice kötü oldum..Buluşmayayım ben en iyisi :(((

Benim en buyuk taktigim gulumseyen gozlerle gozlerinin icine bakmaktir:)

Ev ortami madem birbirinden uzak iki kanepede oturmayin, yuz yuze olabileceginiz bi oturma plani hazirla. Karsilikli iki koltuk arada sehpa, sehpada kahveleriniz canlandi gozumde.. Hep gulumseyerek konus, ogretmensiniz ortak cook konunuz olur, kasma begenmese bulusmak istemezdi(baska niyeti yok varsayiyorum) erkek olan o, ortami neselendirnesi gereken o, sen sadece ayak uydur keyfini cikar:))

Heyecanlandim ve canim cekti :((

Benim de aslında hayal ettiğim tam da buydu..yani kahveler içilir,sohbet edilir,yemek yenir ve gider..Zaten bu tarz bişey için sormuştum nasl davranmalıyım diye :( ama basit davranmışım,nezarette buluşmamın bile anlamı yokmuş artık :(

Zaten öz güvenim eksikti,şimdi iyice kötü oldum..Buluşmayayım ben en iyisi :(((

Lütfen beni yanlış anlamayın, amacım sizi kırmak yada üzmek değil. Siz sormuşsunuz bende kendi bakış açımla yanıtlamaya çalıştım.

Şimdi günümüzdeki kadınlara yapılan yakıştımalar sıfatlar belli. Nişanlansanız el ele dışarı çıksanız las söz söyleyen oluyor. Yani o kadar baskıcı bir tutum varki bayanlara karşı, biz onaylasak da anaylamasakta maalesef bu düşüncelerin etkisinde kalıyoruz.

Siz iyi niyetli olbilirsiniz, eviniz kendinizi daha güvende hissedeceğiniz bir yerde olabilir. Ancak Erkekler (geneli) bunu pek iyi anlamz. Bakın biz bile bayanlar olarak çoğunlukla yanlış yapmışsınız dedik. Bir erkeğin ılımlı bakabilmesi zor bir ihtimal gibi geliyor bana. Ki baksa bile, siz bu adamla evlenseniz bile, sen tanımaıgın adamı eve alacak bir kadındın zaten! cümlesini duymanız maalesef çok olası olabilir :/

Ben napardım? Daha ciddi konuşmalarla, ve aramda birşey olmadan değil, aramdaki şeye bir isim koyarak, onu da hafifden süründürerek sonunda avm tarzı şık bir kahvecide buluşurdum, sohbetimi ederdim kendi kararımı ise henüz söylemezdim. Çünkü bir laf var ben çok severim, insanlar emek göstermeden elde ettikleri şeyerin kıymetini bilmezmiş.

Bu yüzden dedim ki, konu sizin ne giyip nerde buluşacagınız değil, bence başlama tarzınız yanlış. Ama dedim ya bu bana göre, siz inşallah beni yanıltıp çok güzel bir ilişki yaşar evlenirsiniz :16:

Durumu bence toparlayabilirsin."Dusundum de sanirim disarda bulussaak iyi olacak.Biran disarda birileri gorur dedikodu olur diye tedirgin oldum o yuzden eve cagirdim.Fakat bu seferde kendimi kotu hissettim "de.
Ve
Bencede kesinlikle evde buluşma. Allah korusun neler duyuyoruz.

Lütfen beni yanlış anlamayın, amacım sizi kırmak yada üzmek değil. Siz sormuşsunuz bende kendi bakış açımla yanıtlamaya çalıştım.

Şimdi günümüzdeki kadınlara yapılan yakıştımalar sıfatlar belli. Nişanlansanız el ele dışarı çıksanız las söz söyleyen oluyor. Yani o kadar baskıcı bir tutum varki bayanlara karşı, biz onaylasak da anaylamasakta maalesef bu düşüncelerin etkisinde kalıyoruz.

Siz iyi niyetli olbilirsiniz, eviniz kendinizi daha güvende hissedeceğiniz bir yerde olabilir. Ancak Erkekler (geneli) bunu pek iyi anlamz. Bakın biz bile bayanlar olarak çoğunlukla yanlış yapmışsınız dedik. Bir erkeğin ılımlı bakabilmesi zor bir ihtimal gibi geliyor bana. Ki baksa bile, siz bu adamla evlenseniz bile, sen tanımaıgın adamı eve alacak bir kadındın zaten! cümlesini duymanız maalesef çok olası olabilir :/

Ben napardım? Daha ciddi konuşmalarla, ve aramda birşey olmadan değil, aramdaki şeye bir isim koyarak, onu da hafifden süründürerek sonunda avm tarzı şık bir kahvecide buluşurdum, sohbetimi ederdim kendi kararımı ise henüz söylemezdim. Çünkü bir laf var ben çok severim, insanlar emek göstermeden elde ettikleri şeyerin kıymetini bilmezmiş.

Bu yüzden dedim ki, konu sizin ne giyip nerde buluşacagınız değil, bence başlama tarzınız yanlış. Ama dedim ya bu bana göre, siz inşallah beni yanıltıp çok güzel bir ilişki yaşar evlenirsiniz :16:

Ben şuanda Aydın'dayım ve buralıyım.Eğer ki o kişiyle burda yaşıyor olsaydık bu dediğin avm de şık bir kahveci de mümkün olabilirdi..Ben zaten ona bişey söylemedim,söyleyemedim..Hem utandım hem de basit sanar diye korktum..ama eve davetle en büyük basitliği yapmışım demek ki..

Durumu bence toparlayabilirsin."Dusundum de sanirim disarda bulussaak iyi olacak.Biran disarda birileri gorur dedikodu olur diye tedirgin oldum o yuzden eve cagirdim.Fakat bu seferde kendimi kotu hissettim "de.
Ve
Bencede kesinlikle evde buluşma. Allah korusun neler duyuyoruz.

Evet sanırım bu dediğini yapıcam..Hatta buluşmamayı bile düşünüyorum :(

canım ben en çok hiç görüşmediği birine aşkım hayatım demesine takıldım pek ciddi bir izlenim vermiyor sen daha iyi bilirsin ama buluşmamak fikri dogru gibi duruyor

Evet sanırım bu dediğini yapıcam..Hatta buluşmamayı bile düşünüyorum :(

Sen hareketlerinle, duruusunla ,hanimefendiliginle kendini gosterirsen bence seninle ilgili kotu dusunceleri varsa bile degisir.Hersey senin elinde.Neden bulusmayacaksin ki?Aciklamani yap gayette kalabalik bir mekada gorus hatta.Kimseden cekinme.gorucu usulu evlenenler bunu hep yapiyor.disarda gorusup bulusup birbirlerini tanimaua çalışıyorlar.
Ha ama bencede aşkım muhabbeti yapma.

Son düzenleme:
Benim de aslında hayal ettiğim tam da buydu..yani kahveler içilir,sohbet edilir,yemek yenir ve gider..Zaten bu tarz bişey için sormuştum nasl davranmalıyım diye :( ama basit davranmışım,nezarette buluşmamın bile anlamı yokmuş artık :(

Senin kotu niyetinin olmadigi belli. Ortamindan dolayi arkadaslarinla hep ev ortamindasin ve bu sana garip gelmedi. İnterneten tanistgin bi adam olmasaydi, en azindan belli bi tanisikliginiz olsaydi yine sorun olmazdi bence de ama tanimadigin bi insan..

Erkek milleti birde katil, sapik olmasa, tensel hic bir sey yasamayacak olsaniz bile 'kiz ilk gunden eve aldi' mantigi, cok cok olgunlasmis, bu konulari asmis adamlar disinda hepsinde vardir.. Madem cok hoslandin riske atma derim bende.

Ha bu dakikadan sonra plani nasil degistirebilirsin? Arkadaslarin onerileri mantikli..

Hem ev disinda seninle bulusma planindan sonra sana olan ilgisi ayni oranda devam ederse hislerinden de daha emin olmus olursun:)

Moralini bozma, ucuzlastigin falan yok.. İyi niyetinden dusunemedin hepsi bu..

Sen hareketlerinle, duruusunla ,hanimefendiliginle kendini gosterirsen bence seninle ilgili kotu dusunceleri varsa bile degisir.Hersey senin elinde.Neden bulusmayacaksin ki?Aciklamani yap gayette kalabalik bir mekada gorus hatta.Kimseden cekinme.gorucu usulu evlenenler bunu hep yapiyor.disarda gorusup bulusup birbirlerini tanimaua çalışıyorlar.
Ha ama bencede aşkım muhabbeti yapma.

Bilemiyorum canım artık..Kafamda çok fazla soru işareti oluştu :(( Sanırım iyice düşünmem gerekicek :(

Canım, kimse seni üzmek için yazmıyor inan. Sadece genelleme yapıyoruz, temkinliyiz. İnsanların ve O'nun olası fikirleri konusunda tahmin yürütüyoruz. İstersen 1-2 hafta daha zaman tanı ikinize de, sabır iyi bir test aracıdır. Kararını vermekte acele etme.

Back
X