İlk buluşma ama bir farkla

elotik

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
636
295
323
Kızlar merhaba,

Halam geçtiğimiz günlerde bir operasyon geçirdi (estetik) ve orada gördüğüm bir doktora resmen çarpıldım kaldım. İnanılmaz etkilendim, 30 yaşındayım ve daha önce hiç böyle hissetmemiştim. Neyse, bir dergide çalışıyorum ve patronum plastik cerrahi ile ilgili bir röportaj istedi. Ben de doktor beye fırsat bu fırsat deyip sosyal medya üzerinden röportaj teklif ettim.

Teklifimi kabul etti, yakın bir zamanda röportaj için buluşacağız. Ama ben şimdiden inanılmaz heyecanlıyım ve ne giyeceğime bile karar verdim.

Burada inanılmaz kadınlar var biliyorum ve ilk buluşmada nasıl davranmam gerektiğiyle ilgili fikir istiyorum. Normalde çok rahat diyalog kurabilirim ama inanın hayatımda ilk kez böyle çarpıldım.

Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.

Edit: Stalk üstüne stalk yapıp hayatında kimse olmadığına emin oldum.

bulusma gunu belli mi ? kesin sana herkez rahat ol falan diyecekler ama o duyguyu biliyorum (hoslandigin kisiyi karsinda gormek ) insan ister istemez heyecanlaniyor ...

Mavi boncuk dagitanlardansa anlarsin herhalde.Ama hosunuza giderse ki gidecek ikinci goruşme için şimdiden bi bahane bulun

Öyle değildir umarım ya görünüş itibarıyla öyle birine benzemiyor, ikinci buluşmadan çok ilk buluşmada nasıl davransam onun derdindeyim şimdi, heyecandan ölebilirim.

konuşurken laf arasında ikinci görüşmenin de yollarını yap bence mesela röportaj bitiminde ''bu yardımınız için nasıl teşekkür etsem bilemedim bi gün size yemek ısmarlasam teşekkür etmiş olurum heralde? vs vs'' gibi... zaten onun da ilgisi olursa bence olumlu cevaplar verir anlarsın zaten sen konuşmasından davranışından. olur falan derse sen de ''o zaman ben sizi ararım müsait bi zamanda tekrar sözleşiriz'' dersin

Ya evet ikinci buluşmanın yolu böyle çok güzel yapılır. Gece gündüz dua ediyorum ya inanılmaz bi durumdayım. Bir yandan da adam gerçekten çok yakışıklı ne bileyim çevresinde neler vardır falan diyorum...

sen de eminim çirkin değilsindir. bakım, sade ama şık giyiniş, abartısız doğal görünen bi makyaj, temiz pürüzsüz bi cilt, (erkekler abartılı makyajları sevmezler ya, güzel sağlıklı görünen bi cilt makyajı, gözler ve dudaklar daha sade iyi bence) , temiz ve özenilmiş, yapılmış gibi görünmeyen, doğal görünen saçlar... güzel bi koku... bunlar iyi görünüş için yeterli bence...

hem sadece dış görünüş mü bi insanı etkileyen? tamam o da önemli ama bi insanın karakterine, sohbetinin güzelliğine, huyuna, konuşmasına, gülüşüne, hayata bakış açılarının aynı oluşuna vs her şeyine aşık olunabilir. önemli olan o yönleri ortaya çıkarabilmek...

Haklısın ama işte o kadar tuhaf ki sanki 16 yaşında ergenim de ilk defa aşık oldum. Süpersin yaa çok teşekkür ederim gerçekten iyi geldi bunu okumak.

Heyecanınizi gizleyecek yatıştırıcı çaylar falan için. Eminim de giyeceginizi de nasıl konuşacağınizi da iyi biliyorsynuzdur.
Yine de birkaç tavsiye: Hafif bir makyaj yapın, bb krem olabilir, belli belirsiz bir allık olabilir ama bence göz kalemi ya da ruj olmasın.
Spor- sık giyinin

arkadasa katılıyorum

İşinize iyi hazırlanın. Sorularınız çok iyi olsun.
Hatta öncesinden mail ile soruları gönderin. Sormamı istediğiniz başka soru var mı diye sorun.

Sonuçta adam da kendi reklamını yapmak için kabul etmiştir bu röportajı. Bunu göz önünde tutarak röportaj yapın.

Sakın ilk görüşmede yemek memek davet etmeyin. Röportajla ilgili mutlaka bi haber vermek gerekir. Mesela son hali şu, bi göz atar mısınız diye mail atın. Sizde öncesi sonrası resimler var mı diye mesaj atın.

Ben plastik cerrah erkek olsam beni karşımdakinin giydiği, makyajı değil zekası ve işindeki başarısı etkilerdi.

Niyeyse ben heyecanlandım
Makyajı abartmayın, çekici ve şık giyinin, ne çok vamp ne çok hanım efendi ikisinden de biraz olsun orta karar
Saçlarınızı dalgalı yapın ve ince tarakla dolgun görünmesini sağlamak için kabartın buklelere hamle yapın..çok hoş gözükür
Doğal kendiniz gibi davranın iyi geçer inşallah :)

Bence yemeğe değil ama kahve içmeye davet edebilirsiniz. yemek daveti biraz fazla ileri gibi geldi. makyaj konusuna gelince, evet bu bir gerçek erkekler abartı makyajdan hoşlanmaz. mesela bence ten makyajı (fondöten,pudra,bb krem) yapmayın. belli belirsiz bir allık, hafif/açık tonlarda göz yapınıza uygun bir göz makyajı ve dudaklarınızı belirginleştirecek bordo/kahve tonlarda bir ruj. tabi siyah/kahve/kumral saç ve açık tenlilere yakışıyor bu tip makyaj bunu da dikkate almak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…