Taktigim yok ama merakla sonucu bekliyorum, yazmayi ihmal etmeyin lutfen.
Bol sans
bulusma gunu belli mi ? kesin sana herkez rahat ol falan diyecekler ama o duyguyu biliyorum (hoslandigin kisiyi karsinda gormek ) insan ister istemez heyecanlaniyor ...
hadi insallah herseyin hayirlisi ... haberdar et bizleri .ay kim bilir sana beklemek ne de zor geliyordur :)bu hafta şehir dışındaymış, önümüzdeki hafta döndüğünde haberleşeceğiz daha belli değil ama şimdiden uykularım kaçıyor
hadi insallah herseyin hayirlisi ... haberdar et bizleri .ay kim bilir sana beklemek ne de zor geliyordur :)
Mavi boncuk dagitanlardansa anlarsin herhalde.Ama hosunuza giderse ki gidecek ikinci goruşme için şimdiden bi bahane bulun
konuşurken laf arasında ikinci görüşmenin de yollarını yap bencemesela röportaj bitiminde ''bu yardımınız için nasıl teşekkür etsem bilemedim bi gün size yemek ısmarlasam teşekkür etmiş olurum heralde? vs vs'' gibi... zaten onun da ilgisi olursa bence olumlu cevaplar verir anlarsın zaten sen konuşmasından davranışından. olur falan derse sen de ''o zaman ben sizi ararım müsait bi zamanda tekrar sözleşiriz'' dersin
Ya evet ikinci buluşmanın yolu böyle çok güzel yapılır. Gece gündüz dua ediyorum ya inanılmaz bi durumdayım. Bir yandan da adam gerçekten çok yakışıklı ne bileyim çevresinde neler vardır falan diyorum...
sen de eminim çirkin değilsindir. bakım, sade ama şık giyiniş, abartısız doğal görünen bi makyaj, temiz pürüzsüz bi cilt, (erkekler abartılı makyajları sevmezler ya, güzel sağlıklı görünen bi cilt makyajı, gözler ve dudaklar daha sade iyi bence) , temiz ve özenilmiş, yapılmış gibi görünmeyen, doğal görünen saçlar... güzel bi koku... bunlar iyi görünüş için yeterli bence...
hem sadece dış görünüş mü bi insanı etkileyen? tamam o da önemli ama bi insanın karakterine, sohbetinin güzelliğine, huyuna, konuşmasına, gülüşüne, hayata bakış açılarının aynı oluşuna vs her şeyine aşık olunabilir. önemli olan o yönleri ortaya çıkarabilmek...
sen de eminim çirkin değilsindir. bakım, sade ama şık giyiniş, abartısız doğal görünen bi makyaj, temiz pürüzsüz bi cilt, (erkekler abartılı makyajları sevmezler ya, güzel sağlıklı görünen bi cilt makyajı, gözler ve dudaklar daha sade iyi bence) , temiz ve özenilmiş, yapılmış gibi görünmeyen, doğal görünen saçlar... güzel bi koku... bunlar iyi görünüş için yeterli bence...
hem sadece dış görünüş mü bi insanı etkileyen? tamam o da önemli ama bi insanın karakterine, sohbetinin güzelliğine, huyuna, konuşmasına, gülüşüne, hayata bakış açılarının aynı oluşuna vs her şeyine aşık olunabilir. önemli olan o yönleri ortaya çıkarabilmek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?