- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
bence geçmiş röportajlarını filan oku her halükarda hayranlarının da dikkatini çeksin diye özel sorular sormuştur oradan bir kaç tüyo al . buluşma yeri neresi nasıl bir mekan o mekana göre giyinip makyaj yapman gerekir bence. adam plastik cerrah olduğu için allıkla filan yüzünün şeklini değiştirirsen anlar o yüzden bu toplara hiç girme . röportajı izin verirse 2 kademeli yap biri mesleki hayatı diğeri özel hayatı .bir plastik cerrahın özeli bence merak konusu oluryine bir kaç tüyoda ordan kaparsın . Sakın hoşlandığını belli etme çünkü kişiliğini bilmiyorsun .
anamm hiç aklıma gelmezdi elime parfum sıkmak aklımda olsun evet iyi o koku olur ..Canım etek ve topuklu çizme giyicem üstüme ne giyeceğime karar veremedim daha. Parfüm Manifesto kullanıyorum, güzel bir kokudur bilirsin belki ve hatta avuç içime de sıkmayı düşünüyorum ki tokalaştığımızda onun da eline bulaşsın.
French mi yoksa bordo oje mi o konuda karar veremedim, ay bak yine bi heyecan geldi bana.
Ben boyle bir durumla karsilasmistim.yegenimin hocasi vardi adam cok yakisikliydi ve alyansi yoktu.hemen sosyal medyadan arastirdim buldum.baktim takip butonu falan açık, fotolar herkese acik ama yaninda kiz arkadasi ya da esi diyebilecegim bi bayanla fotosu yoktu. Iliski durumu gorunmuyordu zaten. Hemen ekledim tabi:) fotolara bakarken adamin 3 yil once evlenmis oldugunu sadece tek bir fotodan anladim.cunku esiyle tek bir fotografi vardi.bazilari kendilerini bekar gibi gostermeye bayiliyor malesef.inşallah gerçekten hayatında biri yoktur çnkü bazı evli erkekler bile sosyal medyada evli olduklarını gizliyor. mesela çok derin bir açığını bulmasan evli oldğunu anlayamazsın falan durumnda olanlar oluyor
anamm hiç aklıma gelmezdi elime parfum sıkmak aklımda olsun evet iyi o koku olur ..
beyaz gömlek giy bence dar üstüne oturan ...gerçi fiziğini bilmiyorum ama biraz dikkat çeksin ama basitte gözükmesin ..
kesinlikle french asla bordo olmaz ...
üstünede uzun bir manto giy ...ok sonra gel bana teşekkür et
kesinlikle ilk irtiba çok önemli .. erkekler ilk görüşmede yarı yarıya karar veriyor zaten bence ... sonradan yırtsan olmuyor .şekilci yaratıklar ne yaparsın ...
yine koymuş hiç koymayan tiplerde var ...Ben boyle bir durumla karsilasmistim.yegenimin hocasi vardi adam cok yakisikliydi ve alyansi yoktu.hemen sosyal medyadan arastirdim buldum.baktim takip butonu falan açık, fotolar herkese acik ama yaninda kiz arkadasi ya da esi diyebilecegim bi bayanla fotosu yoktu. Iliski durumu gorunmuyordu zaten. Hemen ekledim tabi:) fotolara bakarken adamin 3 yil once evlenmis oldugunu sadece tek bir fotodan anladim.cunku esiyle tek bir fotografi vardi.bazilari kendilerini bekar gibi gostermeye bayiliyor malesef.
Ben boyle bir durumla karsilasmistim.yegenimin hocasi vardi adam cok yakisikliydi ve alyansi yoktu.hemen sosyal medyadan arastirdim buldum.baktim takip butonu falan açık, fotolar herkese acik ama yaninda kiz arkadasi ya da esi diyebilecegim bi bayanla fotosu yoktu. Iliski durumu gorunmuyordu zaten. Hemen ekledim tabi:) fotolara bakarken adamin 3 yil once evlenmis oldugunu sadece tek bir fotodan anladim.cunku esiyle tek bir fotografi vardi.bazilari kendilerini bekar gibi gostermeye bayiliyor malesef.
yada sana yakışıklı geliyor :)))Fiziğim müsait canım azıcık göbeğim var ama oturunca çıkıyor sadece.doğru ilk görüşme o yüzden çok önemli. Yok ünlü değil canım ama inanılmaz yakışıklı bi adam en çok ondan korkuyorum zaten.
bence seninki evli değildir .Lütfen öyle olmasın yaaaadaha 30 yaşında o da sanıyorum evlenmemiştir ama hayatında belki biri olabilir ama olmasın lütfen.
O tek fotoyu da zaten herkese açik yapmamis.arkadas olarak ekleyince gormustum. Belko esi tepki gostermesin diye koymistur onu da.evet hic koymayanlar da cokyine koymuş hiç koymayan tiplerde var ...
Ben boyle bir durumla karsilasmistim.yegenimin hocasi vardi adam cok yakisikliydi ve alyansi yoktu.hemen sosyal medyadan arastirdim buldum.baktim takip butonu falan açık, fotolar herkese acik ama yaninda kiz arkadasi ya da esi diyebilecegim bi bayanla fotosu yoktu. Iliski durumu gorunmuyordu zaten. Hemen ekledim tabi:) fotolara bakarken adamin 3 yil once evlenmis oldugunu sadece tek bir fotodan anladim.cunku esiyle tek bir fotografi vardi.bazilari kendilerini bekar gibi gostermeye bayiliyor malesef.
yada sana yakışıklı geliyor :)))
profosyenel davran..
isini yap..oldugun gibi kendin gibi ol..
gerisi gelir zaten..
bence seninki evli değildir .
hadi bakalım hayırlısı :))yazarsın sonucu buraya ..Yok canım cidden manken gibi yani dizide oynat sırıtmaz.
hadi bakalım hayırlısı :))yazarsın sonucu buraya ..
ahahaha kurban biraz çetin ceviz ama bakalım.Ooooo etkilenmiş kadın, hiçbirşeyden haberi olmayan kurban, ayarlanmış buluşma en sevdiğim üçlüValla buraya çöktüm buluşma detaylarını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?