İlk buluşma ama bir farkla

bence geçmiş röportajlarını filan oku her halükarda hayranlarının da dikkatini çeksin diye özel sorular sormuştur oradan bir kaç tüyo al . buluşma yeri neresi nasıl bir mekan o mekana göre giyinip makyaj yapman gerekir bence. adam plastik cerrah olduğu için allıkla filan yüzünün şeklini değiştirirsen anlar o yüzden bu toplara hiç girme . röportajı izin verirse 2 kademeli yap biri mesleki hayatı diğeri özel hayatı .bir plastik cerrahın özeli bence merak konusu olur yine bir kaç tüyoda ordan kaparsın . Sakın hoşlandığını belli etme çünkü kişiliğini bilmiyorsun .

Röportajı zaten sohbet kıvamında hazırladım, soruları hazır sayılır ufak eklemeler falan yapacağım. Hoşlandığımı belli edemem ondan bir ışık bir elektrik görmedikçe, ancak ondan sıcaklık alırsam belli edebilirim. Heyecan içinde bekliyorum.

anamm hiç aklıma gelmezdi elime parfum sıkmak aklımda olsun evet iyi o koku olur ..
beyaz gömlek giy bence dar üstüne oturan ...gerçi fiziğini bilmiyorum ama biraz dikkat çeksin ama basitte gözükmesin ..
kesinlikle french asla bordo olmaz ...
üstünede uzun bir manto giy ...ok sonra gel bana teşekkür et
kesinlikle ilk irtiba çok önemli .. erkekler ilk görüşmede yarı yarıya karar veriyor zaten bence ... sonradan yırtsan olmuyor .şekilci yaratıklar ne yaparsın ...

bu arada bu herif ünlü mü ?

Ben boyle bir durumla karsilasmistim.yegenimin hocasi vardi adam cok yakisikliydi ve alyansi yoktu.hemen sosyal medyadan arastirdim buldum.baktim takip butonu falan açık, fotolar herkese acik ama yaninda kiz arkadasi ya da esi diyebilecegim bi bayanla fotosu yoktu. Iliski durumu gorunmuyordu zaten. Hemen ekledim tabi:) fotolara bakarken adamin 3 yil once evlenmis oldugunu sadece tek bir fotodan anladim.cunku esiyle tek bir fotografi vardi.bazilari kendilerini bekar gibi gostermeye bayiliyor malesef.

Fiziğim müsait canım azıcık göbeğim var ama oturunca çıkıyor sadece. doğru ilk görüşme o yüzden çok önemli. Yok ünlü değil canım ama inanılmaz yakışıklı bi adam en çok ondan korkuyorum zaten.

yine koymuş hiç koymayan tiplerde var ...

Lütfen öyle olmasın yaaaa daha 30 yaşında o da sanıyorum evlenmemiştir ama hayatında belki biri olabilir ama olmasın lütfen.

yada sana yakışıklı geliyor :)))

profosyenel davran..
isini yap..oldugun gibi kendin gibi ol..
gerisi gelir zaten..

Çok cok fazla var canım böyle erkek modeli alyans takmayıp facede full bekar takılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…