ilk buluşma hediye normalmidir ???

ceyhan01gs

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
155
0
316
42
Adana
merhaba kızlar ya ciddi niyetli yaklaşılarak planlanan ilk buluşmada erkeğin kıza hediye vermesi normal midir ? henüz tanımadığınız bir kişiden hediye almak tuhaf değilmi sizce ... mesela benimki ilk buluşmamda kolye hediye etmişti ama ben kabul etmemiştim :kedi:

bence normal değil şahsen ben almasını istemem
tanımıyorum etmiyorum..
ama telde yada nette birbirimizi iyice tanıdıktan sonra aramızdada bir samimiyet oluştuysa almasında sorun yok...
ama bi ikikere telde konuştuğum ve yüzünü ilk defa gördüğüm biriyse almasın bi zahmet

Bence de almaması uygun olur ama belki tamamen iyi niyetle hani iyi hoş görünmek için ne yapacağını bilemediğinden de almış olabilir.

ayy canım benim tabiki ben kabul ederim kırmam o kişiyi kullanmicağım bişide alsa mutlaka alırım gururunu kırmak istemem yani

tabiki karşımdakini kırmam ne gerek var olmadı sonra atarım yani o an için alırım

tabiki karşımdakini kırmam ne gerek var olmadı sonra atarım yani o an için alırım

canım peki aramızda samimiyet olduktan sonra alabileceği uygun hediye sence nedir acaba.. söylemiştim bana kolye almıştı ilk buluşmada kabul etmemiştim :)) bu faciadan sonra bana aldığı hediye gül olmuştu ve ben gülü pek sevmemde :icecream:

ilk buluşmada hediye gözünü boymak için mi diye düşünüyo insan bilmiyorumkismile
ama daha öncesinde konuşmuşluk bir iki ay telden netten birbirini tanıma varsa olabilir
ben erkek arkadaşıma oyuncak araba almıştım çok mutlu olmuştu zemuszemus

ilk buluşmada hediye gözünü boymak için mi diye düşünüyo insan bilmiyorumkismile
ama daha öncesinde konuşmuşluk bir iki ay telden netten birbirini tanıma varsa olabilir
ben erkek arkadaşıma oyuncak araba almıştım çok mutlu olmuştu zemuszemus

sana katlıyorum canım gözünü boyamak ve etkileyebilmk için hediye akannehir
oyuncak araba harika bir fikir tsk ederim canım bunu değerlendireceğim :teytey:

benim arkadaşım ilk buluşmada hediye aldı. hem de hediye alan arkadaşım kızdı ve hiç yüzyüze görüşmemişlerdi sadece telefondan görüşmüşlerdi.

şimdi mutlu bir beraberlikleri var...

iyi niyetli olarak gül almışsa bile bayanın kabul etmesi gerekiyormu sizce:1rolleyes:

Yani bu hediyeye bağlı. Şimdi dediğin gibi gül almışsa da adamın kafasına atacak halimiz yok gerçekten saf duygularla vermişse alırsın. Ama zaten iyi niyet olmadığını sezersen ot bile versen almazsın. Bana kalırsa çok iyi tanımadan hediye alması ve kabul edilmesi pek uygun değil. Ben sizin erkek arkadaşınız için demiştim belki iyi niyetinden hoş görünmek için almıştır diye.

Esım, ıkıncı bulusmamızda (ılkı tanıstıgımız gundu)
guzel bır saat hedıye etmıstı.
Bende ona ıkı tane maket araba almıstım.
Arabalara cok sevınmıstı cunku, koleksıyonu var askımın.

Son düzenleme:
canım peki aramızda samimiyet olduktan sonra alabileceği uygun hediye sence nedir acaba.. söylemiştim bana kolye almıştı ilk buluşmada kabul etmemiştim :)) bu faciadan sonra bana aldığı hediye gül olmuştu ve ben gülü pek sevmemde :icecream:

gulu niye sevmezsin ilginc, cicek sevilmeyecek bisey miki ys

eve döndüğünde aklında kalmak için yapılan bir hareket gibi geldi bana. komik ve hafif şapşalca kusura bakma ama öyle geldi banaaa. :)))

Bence ilk bulusmada birbirini dogru durust tanimayan iki kisinin hediye, cicek vs. almasi biraz dusundurucu ve gereksiz..

Back
X