• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk buluşma,hesap sorunsalı

Zaynna

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2017
80
116
13
29
Buluşma sonrası edit:Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim öncelikle hepinize :) Yeni fırsatım olmadı yazmak için kusura bakmayın. Bugün gittik yemeğe,yine gayet keyifli bi yemekti. Yemek bitti,tatlılara geçtik birden konuyu yakın arkadaşının eski sevgilisine getirdi. İşte iyi kurtardık o kızdan falan diye anlatıyor. Kız çocuklayken asla hesap ödemezmiş, çocuğa bişeyler aldırırmış sürekli falan filan . Bi kere iki kere ödersin tamam her defasında da ödenmez dedi resmen . O kadar gereksiz bi muhabbetti ki anlatamam. Neyse bundan sonra tuvalete kalktı bi ara bende o esnada gittim ödedim hesabı . Geldi istedi hesabı ,dedim ödedim ben . Aa gerçekten mi ya falan diye geveledi , sonra kalktık işte.
Sanırım haklıydınız o gün ki hesap dokunmuş adama resmen . Abartıyo muyum bilmiyorum ama bu olaydan sonra soğudum birden ,herşeyde iyi hoştu aslında . :KK43:
Öyle yani vakit ayırıp yorum yazdığınız için teşekkür ederim hepinize :KK200:

Merhaba kızlar, yeni biriyle görüşmeyle başladım bi on gündür falan konuşuyoruz ,iyi anlaşıyoruz.
Neyse dün iftara çıktık onun daveti üzerine seni bi yere götürcem dedi gittik.Güzel,romantik sayılabilicek bi yemekti.hesap gelince de açıkcası ben ödiyim diye tutturmam hoş olmaz diye teklif etmedim oda aldı ödedi direk . (Hali vakti baya yerinde bu arada)Neyse kahve içmeye gittik niyetim kahveleri ödemekti aslında ama hesap gelince telefonla konuşuyodum ben oda baktım telefonu eline aldı bişeylere bakıyor bi beş dk bekledi hesap masada . Sonra o ödedi yine kalktık . O esnada benim ödememi mi bekledi acaba? Bu sabahta ilk mesajı bana ne zaman iftar ısmarlıyosun oldu . Yanlış mı anladı beni acaba ,hesaba ortak olmam gerekir miydi çok utanıyorum şu an

Son düzenleme:
İstediğin iftarla kahve olsun, zaten borçlandım sana
De
Ve utansın

Sen telefonu bırakıp ödeseydin hesabı, ya da yalandan wc bahanesine

İkiniz de hesap konusunda gösteri peşindeymişsiniz

Tek bununla değerlendirilmez ki

Belki Yen'i insan sınama gardı var??

Surda sorunsal kelimesi iceren basliklar beni hayata kustürdu be genc yasimda verimli cagimda.

Neyse konuya gelirsek madem odemeyi dusunuyodun neden ödemedin dusunce gücuyle hesap ödenmiyo henüz
Eksinin 5 yıl önce terk ettiği kelimenin birden burda patlak vermesi

Merhaba kızlar, yeni biriyle görüşmeyle başladım bi on gündür falan konuşuyoruz ,iyi anlaşıyoruz.
Neyse dün iftara çıktık onun daveti üzerine seni bi yere götürcem dedi gittik.Güzel,romantik sayılabilicek bi yemekti.hesap gelince de açıkcası ben ödiyim diye tutturmam hoş olmaz diye teklif etmedim oda aldı ödedi direk . (Hali vakti baya yerinde bu arada)Neyse kahve içmeye gittik niyetim kahveleri ödemekti aslında ama hesap gelince telefonla konuşuyodum ben oda baktım telefonu eline aldı bişeylere bakıyor bi beş dk bekledi hesap masada . Sonra o ödedi yine kalktık . O esnada benim ödememi mi bekledi acaba? Bu sabahta ilk mesajı bana ne zaman iftar ısmarlıyosun oldu . Yanlış mı anladı beni acaba ,hesaba ortak olmam gerekir miydi çok utanıyorum şu an
Hem davet edilip hem de hesap mı ödeyecek mişsin oldu başka ??

Büyütülcek birsey yok. Bir daha iftara sen ödersin bitti gitti. Hem o seni davet etmis sonucta ve ilk bulusma. Her türlü erkegin ödemesini beklerim.. bunu bile yapamiyorsa benlik degildir o. Sonraki bulusmalar icin gecerli degil tabii ki bu kuralim.
Ne alaka ya?
İşinden gücünden alı koyup mu getirdi?
İki eli kandaydı da, kırmamak için mi geldi?

Bence ilk buluşmada hesap sorun değil, Beklentiler sorun.

Cebinde paran yoksa çıkma arkadaşım. Tut ki anlaşamadın,

Var say da say

Bu sorunsal kelıme modası nedır ya cok itici

Ben olsam ıstedıgın yemek olsun ıadeyı zıyafet ıcın zaten arayacaktım senı gorusuruz derdım

Sımdı desekı bırlıkte bırseyler yapalım ortak yemek kararı ortak odersınız
Adam sızı yemege davet etmış tabıkı odemesı gerek
Bende bırını davet etsem degıl elını cebıne attırmak asla kabul etmem
Eve davet ettıgın mısafırden masrafı odemesını kabul etmek gıbı

Boyle para hesabı yapan erkekten haz etmem

Bence telefonda konuştuğunuz için hesabı bekletmiş olabilir. Yani acele ettirmemek için. Ne zaman iftar ısmarlıyosunu da bi daha buluşmak istediği için söylemiş olabilir. Çok dert etmeyin. 2. buluşmadaki tavırlarına göre karar verirsiniz zaten.

Bir erkeğin daha ikinci bulaşma için bu sözü sarfetmesi iğrenç.Biktim yani bir talibim böyle derdi bana sürekli.Bana şunu ısmarlayacan mi falan durmadan.Igrenc.Ben kadın halimle demem ya.Bu adamdan hoşlanmadim.Ismarlayacan mi ne ya.Hicbir insan evladına yakışmaz ve ki bu erkek ve ikinci buluşma.iyy .Agzina kurekle vurulasi böyleleri.

Iyiki bana hic denk gelmedi boyle sacma tipler. Davet eden oder ve ilk bulusma zaten. Sonraki bulusmalarda zaten ortak olunur. Hemen arkadan nezaman ismarliyorsun demek feci itici. Ismarlayin zikkimlansin sonrada yol verin. Degil sevgili, arkadas oldugum biri bile boyle bisey dese sogurum. Ben zaten yedigimi oderim. Icimden gelirsede ismarlarim. Boyle aptalca nezaman bilmem ne ismarliyorsun diyerek gorusme ayarlayan tiplerle gorusmem hayatta.

Valla benim eşimde bana nişanlıyken bi günde sen ödeseydin hesabı niye hiç teklif etmiyorsun demişti. Tabi bende erkeğin yanında cüzdan çıkarmak saygısızlık olur diye düşünmüştüm. Ama gel gör ki bunu diyen adamdan kaçacaksın. Paraya o kadar düşkün ki ne balayı, ne yüz görümlüğü, ne doğum hediyesi hiç birşey almadı. Doğumumda giyineceğim pijamayı almam kavga sebebi oldu. Cimri cimridir cnm değişmez. Hele birde ailesinde geçmişte yokluk görmüşse saplantı oluyor.gözünü açık tut. Hazır tanışma evresindeyken bol bol sına onu. Nişan için acele etme. Nişan olunca düpüne kadar idare edeyim düğünden sonra nasıl olsa ipler bende olacak diye bakıyorlar. Şimdi ise aranızda bağ yok zorda kalınca gerçek yüzü ortaya çıkar.

Nolursa olsun adamın yaptığı hiç hoş degil.
Masada hesap bekletmek nedir ya?
Hesap olayına oldum olası uyuz oluyorum. Ben de diretirim, ödicem derim, bir şekilde öderim. Ama 10 kez cıkılıyorsa max 2 hesap bendedir.
Adam sırf erkek diye tabikide ödemek zorunda degil ama nezaketen de olsa hesabı erkek ödemeli diye düşünüyorum.
Yaptığımla düşüncem pek tutmuyor ben de anlamadım kendimi :D

Valla kim ne derse desin bence erkek ödemeli .helede ilk buluşmada .kahveyi senin ödemeni beklemiş bence ondan oyalanmış .
Ben teklif bile etmem ne düşünürse düşünsünler .aaa yapmadık mı yaptık hesapta ödedik .ne oldu kıymet bilindi mi .artık asla ..helede flört döneminde saçmalamasınlar

Resmen o niyetle mesaj atmış. Bir daha buluşursanız senin ödemen gerekir bence.

Back
X